Ailesi sonunda yengemin başını yedi, artık yengemin çocuğu olmayacak ve abim de ondan boşanıyor. Ne yapmalıyız?

Abim ile yengem 5 yıllık evli yengem her zaman annesi aile tarafını yeni kurduğu evden üste tuttu her zaman annesinin kardeşinin derdine koşmaya çalıştı hep evliliği 2 plandaydı yengem zorlu bir hamilelik süreci geçiriyor 4 aylık hamiley di doktor ciddi manada düşük tehlikesi gördüğü için yerinden bile kalkmamasını söyledi her işini abim annem falan yapıyordu annem öğleden sonra gider yengeme yatsın dinlensin diye sabahın köründe annesi olacak kadın aramış bunun baş belası bir kız kardeşi var neymiş efendim kardeşiyle annesi kavga ediyormuş sabahın köründe oraya gitmiş sonra ne oldu bilmiyorum hastaneye kaldırmışlar bebeği düştü daha da kötüsü rahmine almak zorunda kalmışlar abim de eşyalarını toplayıp şehir dışına gitti artık ailesine doysun dedi Biz de bir şey bilmiyoruz sanırım boşanacak bunu yengeme kim nasıl anlatmalı bilemiyorum ne yapmalıyız sizce hastanede sürekli abimi soruyormuş

Güncellemeler
+1 yıl
Abim in ağzından boşanacağım lafı çıkmadı da doysun artık ailesine dedi eşyaların toplayıp şehir dışında bir arkadaşının yanına gitti yani oraya gittiğini sanıyorum bu boşanmak demek zaten şimdi yengemin annesi sürekli annemi ve beni arıyor oğlunuz nerede kızım kocasını soruyor diyor
Ailesi sonunda yengemin başını yedi, artık yengemin çocuğu olmayacak ve abim de ondan boşanıyor. Ne yapmalıyız?