Son bir konuşma yapacağım. Yengem bizimle görüşmek istemiyor ve hiçbir sebebi yok. Bencil ve çıkarcı biri, ona normalin çok üstünde çok fazla maddi imkanlar sunduk, fedakarlıklar yaptık, bize yaptığı ayıpları görmezden geldik ses etmedik, abimi hiç doldurmadık, bizim onun evine gidip gelmemizi istemediğini misafir istemediğini bağıra bağıra söyledi bizi kovdu bir nevi ama biz çıkıp gittik hesap sormadık tartışmadık. Bizim yüzümüzden boşanmasınlar ortada bir çocuk var diye herşeyi yuttuk görmezden duymazdan geldik ve o iyice şımardı. Edepsize hatasını söylemezsen kendini haklı görürmüş ayıbını marifet sanırmış. Geeçekten öyle. Abim de kılıbık bir kez tepki göstermiş karısına kavga çıkmış karısı evi terkedip bolanacağını söyleyince o da vazgeçti. Artık abimin evine gidip gelmiyoruz yıllardır, yeğenimizi göremiyoruz, abim de bizle görüşmek istemiyormuş yuvası yıkılmasın diye. İnanamıyorum gerçekten ortada bir sebep yok inanması zor evet ama gerçekten bir sebep yok.
Gelin bizi istemiyor ve biz abime bu durumun yanlışlığını anlatıp sitem ediyoruz o da üzülüyormuş. Bizle telefonda konuştuğu gün üzgün ve mutsuz hüzünlü oluyormuş karısı da bak ailenle ne zaman konuşsan böyle kötü oluyorsun aramız da bozuluyor ailenle artık görüşme demiş abim de artık bizle görüşmeyecekmiş. Vayyy anasını!
Onca fedakarlık boşa gitti biz abimle aramız bozulmasın diye gelinin her ayıbını hatasını görmezden gelip yuttuk acımızı içimize attık araları bozulmasın abimin yuvası yıkılmasın mutlu olsunlar dedik. Sonuç bu oldu.
Şimdi son kez abimle konuşacağım ne diyeyim ona?
Gelin bizi istemiyor ve biz abime bu durumun yanlışlığını anlatıp sitem ediyoruz o da üzülüyormuş. Bizle telefonda konuştuğu gün üzgün ve mutsuz hüzünlü oluyormuş karısı da bak ailenle ne zaman konuşsan böyle kötü oluyorsun aramız da bozuluyor ailenle artık görüşme demiş abim de artık bizle görüşmeyecekmiş. Vayyy anasını!
Onca fedakarlık boşa gitti biz abimle aramız bozulmasın diye gelinin her ayıbını hatasını görmezden gelip yuttuk acımızı içimize attık araları bozulmasın abimin yuvası yıkılmasın mutlu olsunlar dedik. Sonuç bu oldu.
Şimdi son kez abimle konuşacağım ne diyeyim ona?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Abine soyleki madem karisi daha önemli o zaman kiz kardeşide yok. abin kilibikmis. Aynisi bizdede var. abin bir a. m icin ailesini satti. yerinde olsam abini silerdim.
İnan o kadar içim acıyor ki , bir hatam olsa bu kadar zoruma gitmez. Bari o gelinle bir kez tartışmış kavga etmiş içimdekileri dökmüş olsaydım. Kırıcı bir kelimem bile olmadı bunca zaman. Hep hoşgör hep sus, hep içine at. Sonuç bu
Annen veya baban yaşıyorsa ve ölürse torun hasretiyle gidecek. ben bunu yaşadım kılıbık kardesim her sene güya karısını boşayacaktı duydumki otomatik vites araba alacakmış. sen abine okkalı mesaj at veya yüzüne söyle.. abinin karısı olacak o o.. r. o. s. p. u. y. a. d. a ac telefonu agzina geleni söyle içinde kalmasın hiçbir şey. zaten abin ile aranız bozuk o süprüntü yüzünden onun eşine agzina geleni söylemen senin içini rahatlatır..
Aynısını yaşamışız senle, babam vefat etti ve babamdan abime kalan mirasla karısına daire alıp tapulayacakmış. Ödül gibi inanamıyorum. Üstelik karısı yıllardır boşanmak istiyordu bu da boşanalım tamam deyince karısı vazgeçmiş ağlamış boşanmayalım diye. Şimdi de ailenle görüşme alacağın evi bana tapula falan diyor. Abim de emrine amade
Sen karısına ac telefonu agzina geleni söyle. baban torun hasretiyle gitmiş. uzuldum. abini sil defterden. en azindan için de kalmaz. ha eger bu arada karısının tarafında biri ölürse karısının anne veya babası sakin arama abin denen kılıbık herifte bırak ne yapıyorsa yapsın
Aynısını yaşadım abinin yaşadıklarının. Ama abin gibi yapmadım.
Sen abine sektör git de en temizi.
Öyle abiyi görmesen de olur
Çok içim acıyor, inan bir hatam olsa bu kadar zoruma gitmez. Bari o gelinle bir kez tartışmış kavga etmiş içimdekileri dökmüş olsaydım. Kırıcı bir kelimem bile olmadı bunca zaman
Gün gelir dökersin merak etme
@Moonlight1903 kim?
Hiç sanmıyorum, bundan sonra hiç gmrüşmeyeceğiz. Gelin zafer kazandı çünkü biz hiç savaşmadık hep fedakar ve hoşgörülü olduk. O baskın çıktı
Bırak sizden uzak olsunlar ama mutlu olsunlar abin zamanla gerçekleri görecektir
Abimle zaten yıllardır çok nadir görüşüyorduk, artık hiç görüşmeyeceğiz maalesef. Ve sebepsiz olması çok canımı yakıyor. Millet gelinine ne kötülükler yapıyor biz hep el üstünde tutup hep hoşgörü gösterdik. Zararlı biz çıktık bu işten
Şöyle gelin olamadım
Bana bir ulaş kimsin demezsin
Fındık kadar a. m için aileni satıyorsun de
İnanamıyorum halen
Bizden uzak ol mutlu ol diyebilirsin
Zaten yüzyüze yıllardır görüşmüyoruz uzakta yaşıyorlar. Sadece telefonla konuşuyorduk ayda bir falan 5 dk. Artık o da olmayacak. Yavaş yavaş kopardı gelin.
Eğer karıyı bulup ailesini unutabiliyorsa mutlu olabiliyorsa haklısın bırakalım gitsin. her şey hakedene verilmeli sevgi de.
Ama içimden bir ses karısı onu sevmiyor ve ilerde yinede boşayacak diyor. O zaman kapımıza gelmesin ailem siz haklıydınız diye ağlamasın
Bırak öyle olsun yarın sizi seçtim de böyle oldu demesin. Siz haklıydınız desin
Yani sana karın sebepsiz yere, ya ailen ya ben dese karını seçeceksin? Bravo
Ben sana abin dogru tercih yapmış demiyorum bırak kendi tercihini yapsın müdahale etme zaten pişman olacak yarın sizi suçlamasın diyorum
Bizim kapimiz her zaman açık deyin.
Gelmiyor zaten o da , ve inanılması zor olan bizim hiçbir hatamızın olmaması. İnsanın içini acıtan o. Millet gelinine neler yapıyor biz hep el üstünde tutup hep hoşgörülü davrandık. Tek bir kırıcı lafımız bile olmadı
Siz kaybetmezsiniz, kaybedecek olan abinizdir emin olun, siz kötü de olabilirsiniz ama abinizin sizinle konusmama karari almasi kendi seviyesini gösterir, evini ayirmasi normal birsey ama konusmamasi acınasi bir durum
Allah ıslah etsin
İnanki doğrusunu yapıyor hiç darılam
Ne diyorsun sen yaa okudun mu yazıyı?
Okumadım çok uzun. ama yapılması greken bu
Yolun açık olsun de
İnanamıyorum
Çok zorlamayın kendinizi yıprandiginizla kalirsiniz. Ayni senaryoda kuzenim var kanser etti ailesini. bu saatten sonra yapicak birsey yok gozu kor olmus ustune titremeye devam ederseniz elinizden avucunuzdakinden olursunuz
Boşverin
ne mutlu ku ailesine sahip cikiyor sevinmelisiniz
Biz de ailesi olmuyor muyız?
o zaman inatlasmayın biraz oluruna birakin hatta tercih haline getirmeyin yani abin baba evine gelir gider yegeniniz gelir ama bu ya bosan ya terk et durumlari sacma
Sen anlamadın galiba? Biz tercih yap demedik. Gelin bize abimin de gelip gitmesini istemiyor o da gelmiyor, arada sırada 5 dk telefonla abimle konuşuyorduk gelin onu da istemiyor. Yani bağlar tam olarak kopsun istiyor gelin. Bu nefretin sebebi de yok. Sadece kendi ailesi olsun hayatlarında istiyor gelin
bak Şu an bile inatlasiyorsun :)
neyse ben anladimda siz anlamaya calisin o daha onemli :)
Sen de galiba ailesini satanlardansın. Yoksa bir mantığı yok dediklerinin. Ortada bir hatamız ayıbımız olsa eyvallah derdim
hahahaha neyse diyorum ya abinin isi zor
Mutluluklar
Kılıbık de
Ne ölüme ne ölüne
Roman olmuş