Sevgilim kaçtı ne yapayım ailesibe herşeyi atıyım mi kaçtığı çocuğun ailesine atıyım mı herşeyi?

Sevgilimle tam 4yillik bir ilişkimiz vardı 2 ay önce aldattığını öğrendim ayrılamiyorduk çünkü cinsel bir yaklaşımımiz olmuştu buda bubsinir yüzünden beni aldatmış sonra bunu öğrendikten sonra daha ileriye gittik çıplak kaldık kıyafetsiz kaldık her yerimiz temas etti dokunduk okşadik öpüştük ilişki dışında he şey oldu yani işte bu bana suç armaya başladı senden iğreniyorum Çok kötüsün serefiz seni sevmiyorum seni istemiyorum hayatımı mahvettin gibi şeyler demeye başlıyordu 4 gün önce cidden şekilde yaklaştık seç olmadı kızlık bozlumdi ama çıplaklık uyduk falan o günden sonra bana sürekli agrasif davranıp biriyle evlensem ne yaparsın ne dersin bend diyordum gelip ailene anlatırım diye fotoğraf video mesjalari gösteririm diyordum bende 4gun sonra gece bana bu soruları sordu evlensem ne yaparsın seni istemiyorum kaçıp gitmek istiyorum tek başıma kalmak istiyorum falan biz servistikten 4 gün sonra beni aldattığı çocukla kaçtı ben ne yapmalıyım nefes alamıyorum artik

Anlat
Anlatma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevgilim kaçtı ne yapayım ailesibe herşeyi atıyım mi kaçtığı çocuğun ailesine atıyım mı herşeyi?