Kadinlar erkeklerden daha acımasız mıdır sizce?

Cin@yetlerden bahsetmeyin atlayıp yemin ederim imkanınız olsa siz erkeklerin soyunu bile tukeder sonra ilişki yapacak erkek bulamazsınız bence kadınlar bu devirde çok acımasız Allah'ın yarattigi varlıği eleştirecek kadar
Orasını bilmem ama dış görünüşü eleştirmek konusunda erkekler kat ve kat daha fazla. Her iki cins de dış görünüşe bakar evet ama birisi ile sevgili olurken erkeklerin %70 i felan tamamen dış görünüşte. Kadınlar için bu daha az. Kadının aşık olduğu şeylerin başında karakter, ses vs gelirken erkeklerinki ise dış görünüşteki malum yerler. Bunu hiçbir erkek inkar edemez diye düşünüyorum
Nefes alsın yeter diyen hangi cins söylesene?
Bizi yokluk cektirecek kadar depresif hale getiren hangi cins?
@Ggvvccc bu kadın milleti nankör boş ver geç abicim
İşte bunu söyleyerek beni haklı çıkardın. O konu aşık olmak için değil cinsel arzuları gidermek için. Bunu sende biliyorsun. Çekici bir kadın olduğunda öküzün trene bakar gibi bakmanız da bundan kaynaklı.
Ağlamışsınız burada. Sizin kendi aranızda dalga geçtiğiniz kızları bilmiyoruz sanki. Aklamaya çalışmayın kendinizi. Masum rolü yapıp ağlamaya devam.
Aşk mask bırakmadınız ki hevesimizde biticek yakında ha gayret
Yaa tabi tabi
Senin gibi insanla ne kadar uğraşsam da boş. Neden anlamayan biri için parmaklarımı gereksiz yere yorayım ki. Sen aynı kalmaya devam et çünkü gerçeği görmeye gözünü kapamışsın zaten. Hadi sen yoluna ben yoluma
erkeklerin doğası gereği cinsel sadakat özelliği yoktur cinsel anlamda çok eşlilerdir kadınlarsa bunu kabul edemedikleri ama her yaşadıkları ilişkide aldatıldıkları için bu durumu red de edemeyip çözümü erkeklere sövmekte bulmuştur. yani neden böylesiniz keşke istediğimiz gibi olsaydınız serzenişi
Belki ben daha sadakatliyim denemeden bilemezsin ama illaki yakışıklı olsun diye seçersen bir erkeği çok kişi atladığı için o kişiye doğal olarak aldatilirsin bence genelleme yaparken iki kez düşün
erkek seçenekleri kadar sadıktır, yoksa her erkeğin doğası aynıdır olabildiğince çok kadına ulaşmak ve çeşitlilik ister. bunu gerçekleştirebilenler dediğin gibi yakışıklı olanlar, zengin olanlar vs.
Yemin ederim birisi beni Sevse bin kişi teklif etsin yine sevdiğimi terk etmem ama güvensizlik verdiginiz için bizim gibi masum insanlara doğal olarak güven duymadığı icin otekilesmeye gidiyor 😔😔😔😔
terk eder demedim ki? erkeğin de duygusal bağ kurduğu kadın 1 tane olabilir. ama cinsel anlamda diğer kadınları arzulama, diğer kadınlardan dolayı arousal (uyarılma) yaşama durumu asla bitmez, yani doğası gereği cinsel anlamda sadık olamaz. bunu eyleme geçirip geçirmemek de kişinin parasına statusune tipine vs bakar
😔onuda yediniz kb aşktan bahsetiyosam
Görüş
2Görüş
yok ama kadının gaddar olanı erkeğe takla attırır
kadinlar elestiriyor da erkekler elestirmiyor mu sanki. acimasizligin cinsiyeti yok; acimasiz, acimasizdir
Bence acımasızlık sizin doganizda var benim elimde olmayan şeyi elestricek kadar acizsiniz
kimsenin dogasinda kotuluk yok, bebekler gunahsiz ve notr dogar sonradan insanlar cevreye gore sekillenir. ben senin elinde olmayan seyş falan da elestirmedim elestirmem de merak etme ona bakarsan erkekler de en cok kadinlarin kilosuna falan laf eder erkekler sudan cikma ak kasik mi. birakin bir kac kisi yuzunden cinsiyet kotulemeyi, olgunlas
Kötülemeye gerek yok ki zahten kötüsünüz 😏😏😏
tm en iyi sizsiniz knk simdi sana o burun genini veren de annendir kiz ona ne kadar bencilsin diye
Anneden doğmakta elimde değil haklı çıktım bak😏😏😏
Nankör insanın karnından çıkmakta ne bilim
kimin elinde dogmak da senin elinde olacak keske baban dogursaymis seni
Şaka yaptım bozulma hemen annemden memnunum gelecek kaygim var sadece önceki insanlar tabiki çok sadikti yakışıklı diye birisiyle evlenmiyodu ama işte buda kıyamet alameti
gelecek kaygindan kadinlari sorumlu tutma her kadinin ayni oldugunu mu dusunuyorsun cidden mantikli dusun boyle dusunen birisini kimse istemez
27 yıllık dünya gözlemimi söylüyorum, KESİNLİKLE EVET!
Bence daha acımasızlar
En İyi Görüş