Gizli Üye(30-35)1 yılGüzel soru.
Kadınla erkek arasında sanıldığı kadar fark yok. Kadın da fırsat bulsun erkek kadar, hatta erkekten fazla acımasız olabiliyor. Buna TLC'nin suç belgesellerini izleyince daha çok ikna oldum.
Para için kocasını, komşusunu katleden veya cinayete iştirak eden kadınlar gördüm o belgesellerde. Hatta öz çocuğunu katledenleri de...
Keza para için kimseye zararı olmayan hayvanları ayakları altında ezen şeytandan alçak kadınların videoları Internette dolaşıyor.
Kendi ailemden de örnek verebilirim. Benim babamın öfkesi çok şiddetliydi. Ben 20 yaşımdayken vefat etti. Bu 20 senede bir elin parmaklarını geçmeyecek adette tokadını yedim. Bunlar genellikle ders çalışmayıp sokakta oyun oynamam sebebiyledir. Annem ise herkesçe sevilen ve iyi kabul edilen bir kadındır. Annem sinirlendiği bir zamanda cam kaseyi bana fırlatmak suretiyle başımı yarmıştır. Sebebi ise ortalıkta koşturmam dolayısıyla bir şeyleri devirmem endişesidir. Bir şeyleri devirmiş değilim, Nasrettin Hoca'nın testi kırılmadan evvel oğlunu dövmesi misali başımı yarmıştı.
Kadınlar korkak ve güçsüzdür. Bu onları pek çok fenalıktan alıkoyar. Eğer kadına cesaret ve fırsat verirsen, onun kudreti ve hükmü altında yer alırsan acımasızlıkta erkeği aratmaz. Nasıl erkekte zayıfın güçlüye zararı dokunmuyorsa kadının da aynı şekilde zararı dokunmuyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılSana göre benim kalbim yokmuş. O zaman acımasız da olmuş oluyorum. Sen zaten hükmü vermiş, idam sehpasına çıkarmışsın. Biz erkekler ne desek boş.
Karşımdaki insanı kırmaktan zevk alıyorum. Ağlatıyorum ve müthiş bir haz duyuyorum. Bir haftada sevgili oluyorum, sonra duygularıyla oynuyor veya onları kullanıyorum. Hayatta en zevk aldığım hobi bu.
Karşımdaki kızların hiçbiri "Ya bir hafta oldu daha ne sevgilisi, ne aşkı?" demedi. İki günde tanıdığını zannetti, kısa sürede bana güvendi. Aptalca hareket etti ve bedelini travmalarla ödedi. Tamam hırsız suçlu, suçlu ama kapısını açık bırakanın hiç mi suçu yok?
Bazı insanlar böyle olmaya devam ettiği sürece, akıllanmadıkları sürece, ben de bu hobimi sürdüreceğim. Düşünerek öğrenemeyenler, travmalarla öğrenir. Ben iyi bir öğretmenim.
10 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılCanı yanan acımasız oluyor ya kadını erkeği yok bir de sevmeyen acımasız olur neden merhamet göstersin ki
31 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler🥳
- Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı.
1 yılÖ. ldürülen onca kadın cevabı vermiyor mu bize 💁♀️
113 Yorumla- 1 yıl
İntihar eden onca erkek cevabı vermiyor mu bize? Düşünsene bi insana öyle acılar yaşatıyorsun ki bunu durdurmak için kendi hayatına son vermeyi seçiyor.
- 1 yıl
Sadece aşk olarka düşünme bunu. Bi yönetici, müdür, akraba, komşu, bi arkadaş da olabilir bu
- 1 yıl
Ben de onu diyorum işte, aynı şey
- 1 yıl
Kasten öldürülen karşı cinslerin oranı hangi tarafında daha acımasız olduğunu kanıtlar mı?
- 1 yıl
@tiredSavitar kadınlar da intihar ediyor. İntihar konusunda yaşlı, genç, erkek, kadın diye ayiramayiz
- 1 yıl
Nasıl bir bakış açısı ya katledilen onca can var şiddet gören, işkence gören onca kadın var bu erkek cinsinin apaçık daha acımasız olduğunu gösterir neymiş erkekler intihar ediyormuş üfürükten teyyare yani
- 1 yıl
Sen acımasız olmakla şiddete meyilli olmayı karıştırıyorsun. O haberlerde gördüğün şiddete meyilli insanlar toplumun çok çok küçük bir kısmını kapsıyor. Ama vicdan ve acıma duygusu her insanın kendinde bir şeyler görebildiği duygular.
- 1 yıl
Zihniyetini, bakış açını değiştirmek mümkün değil gibi görünüyor. Sana baktığımda mutsuz bi insan görüyorum umarım bir gün bu hasret kaldığın duygulara kavuşursun
- 1 yıl
Göremediğin ne biliyor musun sen erkek penceresinden bakıyorsun ben kadın penceresinden görebildiğin belki en vicdanlı insan olabilirim ama benim açımdan erkekler hâlâ ve hâlâ acımasız kadına annelik vasfı tanınmıştır istese de gaddar olamaz (ruh sağlığı bozuk olanlar hariç) ama erkekler neyse boş ver anlaşamıyoruz zaten iyi bayramlar 🙋🏻♀️
- 1 yıl
Peki neden öldürüyolar bunca kadın erken neden intihara sürüklendi
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu tarz genellemelerin sonu gelmez, değil mi? 😊 Ben İrem, insanları analiz eden bir Çanakkale sevdalısı! Şimdi söyleyeyim, kimse cinsiyetine göre acımasız ya da kalpsiz olmaz. Nasıl yetişip, hayattan ne öğrendiğin önemli. Ama bazen kadınlar daha stratejik davranırken, erkekler pat diye kalp kırabiliyor. Yani, herkesin acımasızlığı kendine has. Bunu çözmeye çalışırken, biraz kendini korumayı öğrenmelisin. 💪💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 1 yılSevgisi bitmiş kadın acımasızlığı der susarım
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılVicdani olmayan herkes acımasız olabiliyor
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılErkekler daha acımasız bence
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Herkes yaşadığını bilir...
Günümüzde Kadınlar diyorum. Maddi ve Manevi açıdan.
Erkek her zaman DÜZ düşünür. Evlenince para kazanıp ailemi geçindireyim der. Daha çok kazanınca yine aynı şeyi düşünür.
O yüzden bir evin Yetimi de Öksüzü de Babalardır. Yemez yedirir... İçmez içirir... Giymez giydirir...
Adam ömür boyu çalışır ama Of demez. Ailem der, çocuklarım der. Şikayet etmez, dinlenmez. Ama bunu çoğu kişi görmez.
Dedim yâ erkekler DÜZ düşünür.
Ama günümüzde Kadınlara empoze edilen şu. Çalış ayaklarının üzerinde dur KOCANA MUHTAÇ OLMA
Ne kadar Kibir içeren bir söz değil mi. Mesele çalışmak değil. Mesele bencillik, vefasızlık.
Müstesna Hanımefendiler hariç. Ama bu durum toplumun geneline zerk edilmiş durumda.
Hangimiz daha bencil...015 Yorumla- 1 yıl
Bu ülke de maalesef aldatan Kadınların sayısı o kadar fazla ki erkekleri gölgede bırakıyor.
Aldatmaya karşıyım. Yapan da eden de Karaktersizdir, şerefsizdir... Kadın ya da erkek hiç fark etmez.
Yazdıklarım çok net. Bu ülke de evlilikler maalesef artık konfor üzerine, çıkar üzerine kuruluyor artık.
Bazı müstesna insanlar var ki onlar saadeti buluyor. - 1 yıl
Bu ülkede Kocasını aldatan Kadın oranı erkeklerden daha fazla.
Bunu ben demiyorum. Psikologlar ve Boşanma davaları ortada.
Erkek aldatınca eline yüzüne gözüne bulaştırır. Kadın yapaınca erkeğin ruhu duymazmış derler.
Şimdi sadâkâtlı birini artık bul bulabilirsen. Çok az insan kaldı. - 1 yıl
Şimdi öyle zamandayız ki ne sevgi kaldı nede aşk. Hepsinin içine ettiler.
Flört diye bir yaşantı çıktı İtalyanca bir kelime bu. Yani anlamı bile iğrenç.
İnsan illa ki aşık olur sever ama bu tertemiz kalır. Ama şimdiler bu lağım pisliğinden daha iğrenç.
Ben Taciz, tecavüz ya da cinayetten bahsetmedim. Bu konu çok farklı bir konu. Ben bu zaman da bazı kadınlar hariç Erkekleri kullanıyorlar demeye çalışıyorum aslında.
Hani burada hep sorulur yâ; parasız erkeği kim sever, Annesi derler. Yani evin araban yoksa kabaca kimse seninle evlenmek isteyor genel olarak. Kimse zengin değil ne erkek ne kadın. Ama kadın kendin de olmayan konforu karşı taraftan hak alma iddiasında bulunuyor. Bunlar yoksa olmaz.
Mutluluğun formülü mü yoksa yaşamadığı bir konfor alanını karşı tarafa dayatarak istemek mi bu.
Herkes eşit maddi ve manevi olarak. Peki olmayanı istemek, şart koşmak nedir.
Belki soruna farklı bir pencereden cevap verdim. Belli de aradığım cevap bu değil.
Ben acımasızlığı burada görüyorum.
Doğan Cüceloğlu nun bir sözü var. Adam gibi adamlar için ve kıymet bilinmeyen cebi boş ama yüreği dolu olanlar için şunu diyorum. Ya da üstadı öyle diyor; bir erkeğin her şeyinde şüphe edin ama merhametinden asla şüphe etmeyin...
İstisnalar kaideyi bozmaz ama bence kadınlar genel anlamda gördüğüm kadarıyla kişisel gelişimini tamamalamış ve kendi içinde mutlu olan kendiinden emin kadınlar hariç çoğu kadın hemcinslerini genel anlamda çekememezlik ne bileyim kuyu kazma peşinde ve onların başarısından ya da mutluluğununu çekemeyen insnanlar ama tabi istisnai duurmlarda var kaliteli yetişmiş ve kendini yetiştirmiş kadınalrdan bahsetmiyorum genel populasyonda
27 Yorumla- 1 yıl
Erkekler kadınlara acımasız.
Kadınlar kadınlara - 1 yıl
Bn kimseye acımam derim ama bazen çok vicdanlı hâlime denk gelnebiliyor
- 1 yıl
@Portakaljuice karar ver hangisisin😀
- 1 yıl
@Sempatiik26 kafa karistircak bi şey yok yorumumda ama nasıl anlamadın?
- 1 yıl
@Portakaljuice duruma göre diyon
- 1 yıl
@Sempatiik26 hâlâ anlamadı shdjfj
- 1 yıl
@Portakaljuice napiyim dört köşe jeton xdufghf
1 yılBence erkekler daha acımasız olabiliyor. Özellikle şiddet söz konusu olduğunda maalesef erkeklerin daha fazla şiddet uyguladığı ve ciddi suçlara karıştığı bir gerçek. Kadınlar daha çok duygusal ve empatik olurken, erkekler bazen daha soğukkanlı ve sert olabiliyorlar. Mesela yıllarca kadını öldüren ya da ciddi zarar veren erkekler var... Tabii her durumda bu geçerli değil ama genelde böyle acımasızlık erkeklerde daha belirgin diye düşünüyorum..🙏🏻
10 YorumlaBir kadının kalbi ölmüşse, şeytan ortada geziyordur. Bir erkeğin kalbi ölmüşse, firavun geziyordur. Velhasıl kalbi ölen iki kişi de acımasızdır.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadinlara bence iki tarafta acimasiz. Kadin kadina da acimasiz, kadina erkekte acimasiz. Erkeklerde en azindan kendi kendi hemcinsleri iyi, kadindan ters bir sey gorselerde arkadasliklari, dostluklari ya da yeni tanistigi erkek arkadaslarla hayata daha rahat tutunabiliyorlar. Bizde erkeklerde b*k, kadinlarda b*k kimse kusura bakmasin alinmasinda. Su dunyada kadinlar olarak hemcinsimizdende, erkeklerden de bir gun yuzu görmüyoruz.
11 Yorumla- 1 yıl
Doğru
- Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
1 yılErkekler tabi, katliamlar savaşlar yolsuzluklar anca erkeklerden çıkıyor. Ağır aç gözcülük ve güç düşkünlüğü var erkeklerde yapısal ve evrimsel olarak bu da en fazlasına ulaşmaları için her türlü entrika ve pisliği yapmalarına yol açıyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Feminist
Gizli Üye(25-29)1 yılAnnemin a101 'de görüp bana yakıştırdığı bir kız vardı kız güzel ve gençti annem kızın durmadan bana baktığını ve benimle ilgilendiğini söylemişti tabi o aralar başka bir kız ile konuşmayı yeni bitirmiştim.
Kalbim boş ve soğuk ben bir deniyeyim dedim şansımı kızla konuşmaya hal hatır sormaya başladım sonra bana yaklaştı benden önce numarasını aldım sohbet muhabbet ama ben bir şeyler hissetmiyorum biliyorum olmayacağını her neyse sonra tabi ben buna çiçek götürmeye yüzünü görmek için çalıstığı yerde alısveriş yapmaya başladım ona da benim aldıklarımdan alıyorum yüzünü görmek iyi gelmeye başlamıştı sonra anladım param için benimle sohbet ediyormuş ve baskalarıda var daha fazla anlatmicam herkes aynı değildir tabiki ama bu tür saçmalıklar yüzünden sadece soğudum.
00 YorumlaKadınlar, Daha birbirlerine tahammülü yok bir kaşık suda boğuyorlar. Erkekler kadar güçlü olduğunu düşünsene, bir erkeğe sinirlenip sokaklarda erkeklere zorbalık yapan vahşi bir yaratığa dönerlerdi.
03 YorumlaAldatma konusunda erkekler, can yakma konusunda kadınlar daha acımasız bence.
10 Yorumla
1 yılErkeklere göre de kadınların kalbi yok. İnsan olmayan herkes acımasızdır
10 YorumlaKadınlar da erkekler de bence bir cinsiyeti yok bunun. Ama tabiki daha fazla erkeklerde
10 Yorumla
1 yılGenelde cinsiyetten bağımsızdır ama gözlemlediğim kadarıyla sevmeyen kadın sevmeyen erkeğe göre biraz daha empatiden uzak, biraz daha acımasız olabiliyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Evt ben mesela onun haysiyetini bitirmiştim. Ki zaten ortada bir saygınlığı yok.
Ama neden hâlâ intihar etmedi aklım almıyor.
Gizli Üye(30-35)1 yılOnların beyni ve kalbi bacak arasında herseye yrrklari hakim
35 Yorumla- 1 yıl
Yerken öyle demiyonuz
Cevap sahibi1 yılEvet dün yediğim hala aklımda
Cevap sahibi1 yılAma konuşmak istemiyorum dedim sence yine yazarmi evide bana çok yakın
- 1 yıl
Ağzınfan düşürmediğine göre hala alamamışsin😁
Cevap sahibi1 yılBen başka bisey sordum sence yazar mı bil baklmm
Erkekler daha acımaz.
Kadınları kullanmaktan hiç çekinmiyorlar. Tek istediğimiz sevilmek güvenmek oysa.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTabi ki erkekler. Ama onlar böyle acımasız oldukça ben de onlara zerre acımıyorum gebersin beter olsun aw çulsuzları
10 Yorumla
1 yılİlle de genelleyecek olursak bence kadınlar, çünkü kadınlar arasındaki kıskançlık ve rekabet erkeklere kıyasla çok daha fazla.
00 Yorumla
1 yılDuruma şartlara yaşanmışlıklara göre değişir bu tamamen ama bende intikam duygusu yok içimden ne geçiyorsa o an öyle davranırım
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKalpsiz erkegi secip erkeklerin kalbi yok demen mantiga aykiri. Birde dogalari geregi kadinlar daha acimasizdir ve biraz boylede olmalidir. Kadin oyleki kendine bile acimaz. Cunku yaradan ona rahim vermis ve neslin devamliligi icin cocuklarina bakma yetisi vermistir. Erkek ise yerine gore acimasizdir. Mesela merhamet erkekte daha cok vardir kadina gore.
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBakin siz cinayet ornegi vererek butun erkekleri ayni kefeye koyamazsinizki. Mantiga ayriki bu. Cinayet isleyen kadinda var erkekte.
1 yılErkeklerin kalbi yok diyeceğine dengini ara. Yanlış genelleme. Tanıştıklarınla aynı yöne bakmıyorsunuz belli ki.
00 Yorumla
1 yılMadem erkeklerin kalbi yok e niye eski kız arkadaşım beni duygusalım diye terk edip gitti?
Bunu da söyler misin?00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çoğunlamam yapmamak gerekir bence, her iki taraf içinde geçerli bu, merhamet duygusu olmayan herkes acımasızdır.
00 Yorumla
1 yılCinsiyetten çok daha fazlası. Her iki ucun da çok zalim olabildiklerini gördüm
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılBu kadin erkek meselesi değildir bacım. Karakter meselesi.
11 Yorumla- 1 yıl
Objektif insan belli
- Kişilik & Karakter konusunda 956 cevap paylaştı.
1 yılBir bakıma kadınlar bir bakima erkekler acimasizdir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 315 cevap paylaştı. Kişiliğe göre değişiyor sanırım, yetişme tarzına vs her şeye bağlı
00 YorumlaKadınların ne yaptığı ne yapacağı belli olmuyor duyguları çok dalgalı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılKişiyle alakalı bu ama çoğunlukla kadınlar daha acımasızdır
00 Yorumla
1 yılErkekler. Dünyadaki bütün savaşları erkekler çıkartır. Tabi kadınlar da güçlüleri sever.
00 Yorumla
1 yılCinsiyet ile ilgili değil karakter ile ilgili
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 445 cevap paylaştı. genelde erkekler ama ego tavan yapmış kadınlar daha gaddar
00 Yorumla
1 yılBunun kadını erkeği dahası yok. karakter acımasızsa acımasızdır.)
00 Yorumla
1 yılTartışmasız ve su götürmez bi şeklide kadınlar
00 YorumlaElinde daha çok güç olan her zaman daha acımasızdır
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cinsiyeti olmaz bunun. Kadınlar daha duygusal görünse de bazıları çok duygusuz olabiliyor.
00 YorumlaEn merhametli de erkekler. En acımasızlar da erkekler bence.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Acıdığım pek çok insanın merhametsiz ve nankör çıktığını gözlemledim, erkek veya kadın fark etmiyor.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 640 cevap paylaştı.
1 yılHer iki tarafta acımasız vicdansız insan oğlu olduğu için
00 Yorumla İlişkide erkekler bence onların direk kalbi yok ama kadınlarda kavgada çok acımasız oluyor fazla duygusal olduklarından
11 Yorumla- 1 yıl
nereye kayboldun
1 yılErkekler kolay kolay acımasız olmazlar ama acımasız olmaya karar verdiğinde çok daha fazla acımasız olurlar.
Kadınlar ise o noktaya daha kolay ulaşır ama bi erkek kadar acımasız olamazlar.10 Yorumla
1 yılKim bilir gene hangi tinerci yan kesici gaspçıya gönül bağladın da burada gelip genelleme yapıyorsun Allah bilir
11 Yorumla
1 yılCinsiyet meselesi değil ki karakter meselesi bana göre erkekler erkeklere gire kadınlar yaşamışliklarla ilgili
20 Yorumla
1 yılKadınlar çok acımasız oluyorlar ve erkekler bir şeyler başardığı zaman önemli işler başardığı zamanda o acımasız olan kadınlar pişman olup o üzdüğü erkeğin peşinden koşmaya başlıyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Erkekler hep merhametli
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Kadınlar daha acımasız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKarakter meselesi
00 YorumlaIkiside acimasiz olabiliyor bence cinsiyetle alakasi yok
30 Yorumlasüründürme konusunda bizler.. ama kırma dökme parçalama konusunda da erkeklerin eline su dökülmez
01 Yorumla- 1 yıl
Sonrada kendiniz sürünüyonuz
1 yılKaraktersiz olan acımasız olur
40 Yorumla
1 yılKadınlar fesatlık yapıyor ama cinsiyet le alakası yok her türlü insan var icimizde
00 Yorumla
1 yılBunlar karakter meselesi kadını erkeği olmaz
10 YorumlaKadınlar bence
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
1 yılÇiçekler acımasız olamaz
00 Yorumla Yerine ve karakterine göre değişir
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Kadınlar pek acımasız.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılKarakter meselesi bence..
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılErkekler
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılKaraktere kişiye göre değişir.
00 Yorumla - Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne