Sizce hangisi daha acımasız
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bana göre, acımasızlık bir cinsiyete bağlı değil, tamamen insanın karakterine, yaşam deneyimlerine ve içinde bulunduğu duruma bağlı bir şey. Erkekler ya da kadınlar genellenemez; her bireyin içinde hem merhamet hem de acımasızlık potansiyeli var. Önemli olan, hangi duyguyu beslediğimiz ve hangi yolda ilerlemeyi seçtiğimiz.
Çünkü kadınlarda da hani iyiside vardır ama şuna çok denk geldim gidip kötü erkekle sevgili flört vs olurlar iyi erkeğe derdini anlatırlar. Bunu neden yapıyorsunuz belki o iyi erkeğin size karşı duyguları var.
Cevap
24Cevap
Merhamet sahibi olmayan her insan acımasız oluyor gadası
nefretin söz konusu olduğu durumlarda, kadınlar erkeklerden daha tehlikelidir.
bunun nedeni; kadınlarda düşmanlık duyguları bir kez uyandı mı hiçbir adalet kaygısı tarafından dizginlenemezler, hatta tam tersine hiçbir müdahalede bulunmadan nihai sınırlarına kadar kabarmasına izin verirler. kadınlar, hassas bölgeleri bulmakta ve bıçaklarını oraya saplamakta ustadırlar. onların hançer keskinliğindeki zekâsı bu amaca mükemmel bir biçimde hizmet eder. oysa erkekler bağışlayıcı ve uzlaşıcıdır; yaraları gördüklerinde geri çekilirler."
mesela bir erkek başka bir erkekle tartışırken karşısındakinin bam telini bilir ve o sınırı aşarsa ne olacağını da gayet iyi bilir o yüzden kendini o sınırın gerisinde tutarak tartışır. ama kadınlarda böyle bir farkındalık gelişmemiş zannımca. dümdüz gidiyorlar söylemlerinin sonuçlarını düşünmeden. bu da bir çeşit acımasızlık.
Erkekler daha acımasız olduğu kadar alçak da.
Erkekler,
Kadınları özel fotoları üzerinden şantaj yapar
Kızın geçmişinde bir sevgi ilişkisi olduğu için değersiz hissettirir
Kadınları ölümle tehdit eder
Kadınlara şiddet uygular
Kadınların arkasından en leş şeyleri söylerler.
Kadınları yalan ve dolandırıcılıkla kandırmaya çalışırlar.
Ha kadın aldatır, reddeder, terk eder vs. Evet biraz ağlatanilirler, ama canları sağ olsun. Asla erkekler kadar leş olmazlar.
Tamam abi bütün kızlar senin
@SivisPacemParabellum
O da olmaz. Bütün kızlar benim olsa ben ne için çaba göstereceğim?
Karşı cins için çaba göstermen seni ezik bir insan yapar. Kendin ol.
@SivisPacemParabellum
Senin sevgilin olmadı dimi hiç?
Oldu. Esas senin gibi düşünenlerin sevgilisi olmaz kolay kolay :)
@SivisPacemParabellum
Nasıl etkiledin nu şanslı hanımları?
Bir erkeğe nasıl davranıyorsak bir kadına da öyle davranırız. Kadın diye ekstra centilmenliğe gerek yok. Beni üzer, bana yanlış yaparsa ben de yaparım. Eğer sürekli acırsan merhametini suistimal ederler. Ayrıca kadın, heyecanı sever. Nasıl tepki vereceği belli olmayan, her şeyi alttan alan ve ''he'' diyen erkeği sıkıcı bulurlar. Sana yemin ediyorum sıkıcı bulurlar.
@SivisPacemParabellum
Abicim, senin sevgilin olmamış. Kadına eekeğemdavrandığın gibi davranmayacağın gerçeği doğal bir dürtüdür. Sen doğal dürtünü bile yokmuş gibi poz kesiyorsun.
Pek bilöiyon bu işleri
He tamam olmadı sevgilim, hatta ben kız yüzü bile görmedim hiç :D
Günümüzde kadınlar tabii ki... Erkekleri elde etmeleri kolay olduğu gibi kullanmaları da kolay ve yaygın bir hastalık haline geldi... Evli erkeklerin ilişkisini ve yuvasını bozma hevesleri... Bunu bir "insan" yapmaz! NET!
Evli erkekler çizgisini nefsini korursa kimse yuvasını yıkamaz
Her şey de zaten sadece erkekten kaynaklı oluyor, he ak hee!😋
Kadının yaptgni savunmuyorum bn, erkek yeşil ışık yakarsa daha da azıtr diyorum
Kadınlar sevdiği adama kıyamaz
Sevmediği adama acımaz.
Kadınlar gizliden yapar *, çoğu zaman yaptıktan sonra öğrenirsin. Erkekler çoğu zaman açıktan yapar, o kadar safsan ancak * göremezsin.
Kişiden kişiye değişir. Ama, şeytan bile kadınların acımasızligindan cekinir :)
Kadının acimaszligndan şeytan çekiyorsa erkeklrin kadınları öldürmelerinde 2 yaşındaki bebeklere twcavuzlernde ya da genel olark bu savaşlarda ne yapıyor seytan koltg erkeklere mi bıraktı
Sorduğun sorunun anlamı her türlü yere çekilip, her farklı şekilde cevaplanabilir.
Ben soruyu, kadın aşk konusunda intikam alırsa acimasizligin yanında şeytan bile çekinir düşüncesiyle yazip cevapladim. Ben soruyu bu şekilde çekip cevapladım. Sen sorunu o şekilde çekip cevapladın.
Bu soruyu sorman bile hata tabiki de KADINLARRRR
Bir kadin olarak bunu sorman ilginç. Oysa anlaman gerekirdi erkekler tabiki. Cinayet oranlarina bile bakmak bunun icin cok yeterli.
Erkekler her zaman ki gb tersini iddia ediyor
Baska birsey beklenmez zaten. Sanki tecavuze ugrayan oldurulen zorbalanan baskilanan iftiralara ugrayan kole gibi kullanilan onlar
Vasat hepsi
kadınlar tabiiki. sildimi silerler. bikere düştünmü gönüllerinden , bittin.
Gönülden düşmek için çok uğraşiyosunuz
haklısın🤷♂️son pişmanlıkta fayda etmiyor ne yazıkki
erkekler tabiki de. kadınlar sevdiğine karsı asla acımasız olamazlar
Kadınlar daha acımasız
Kadinlar daha acımasız
Konudan konuya değişir
Nankör insanlar acımasız
Soru mu bu tabiki de kadınlar daha acımasız
Kadınlar bacımsu
kadınların kalbi yok :D
erkekler bence
kadınlar