ERKEK ARKADAŞIM... ACİL CEVAP VERİR MİSİNİZ?

Birisinin vesilesi ile biriyle konuşuyorum. Sevgililiğe dönmek üzere. Çocuğun eli bol her şey almaya yatkın, mutlu etmek için takla bile atar o derece iyi bir insan ama aşırı duygusal birisi. Kötü bir şey olduğu zaman direkt gözleri doluyor ve zaten hayatı boyunca çok zor şartlardan geçmiş, zor şeyler atlatmış bir adam. Buna vesile olan kişi de bana onun önceden bir evlilik yaptığını yeni söyledi. Tanışırken haberim yoktu ve çocuğa ben ilkler benim için önemlidir dediğimde hep durgunlaşıyordu. Anlamamıştım ta ki arkadaşım anlatana kadar. Arkadaşıma göre bu çocukla nikah yapılan kız farklı şehirlerde yaşıyormuş nikahtan sonra bile, hemen hemen hiç görüşmüyorlarmış, aynı evde de yaşamıyorlarmış çocuk annesinin yanında yaşıyormuş ve hala da öyle zaten. Annesi ile falan da tanıştım, hatta ilk annesi ile tanıştım, kimse bana öyle bir şey demedi.
Ama çocukta bana kimse nasip olmadı evlilik yoluna giremedim dedi.. ve ilk evliliklerden bahsediyoruz her zaman.

Çocukla kız evlendikten sonra zaten doğru dürüst görüşemeyip, 1 ay sonra da boşanmışlar ve kız altınları alıp gitmiş.

Bana çocuk hiç bunlardan bahsetmedi.
Benim sorun size şu ;
BEN BU ÇOCUĞU ÜZMEDEN NASIL YAKLAŞAYIM?
NELER SORAYIM?
KISACA ÖĞRENMEK İÇİN YAKLAŞIMIM NASIL OLSUN VE EN ÖNEMLİSİ NE YAPAYIM?
ERKEK ARKADAŞIM... ACİL CEVAP VERİR MİSİNİZ?