Genital ve koltuk altı kararmalarının çözümü var mı? Lütfen çözümü olan varsa söylesin..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
İstersen patates suyu kullanabilirsin. Patates suyu cilt rengini açmak için oldukça etkili tavsiye ederim. Patatesi rende ile rendele ve ardından suyunu bir kaba sık ve yüzüne pamuk yardımı ile sür ya da koltuk altına. Ardından 15 veya 20 dakika kadar bekle ve ılık su ile yıka. Ya da pirinç suyu maskesi yap.
Sürekli yıka birde iyi lifle duşta
Kökten çözülür mü dersin?
Aşırı tatlı mi kararma var
Geniş çaplı bi kararma değilde daha alt kısımda biraz yoğun kararma var
Onun için de pamuklu çamaşır giy birde ped kullanma sürekli
Böyle yaparsam zamanla azalma olur mu kararmada... ,:(
Baya baya olur benim neredeyse beyazladi yani
Beyazlatıcı krem denedin mi? Birde biyerde limon duymuştum 😀
Beyazlatıcı krem denedim
Limon denemedim ama limon yakar yani şimdi 😂😂
Krem işe yaradımı?
Limonun yakacağını bende düşünüyorum ama resmen herkes limondan bahsetmiş 🤣
Biraz yaradı krem azda olsa faydasıni gördüm
Genital bölge de aşırı sıkıntı limon 😂😂 daha da kararta bilir bence
Olabilir 😂 teşekkür ederim
Ne demek rica ederim sen gene normal su ile bakım jeli var onla
Yıka limon be tarzı şeyleri boş ver
Deneyeceğim umarım faydasını görürüm :(
Görürsün gerçekten de birde cok dar şeyler sürekli giyme hava almayınca da kararma oluyor
Hava almadığı için kararmasını bende duymuştum yurt dışındakiler çırılçıplak geziyorlar kararmama sebepleri ondan galiba 😂
Onlarda ic çamaşırı yok tek pantolon var ya da ne giyerlerse işte bizde dar ic çamaşırı giyince simsiyah oluyor 😂😂😂
Aşırı bilgilisin kızmısın erkekmi 😁
Erkeğim
Kararma tek sizde olmuyor bizde de oluyor
Erkek arkadaşımda o kararmayı görmemiştim o yüzden erkeklerde olmuyor sanıyordum
Yaaa bende oldu da simdi geçti baya esmer gibi şu an öyle düşün 😂😂
Ama genelde kızlarda daha cok oluyor oda nemden dolayı 😂😂😂
Benim tenim normalde bembeyaz ama genital öyle olunca sırıtıyor galiba.. ben kararmasını kabullenmeden erkek arkadaşım bunu belirtti... :( o yüzden çok takmaya başladım
Evet bencede kızlarda ddaha ol oluyor maalesef :(((((
Ama bazen beyaz tende hafif esmer olması aşırı derecede kara degil de bence tatlı oluyor bilmiyorum bu kişiden kişiye değişir de
Kızlarda olması da çok normald şimdi onun da sebebi belli 😂😂
Benim hiç hoşuma gitmiyor maalesef gördükçe kendimden iğreniyorum..
Şimdi ici pembe olusa gerçekten de iyi duruyor ama
Ben ona hiç bi kızın genitalinin özellikle türk kızının genitalinin beyaz olmayacağını söyledim bana ne alaka benimki niye beyaz dedi;( buna ne gibi cevap verilir ahshahhaha
Pembe olması için napsam acaba :D
Kızların ki olmaz erkeklerin ki beyaz olur sizde sürekli ıslaklık yok ondan Beyaz diye de açıkla
Çok mantıklı
Pembe olması icin biraz sey olması lazım dudakların kabarması lazım ki içinin pembeligi ortaya çıksın
Akıl hocam olmalısın sen
Oluurm sıkıntı yok istersen takip ne edebilirisny😂😂
Kararma zaten dudaklarda yoğun...
Ama şimdi dudak içleri de Pembe dir onlar tam kabarık olamyinca kararma fazla gözükür
Takip etsemde bi değişkenlik olmaz galiba xper yetmediğinden mesaj atamıyorum 😁
Cahilim biraz burada yeni adım attım
Benim de öyle xper az benim de
Bende yeni açtım bilmiyordim önceden
Cinsel ilişki konusunda tecrüben var mı yanlış anlama valla yavşamak konusunda değil :D iyi akıl veriyorsun bir şey sormam gerekiyor. d
Var sıkıntı yok istediği sorabilirsin
Sevgilimle ilişki yaşadım çok defa başlarda böyle bokunu çıkarırdık hiç bir problem olmuyordu son 2 aydır bokunu bile çıkarmıyoruz çok kötü oluyorum
Böyle ilk kulak çınlaması oluyor sonra kalp ritmi hızlanıyor çarpınto oluyot baygınlık geçiriyorum 4 saat kendime gelemediğim oldu
Bokuni çıkardık derken uzun süre hard nemi yaptınız tam olarak ne oldu da boku çıktı
Ben olduktan sonra sevgilimde aynısını yaşıyor artık bendenmi etkileniyor o an bilmiyorum
Hmm ilk başta aşırı derecede ıstekli yaparken şimdi gelmiyorsjn bile anladığım kadarıyla
Ya işte 1 gün içinde 6 kere ilişkiye girdiğimiz oldu başlarda ama hiç bi skıntı yaşamadık
Son zamanlarda 2 kere giryoruz bi günde direk çok kötü oluyorum bilincim gidiyor
Yok hayır şu an da istekli yapıyorum ama o gelme meselesi bende hiç olmadı kendim müdahale ederek gelebiliyorum
Sürekli ilişkiye girip birinizi aşırı derecede tatmin etmniz sizde
Aşırı derecede doygunluk olmuştur mus
Ya hiç bilemiyorum bide şöyle bi saçmalık var acaba ben mi kafamda kuruyorum bilmiyorum. Onun evindeyken bunu yaşıyoruz farklı bi evde bunu yaşamıyoruz. Eve büyümü yaptılar artık tırsmaya başladım o ev aşırı huzursuz etmeye başladı bu yaşadıklarımız yüzünden buluşmaya korkar olduk
Sen orada kendini rahat hissediyorsundur ondan dolayı ilkini yaptığında aşırı derecede bir zevk ile oluyor sana
Olabilir bide bende şöyle bi problem daha var
Baska yerde yaparken de kendini kasıyorsundur ondan o zevke gelmiyorsundur
Nasıl bir problem var
Ben kendime müdahale etmeden gelemiyorum. Bi bi sorun mu herkeste mi böyle anlamıyorum
Aslında o sorun degil seni tam olarak böyle zevke getiremiyordir ondan dolayı kendi kendine parmak ya da baska bir sey ile yaparak geliyorsundur
Onunda çözümü basit direk yapmadan önce güzel ve uzun bir şekilde dili ile ilgilense o zaman bak nasıl nasıl kendi kendine gelirsin
Ya orada demek istediğim problem zevk değil o ilişkiyi yaşadıktam sonra bayılıyorum çarpıntım oluyor neden oluyor onu çözemiyorum ilişki kalitemizi Düşürdü bu durum. Çocuk yazık seksi köşeye bırakıyor beni ayıltmakla uğraşıyor
Oral dışında başka şekilde getiremezmi 😬 ben g noktası diye bişi duymuştum o nu mu tutturamıyorum çözemiyorum
Onda senin lan şekerin ne düşünüyor olabilir ya da aşırı derecede bir haz duyuyor musun yaparken
Sonra da beni suçluyor ben yaparken gelemiyorsun ne değişiksin diye
Oral dışında parmak nede getirir g noktası var evet orayı bulup oynarsa direk gelirsin ama en fazla zevki oral verir sana
Seni suçlamasi yanlış direk mi başlıyorsunuz
Yoksa arada bir sevişme ne oluyor mu
Ya vallaha ben az az zevk duyuyorum sadece kendime dokunmadığım sürece o seviye hazzı alamıyorum. Ama kendime dokunsamsa dokunmasamda son 2 aydır her ilişkiye girmemde bunu yaşıyorum. Bide böyle kulak çınlamasıyla başlıyor. Kulağım bi çınlasın aha diyorum benim bilinç yine gidicek😬
Sidmi ben ilk başta oral yapmadan baslamam çünkü kadınlar oralda aşırı derecede zevk alırlar hatta gelirler yani sonra yapmaya başladım onda da pozisyon önemli
Ön sevişme aşırı kısa oluyor. çocuğa kendim diyorum göğüslerime öpebilirsin hoşuma gider diye. Ama onuda yapmıyor ni değişik
Kulak çınlaması sert yapıyorsanız ondan olabilir o an kasların ne de gevsiyor mu hep
Hangi pozisyon tam g noktası olur
Hayır aksine kasılıyor kendimi çok nefes nefese bırakıyorum zorluyorum
Yaaa ön sevime uzun olacak seni kucağına alacak öpecek koklayacak sana oral yapacak seni öyle bir islatacak ki hani
En güzel sırt üstü uzanmada bacakların açık şekilde olur
1. Postası zaten tam sıkıntı, ikimiz aşırı istekli oluyoruz ön sevişmeyide kısa tutuyoruz, 2 dk sonra geliyor beni tatmin edemediğinden ben iyice kasılıp kalıyorum öyle :d
Hmm genelde öyle olduktan sonra hep kadınlar boşalıyor sonra da zaten 5 dk ne geçmeden kendine geliyor sende o süre uzun olabilir
İste yanlış o sen tam zevk almaya başlıyorsun bitmiş
Önce seni öyle bir şey yapacak ki sen boslama derecesine geleceksin sonra zaten 2 dk cok erken
Peki 2. Posta yi direk mi atıyor yoksa arada zaman oluyor mu
Ben çok sıkıntılı bi kadınım galiba :D boşalma konusundada bilinçsizim muhtemelen , bazı insanlar kendilerine dokunmadan hayal gücüyle boşalıyolar veya bacaklarını sıkarak falan ben elim oraya değmeden boşalamıyorum
O senin sıkıntın değil karşında ki seni azdıramiyor tam olarak
O an zorlasa atar ama ben zevk i çıkabilsin diye üzerinden en az 1 saat geçmesini sağlamaya çalışıyorum
Şimdi seni iyice tavan yapsa mesela zevk suyun akmaya başlasa sevişmede o zaman sey yapsa bak nasıl gelirsin bildiğin tazikli şekilde çıkar
Ona bunu nasıl belirteyim beni azdır mı diyeyim :D
Baya amatör anladığım kadarıyla sana oral nede yapmıyor seni tam olarak zevke getiriyor bosaltamiyor
Zevk suyum fazlasıyla akıyor aslında öpüşür öpüşmez sırılsıklam oluyorum hatta ama yeterli değil galiba
Direk de ona beni azdır beni boslat de ona ceza ver senden önce gelirse cezalandir onu
Ahahha konuşma tarzını görsen sanki kırk yıllık seks uzmanı gibi konuşur ama amatör gerçi bende amatörüm birbirimizin ilkiyiz...
Zevk suyun akıyor derken aşırı derecede ıslanıyor musun yoksa böyle bir tahrik mi oluyorsun
Ceza değilde tripleniyorum ister istemez. Ama böyle bir şey için triplenmek de beni utandırıyor onun düşünmesi gerek sonuçta bi değişik
İlkler güzel olur ama siznde pek ilerleme yok oğlan da yok yanı biraz fazla bilgiliyim bu konuda
Yani şimdi sana bir şey anlatıyım
Ya fazlasıyla ıslanmak kavramı tam olarak ne oluyor bilmem ama bence baya ıslanıyorum iç çamaşırım ıpıslak oluyor
Bir kız arkadaşım var di aşırı derecede ıstekli ben onu oral yaparak bosaltamazsam içine almazdı çıldırtır di ama içine sokturmaz di buda beni aşırı derecede daha da azdırırdi
İcine alinca da ondan önce boslamazdim o kadar sıkardim kendomi o gelir ben sonra gelirdim 😂😂
Ben çocuğa göğüslerimi ağzına aldırmıyorum orali duysa kalpten gider galiba 😬😬
Fazlası ile ıslanmak hani parmağına yapış yapış bir şey geliyor ya o oluyor
Kız srkadaşın şanslı imiş... İlk tecrübelerindede benim erkek arkadaşım gibimiydin?
Neden ağzına alıyor ki bence en güzeli o
Yok yapış yapış şey gelmiyordu ıslaklık oluyordu sadeve
Yani ama ben hep oral yaptım yapan da oldu ilk başlarda benim de 3 dk ne idi ama ben 2. Postayı direk atardım beklemezdim
İşte o ıslaklık birazdaha fazla olacak böyle yapış yapış olacak sonra cis yapıyor gibi olacaksın sonra içine al bak o zaman ne oluyor
Değişik garip huylu bi insan hiç anlaşamıyoruz çok zıt insanlarız ama bendede ilkim sonuö olur hesabı var o şeye dikkat ediyorum o hataya düştüö devamını da getirmem gerekiyor gibi o yüzden ayrılma ihtimalimiz de yok. Belki çocuğun bu rahatlıkları ilgisizlikleri de bundandır
Çiş yapıyor hissine harbiden altıma yapmayım o an 😂😂😂
Öyle ise seni hic bir Zaman isteğin gibi bir seks hayatın olmaz ki
Yapmazsın sen o an gelince zaten kendini kasarsin sonrası da zevk ile bosalirsin
maalesef seks hayatımı o kadar da önemsemiyorum aslında artık ama aşırı zıt insanız anlaşamıyoruz çok da maço ama artık yapacak bir şey kendi topuğuma bi kere sıktım
Hem siz çıplak sevişmiyor musunuz
Biz çıplandığımız an sevişme işi bitiyor dkşakslslsşlsşsls
Olsun sen önemse gene seks biterse her şey biter senin kesin aşırı Seksi vücudun vardır
Çıplak olunca alip dirke yatakta yapip geçiyor mu
Bence yok ldşldşdödld değişk bi vücut yapım var
Nasıl bir vücuda sahipsin merak ettim şimdi
58 kiloyum ama balık etliyim kalçam büyük fakat göğüslerim küçük
Küçük derken 80 beden ne mi
Çocuk bana bi senin genital kısmın neden kara diyo bi göğüslerin neden küçük diyor
Göğüslerim bence aşırı küçük de değil
Şimdi onu söyleyin ce sende ister istemez soğuyorsun ıslak lik ne gidiyor hep
80 beden
Bunu seksin hemen ardından demeyi tercih ediyor o da işini biliyor galiba
80 col ideal benden kalcan da büyük ne güzel iste Seni domaltiyorsa efsane bir şey bu
Boşalıyor rahatlıyor tâbi 😂😂
Önceden domaltıyordu ama artık o da yok vallaha kendi yorulmamak için beni üstte tutuyor o derece
Sende o sıra da daha boslamamis oluyorsun sende ki bütün istek gidiyor tâbi
Boşalıyor hemen sonra hadi kalkta televizyona bskslm diyo flsşmeşsmsşsl
Merak ettiğim için soruyorum simdi siz hangi pozisyonda yapıyorsunuz tam olarak
Ben gerçekten anlamıyorum bunu bosladin sonra barı elinle kaldır üzerinde gezdir başını boynuna op memelerini ne em
Televizyon ne
İstek bende hep devam ediyor ben boşalsamda devaö edebiliyorum hep hatta bana böyle şey der seks yapınca sana bişiler oluyor çok yapışıyorsun cilveleşiyorsın der
Zaten öyle olacak yaptıkça yapacaksın hani bosladin bitti değil ki sen boşalınca daha da çok azıyorsun dur
Ben genelde üstte oluyorum bu pozisyon devamlı arada o üstte oluyor. Pozisyon isimlerini tam bilmiyorum ama anladın sen
Anladım o yatıyor sen uziende zıplıyor sun
Aynen öyle bende bi dur noktası yok o yüzden bizim ilişki sıkıntlı
O pozisyonda sem hic zevk almazsın ki
Aynen
Benim de hep senin gibi doyumsuz bir sevgilim olsun isterdim de olmadı hic 😂😂
Aslında alıyorum en fazla öyle giriyor gibi hissediyorum bu düşüncede beni azdırıyor
Şimdi seni alacak yatağa yatıracak bacağının birini omuzuna alacak diğerini sen biraz açacaksın başına da bir yastık
Umarom denk gelirsin benim kıymeti bilemediler kendi topuğuma sıktığıö için evlilik olmlı artık :D
Benim en sevdiğim ve zevk veren pozisyon yan yatmış şekilde aradan sokmak onda hepsi giriyor
Boşalana kadar tek pozisyon olması normal mi
İnşallah denk gelir kadın doyumsuz olacak ve azodracak sende ikisi de var ama oğlan da iş yok
Yani olada bilir ama ben hep farklı pozisyonlarda seviyorum
Yan yatmış nasıl oluyor sırtı sana mı dönük oluyor biz öyle bişi denedik beceremedik 😂😂
Kucakta başlayacaksın en son domalmis şekilde boşalacaksin ama ağzıma ne bosal derse kadın sırt üstü uzunama pozisyonun da boşalacaksin
Sen yan yatacaksin sırtın dönük o da arkadan sarilip bacağınin biri hafif havaya kalmış şekilde
Tam aradan sokacak git gel bende olacak sne sabit kalacaksın
Anladım bu tavsiyelerini denicrm tabi yine sonunda baygınlıl geçirmessem 😬😬
Bir şey olmaz bu defa ama bunda uzun sevişin
Seni dinledikçe kendimi iyice cahil cüela hissettim valla
Toplam süre ne kadar olmalı
Birde oral yaptır kendine boynunu ne emsin kulak memeni ne
Bide sevişmede erkek nelerden haz alıyor bilip de denemek iyi olabilir 😁
İdeal seks aslında 10 dk ne
Sevişme de 10 ne toplam 20 dk iyi
Erkek oral seks dan haz alır bende kucagim da * sürtünmesi
Birde yakarken kafama bastırması aşırı derecede hoşuma gider
20 dk mı bizim 5 10 dk toplam sürüyo 1. Postayı saymıyorum onun dışındakiler
Sevişme seks hepsi mi
Kafana bastırması nasıl yani
Hepsi evet
Şimdi sen yatakta yatırıyorsun bende bacaklarını omuzuna aldım başladım seni yalamaya sen o sırada ben yakarken bacakların ile kafamı arasına alıyorsun elinle de saçımdan tutup iyice vajina na doğru bastırıyorsun
İste sen ondan boslamamiyorsun 10 dk gelmiyorsun birde parça parça olunca
Ha anladım ama maalesef bizim oğlanda oral şryliği var kfldksld
Hic yapmadimi daha snaa
Bi sonrakinde belirticem ona umarım tstmin edebilir bu sefer
Yapmadı
Bir sonrakinde ne yap biliyor musun
Ben ona yaptım ama o yapmadı:(((
Ne yapayım
Bak ic çamaşırını cikar kucağına otur boynunu emerken uziende surtun ama arada da inle
Yapmadiysa o kaybeder o amın tadı bir baska birde dilinle içinde beklemek 😜😜
Sonra da onun kafasını al göğüslerinin arasına bastır em de emmezsen sana bu * yok de
İyicr çıldırsin bir sonra onu yatağa yatir bagla yapabilir sen
Ya şimdi ona gel oramı yala diyemiyorum sonuçta pembe değil güzel değil yala diyebilmek için özgüven lazım gibi
Vaov sen biraz fantezi seviyorsun anladığım ksdarıyla
Senden şimdi onda haklısın ama yalanır ben yalarım yani öyle diyim
fantezi benim isim yoksa dolmaltip sok çıkar bir şey olamz
Sevgilim benim canım acıdığında bırakırdı beklerdi ama ona acıdan zevk alıyorum demiştim fjşwlsşsöşsms
Sen fantezi sevmez misin
Sende hard seviyorsun anladığım kadarıyla
Genitali beyazlatabilirsem o özgüveni sağlarsam oda olur bi gün belki
Olacak o da olacak
Hard anladığım gibiysr evet öyle seviyorum galiba severim ben fantezi önem veririm sevişmeye hani öyle tecrübem de yok ama düşündükçe hoşuma gider daha farklı nasıl hoşuma gider diye düşünürüm
Hatta sana bir şey söyleyim onları giy öyle seviş
Söyle
Bende hard severim sevişme fantezi seks hard olacak birde ben en çok yüze ya da agza boşalmayi bayilim
Liseli eteği üzerine gömlek altına fileli çorap ayak ile ele siyah oje çorabın içine varsa tanga giy
Hım o ağza yüze boşalmak benlil değil pek sanki :D
Tanga da insan rahat edermi ya djaljalaka
Sütyen giyme bu şekilde sevişmeye basla ama gömleği seks de çıkarma düğmelerini ac yek etek kalsın tanga ile çorabı çıkar
Yaparım öyle 😁
Sen nerene boşalmasını istiyorsun genelde
Rahat edersin gerçekten
Sen bana biraz grinin elli tonundaki greyi anımsattın ahhshahahh
Arasına girdikçe daha cok azdir. Seni
Hahah olabilir oda aşırı derecede fantezi seviyordu
Benden uzak biyere boşalması daha makbul sevmiyorum kokusunuda sevmem
Fileli çorap büyük delikli varsa onu giy onu giyersen de altına bir şey giyme
Hmm çıkarıp direk peçete ye yanı 😂😂
Denicem bi sonrakinde :D
Kontrol hep sende olsun
Yarın denersin artık 😜😜
Hahahaha aynen öyle
Baska seni ne azdırırdi böyle
Hayır haftada 1 gün fırsatımız oluyor pda son zamanlarda benim bayılmalarımdan çarpıntılarımdsn zehir oluyor zaten umarım bi sonrakinde yaşamayız onları
Sonra da kucağına otur öyle seviş baksir kalsın cikarma iyice surtun uziende sonra oni yatağa yatir bağla
Bunda olmaz inşallah
O bağlama konusu garip olmazmı sonuçta ön sevişmeyi kısa tutup sokuyuö çıkarıyım kafasında bi çocuk bağlayınca bi noluyo be olur
İşte bunda sen kontrol et ve sen bosal önce ondan dolayı
Mesela beni bağlasalar çıplak şekilde yatakta yatiyorum
Kiz gelse göğsüme otursa ve karşımda vaji ile oynamaya başlasa sonra eli ile oynayıp kalırsa
Bana şey demişti , hani kendim müdahale etmesem boşaltamıcak ben boşalıyım bi sen benden sonra boşal dedim bana sen de hep kendini düşünüyon dedi halbuki ben her postasında boşalmıyordum...
Yüzüme karşı domalip saksa cekemye baslasa bana
Sen fantezşli bi insansın o öyle değil:D
Oda seni boşalıyor mu sanıyor ıslak olunca
Sende seviliyorsun fantezi yi ama o düz baya düz yani
Boşalmadığımı biliyor elimle müdahale etmem gerektiğini de biliyor müdahalr etmeye kalksam bana kendini düşünüyorsın diyor
Bana bun dediğime benzer bir şey yapan biri oldu ben onun uzurine baska hoc bir şekilde öyle boşalmadim
Umarım müdahalesiz yapabilir
Ahahaha öyledir 😂😂😂
O sadace kendine düşüyor ben boslatiyim da 3 posta ne o ne yaparsa benden sonra yapsın diyor
Yapamaz gibi gene sen parmaklarskn
Bence bir vibratör ne al onunla bosal sende
Bari sen elinle müdahale et diyorum onu da yapmıyor mglfkfkfk
Gerçekten de oyle kız 19 yaşındaydı o zamanlarda beni oral seks ile bir boşalttı bayıldım sandım
Kadınların bu fışkırsrak orgazm olmaso doğru birşeymi bana sanki işiyolarmoş gibi geliyo
Penis yerine parmak yani bu oglen gerçekten de sikismeyi bilmiyor
Biraz iseme vaf onda
Ya öyleleride var tabi tecrübe onlarda da var
Oda aşırı derecede boşama isteğin geliyor ya onda durmadan devam et işleme isteğin de geliyor onda iste orada isiyorlat
Bide çok böbürleniyor glşskeşwleşe
Sende olacak zamanla bu tecrübe kaç yaşındasın bilmiyorum da
Ne diye böbürlenme var ki iyi sıkıyorum ne mi diyor
Olabilir bana hep yalan gibi geliyordu fışkırarak orgazm olmam fkslmsls
Aklınca çok iyi seks yapıyoruö aletim iyi kafasında galiba lgşdlşdld
Yani ama sende o kadar tut öyle olamsa da gene biraz şey olur yani
Beni yanlış anlama da benimle sen bir seks yapsan hayatın boyunca en çılgın boşaldığın an olur 😂😂
Denerim
Denemeyi mastürbasyon yaparken yap evde bence
Ahahaa bilemem bilmekte istemem ben sevgilmciyim
mastürbasyon tada kendim müdahale ediyorum sonuöta ne farkı olabilir 😁
Yani ona bir şey diyemem ama şimdi sevgilinden de iyi sevişirim
Bir fark yok ama mastürbasyon da pek kendini parmaklıyorsun ondan dedim
Bölme diye
Orası belli zaten
Teşekkür ederim
Aynen bi orfa bölünmüyo dkwlmwls
Sen kaç yaşındasın bu arada
22 yaaşşş