2 yıllık bir ilişkimiz var. Erkek arkadaşım eskiden beni çok sevdiğini ve bırakmayacağını söylerdi. Artık bunları içtenlikle söylemiyor. Bugün tartıştık. Konuşurken sözünü böldüğüm için kızdı. Özür dileyip bir daha olmayacağını söyledim. Ama telefonu kapatmak istedi. Çünkü çok fevri davranıyor. Bundan sonra özür de kabul etmem, benden hiçbir adım bekleme senin çabanla ilerlerse ilerler dedi. Yani sadece sözünü böldüğüm için bu tepkiyi hak etmedim bence. Geçmişi açtı ve hatalarımı söyledi. Çok saçma değil mi? Geçmişi açarsak onun da hatası çok. Ben açmıyorum diye suçlu mu oldum şimdi? Bu konuşmadan sonra ağladım ve beni çok üzdüğünü söyledim. Birden bağırmaya başladı. Ben de engelledim. 2 yıllık ilişkimizde 2. kez engelliyorum çünkü bu tarz davranışlar olgun gelmiyor. O beni pek çok kez engelledi ve günlerce kaldırmadı. Bu kez gerçekten çok üzdüğü için engelledim. Henüz ulaşmak için bir çabası yok. Sizce bu durumda ne yapmalıyım? Söylediği sözlerin ağır ve yersiz olduğunu nasıl anlar?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Çok yüz vermissin engeli kaldırma o cabalasin ki çabalamaya mecbur.
Ne yaparak yüz vermişim? Özür dilemek yerine ne yapmaliydim sence? Akıl akıldan üstündür benim danışabileceğim kimse yok çevremde. O yüzden size soruyorum
Valla bir kız olarak haksız bile olsan burnundan kıl aldırmamalisin özür mözür dileme kusura bakma de en fazla. Yani demem o ki kız haksız Bike olsa özür dilemek erkeğe düşer. Siz rolleri değişmişsiniz engeli kaldırma bakalım napacak bırak iyice burnu sürtsün
Ben büyük ya da küçük her hatamda özür diledim. Bazen o an sinirli olduğum için sonra diledim. Bazen tartışır tartışmaz diledim ama alttan almayı bildim genel olarak.
O da tepeme biniyor böyle olunca her durumda kendini haklı görüyor. Eskiden çok ağlıyordum bunları yaşayınca. Ama o kadar çok yaptı ki alıştım ve çok tepki veremiyorum.
Umrunda isem bir şekilde ulaşıp yazar bana. Ama değilse yazmaz ve benden de çaba göremez. Dediğin gibi yapacağım birkaç gün dursun engeli sonra kaldirsam da yazmam
Çok yanlış yapmışsın çok. Bence kaldırma engeli o kaldırtsın kaldırabiliyorsa. Iyi bir çaba göstersin ki Bi daha cesaret edemesin kararlı dur
Geç mi kaldım acaba? 2 sene oldu. En başta bile saçma tartışmalarımız oldu ama son birkaç aydır bu kadar sıkıntılıyız. Tepki gostermekte geç mi kaldım
Hayır geç kalmadın ama bundan sonra bırak o cabalasin sen kendini geri çek seninle kavga ettiğinde benimle böyle konuşamazsın de haddini bildir o seni kırmaktan çekilsin o özürler dilesin sen değil
Değil mi ya! Sanki herhangi bir erkek arkadaşı ile konuşuyor gibi konuşmamalı benimle. Bir kızla kibar konuşulmalı. Hele ki seviyorsa...
Kaç kere söyledim, tartışabiliriz ama böyle ters sözler söyleme hakaretler etme diye. Değişmek istemedikçe değişmiyor kimse
O sana bagirirsa sen de ona bagir kes sesini de kapat emin ol daha değerli olursun
Onları da yaptım ama o durumda bile naza çekti kendini. Sorunca da hatalısın yazmanı bekledim dedi
Ay g. tüm ya yüz verme bence çabalamayan erkekle işin olmasin
Eskiden çok koştum artık sen koşarsan ilerler bu ilişki diyor. Bana gururlu olduğumu söylüyor
Gururlu olucan tabi sen kızsın gurur sana yakışır.
Eskiden çok gurur yapardım ben. O koşardı. Ama şikayet edince değiştim tam tersi oldum. Yine beğenmiyor ben ne yapsam yaranamam
Beğenmez tabi gurursuz kızı erkekler sevmez. Tekrar eski haline dön şikayet ederse yani olur da barisirsaniz ben böyleyim koçum işine gelmezse kapı orada de bak gör nasıl mum oluyor
Çok iyi geldi sözlerin bana
Daha ağır ve ciddi duracağım teşekkür ederim çok destek oldun
Sevindim.
Özür diledigin icindir
Nasıl yani? Özür dileyince mi çok abartıyor?
Tabi canım
Alttan alirsna öyle olur denge kuracaksin
Peki ne yapmam doğru olurdu? Lafını böldüm, ne demeliyim?
Ağırdan al bakıyor sen herşeyde af diliyorsun onda diyor ki bu nasıl olsa elde gitmez kaçmaz biraz baskı kurayım da diyor egosunu tatmin ediyor bazen umursamamak iyidir
Doğru söylüyorsun ben çok alttan alıyorum. Ama ona göre hep o haklı. Bak mantıklı düşünüp hatasını anlamadı bile. Şimdi engelleyip uzak durmam belki de iyi oldu bir süre böyle dursun
Artık bielemem ama dengeli olman gerek kimse dünyada tek değildir kendine saygı duy
Erkek gözüyle böyle düşünüyorsun. Dikkate alacağım. Haklı olduğum yerde kırılgan olmak yerine onun gibi davranacağım. Seviyorsa gelsin özür dilesin.
Teşekkür ederim desteğin için
Hıh aferin
Seviyorsa emek verir sevmiyorsa zaten işin olmasin. Sevgi bazen haksız olsan bile ilişkiyi kurtarmak adına fedakarlık gerektirir kanka ene tek taraflı fedakarlık karşı tarafından egosunu tatminden başka ise yaramaz
Çok güzel konuştun. Ben emek verdiğimi düşünüyorum şahsen. Fakat son birkaç aydır onun çabası sıfır. Tartışmalarimiz çok arttı. Haftada bir oluyor. Ne hataları oldu ama ben hiçbir şeyi uzatmadım. O ise çok minik meseleleri büyütüyor beni suçluyor sonra engelleyip benim peşinden koşmamı bekliyor. Eskiden tartıştığımız her durum için beni cezalandırıyor herhâlde bu şekilde. Çok üzülüyorum. Bu kadar üzülmeyi hak etmiyorum bence. En güzel yıllarım neden böyle geçsin ki? Beni iyileştir, psikolojim iyi değil diyor. Elimden geleni yaptım yine aynı yine aynı
Dünya ondan ibaret değil dünya kısa seni kimsenin uzmesine izin verme salla gitsin
Eskisi kadar üzemiyor çünkü alıştırdı artık. Bu kadarına da izin vermeyeceğim
Zaten az çok bu işlerden anlasa o da taktik yapar. Birine sürekli iyi olunca hep aynısını bekler kötü olunca da aynısını bekler. Denge yapmak lazım yani dediğin gibi alıştırmamak lazım. Heyecanı biter yoksa. Ben bazen baktım her şey çok güzel gidiyor bilerek kavga çıkarırım ki heyecan olsun kavganın heyecanı olur mu deme amaç ilişkiyi canlı tutmak.
Kesinlikle. Kavga tartışma sıkıntı stres sık sık olunca normal geliyor. Eskiden kalbim sıkışırdı tartışınca çok ağlardım ve gündelik işleri yapamayacak hâle gelirdim. Şimdi ise hayatıma devam ediyorum bir şey olmamış gibi film izliyorum.. Bunlar imkansızdı eskiden benim için. Alıştırmamak lazım güzel günler çoğunlukta olmalı ki tartışıp ayrı kalınca kavuşmak için can atabilelim
Bak kendince doğru olduğunu düşünerek yaptığı şey seni alışkanlığa sevk etmiş. Afedersin ama manitan kafasız biraz kanka
Öyle mi dersin? Haftada bir tartışmak normal olmamalı değil mi? Kendi kendine mesele yaratıyor normal konuşurken. Nedir yani bu?
Eklesene sen beni mesaj yazmak zor oluyor trafikteyim sesli gönderirim ben sana
İstek attım
Gerçekten suçlu olduğunda özür dile
Bu durumda dilememem mi gerekiyordu? Lafını bölmek saygısızlık diye düşünerek dilemiştim
Tamam diledin ama uzatıyor baksana hem sözünü kesmek de yani çok abartılacak kadar büyük bir suçmu değil bence kusura bakma sözünü kestim dersin biter gider yani
Bence de. Abartılacak hiçbir şey yok o aynısını yapsa unutur giderdim hemen
Bak işte bu yüzden büyütüyor seni ezmeye çalışıyor göya süründürüyor umursama bence
Söyleyecek bir şey bulamayınca eski tartışmalarımızı ve eski hatalarımı söylüyor. Oralara girersek işin içinden çıkılmaz ki.. Benim üzerimde hakimiyet kurup her dediğini yaptırmak için yapıyor bence tüm bunları. Fark ediyorum ama nasıl engel olacağımı bilmiyorum tam olarak.
Engeli bir süre kaldırmamam iyi olur mu sence? Düşünüp hatasını anlar belki. Ben yazmayayım..
Ona göre her tartışmada o haklı. Bu düşüncesini kırmak için ne yapabilirim?
Araya mesafe koy bence seni cepte görüyor naparsam yapayım beni bırakmıyor imajı vermişsin ağırdan al kendini bakalım napacak
Hep o yapıyordu bunu. Bu kez ben ağırdan alacağım. Seviyorsa yazsın ulaşmaya çalışsın. Yazmazsa zaten gözden çıkarmıştır o zaman uğraşmam bir daha
Aynen öyle bırak o artık çaba harcasın ilişkinize kaçan kovalanır unutma
Haklısın. Çok teşekkürler ilgilendin benimle
Rica ederim ne demek 🥰 istersen takip et fikir vermeye çalışırım
İstek gönderdim 😊
Kabul ettim ☺️