Şıpsevdi biri olmak çok mu kötüdür? Dipnot boğa burcuyum 😂?
1 ay
Flörtöz biri olmak kötü bir şey mi?

Şıpsevdi biri olmak çok mu kötüdür? Dipnot boğa burcuyum 😂?
“benimki hoslanti öyle kendi halimde gidip de sohbet ya da flört kurmuyorum”senin flörtöz anlayışın buysa ben elendim hoşlandığım birisi varsa önceden adım atardım şimdi bir şekilde karşı tarafa adım attırıyorum flörtöz değilmişim sağ ol içim rahatladı 😅
Ne demek 😂 itinayla iç rahatlatilir
Görüş
54Görüş
Boğa burcu flörtöz olmaz ki. Lütfen ama aaa jsks
Flörtöz olmak kötü bir şey ise, neden herkes flört halinde.
Diğmi hep bizi karalasınlar. Gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır falan😌
diii. Tabii yani flörtöz değilim diyenlerin Dm kutusu kaynıyor :D
Çuvaldız iğne durumu:)) kendilerine batırmak hep zor gelir😂
djjd neyse biz batırdık şu an
Kalıcı bağ kuramama sorunun vardır, veya birine bağlanmak için dikkate aldığın kriterlerin fazladır, beklentilerin yüksektir, sadece bir kişiyle yakın olmanı sağlayacak uyumu bulamıyorsundur. Aynı anda birden fazla kişiyle flört etmek ile bir kişiyle kısa süreli flört edip sıkılmanın farklı nedenleri var. İlgi açlığı, tatminsizlik, ne istediğini/aradığını bilememek, yalnız olamamak... gibi.
Benim sıkıntım şu ben en ufak hareketten bile çok çabuk soguyabiliyorum
En küçük bir olumsuz davranışta bile kolayca soğumak, insan davranışları ile ilgili katı kurallarının ve keskin sınırlarının olduğunu, davranışlara sadece siyah ve beyaz diye baktığını, grilerin de olabileceğini kabul etmediğini gösterir. İyi ve kötü davranışlar her insanın içinde içiçedir, önemli olan dengenin hangi tarafta olduğudur. Son derece yardımsever, çevresine iyilik saçan bir arkadaşının düzen, temizlik gibi konularda aşırı hassas olması onu gözden çıkarmak için bir sebep midir?
Tanıdığım tüm boğalara ilgi olsun yeter kimin verdiğinin önemi yok üç gün ilgisiz kalsalar intihar ederler.
Alakası yok😂
Ama şimdi şöyle bişey var ilgiyi sevmeyen bir tane kadın bul bulamazsın. Çicek için su neyse kadın için ilgi odur. Aksini söyleyen odundur😂
Her ilgilenenle ilgilenmek? İşte biz kadınlara bir günde küsmedik
Her söylediğine cevap vermem her söylediğini kabullendigim manasına gelmiyor. Es geçmiş olabilirim 😂. Kimin verdiğinin önemi yok kısmı doğruyu ifade etmiyor kesinlikle. Benim için ifade etmiyor en azından önemsediğim kişinin ilgisini beklerim sadece. Sen küsme yine de kimse için hayat yalnız çok sıkıcı 😏
Her söylediğine cevap vermemem**
Tamam
Ok
Ay boğalar genel olarak öyle sanırım ben de bi kişiye bağlı kalamıyorum hemen soğuyorum sonradan veya başkasını seviyorum sıkıntılı bi durum ama xhdbsihfwijfisdjjs
Ben bağlanıyorum da o evreye gelmesi gerekiyor önce. Gelene kadar pek kararlı olamıyorum birgün bi aşık olcaz sonra gorcez😂
İnşallah dudjwjcjwjx
Aminnn
Balık burcu olsan neyse de jgfkdl Ben balık olarak
Psikosunuz
Yılışık yapışkan kurtulması zor elini verip kol kaptirilan cinstensiniz iskenderi sen benim yerime de göm 😂
Ayrıca aşkoyu kullanan adama günahımı vermem😂
Amaclarim dertlerim başka günahını napayım diyosun peki kolay gelsin size😌
Tüh bonkör başkası bulayım ben
Bnimkiler de bana yetiyor ben de bencilim😏
Şekmeyelim😂
Şekerim deyince dengem bozulmuş olabilir😂
Ben her türlü tatlıyı severim bakla mi neydi bi o hariç
Ama en profiterol olabilir
Kabak ya pardon bakla nerden cikti
Sevenleri hiç anlamamişimdir kokusu tadı herşeyi berbat
Yetersizliktir.
İncesi bu 1 eylem niteliği ve 14 harften ibaretçiğin gizindedir.
Yetersiz olan karşı taraf belki
Flörtöz kastı karşı taraf adınaysa -ki bence değil- yetersizlik karşı tarafa aittir.
Nerden biliyorsunuz bana ait olmadığını
Soruya eklenen dipnottan çıkarımsanabilmekte.
Size ait olduğu 😉
Bende boğa burcuyum ama kimseyi sevemiyorum, ilginç.
Sen boğa mıydın
Ne sandın boğa gibi adamım işte. 🙄
Agah😂
Gülemedim de ya😂
Ben kötü olduğunu düşünmüyorum, bende akrep :))
Ee?😂
Ee si senin halinden anlarım:))
Sen de mi?:)
Hallo,
Yooo, neden kötü olsun ki 😁
Bende öyleyim mesela bir erkekle ömür mü geçer ayol 😂
Danke schön.
Geçer ya niye geçmesin. Benim bahsettiğim ömür gecmemesi değil. Geçecek insanı bulamamak
Allah gönlüne göre versin ne diyeyim. Umarım aradığın adamı bulur ve mutlu olursun 🙂
Erkeklerin mutluluk verdiği falan yok sen çık o dusunceden
Orası öyle hepsi aynı 😪 bizde de durum farklı değil aktifler insanı kanser eder cinsten 😔
İşte vazgeç sen de yolun yol değil.
Benim yolumun doğruluğunu sorgulamak yargılamak kimsenin haddi değil. Hayat benim hayatım. Bu hayatı da ben tercih etmedim öyle değiş vazgeç deyince olmuyor bu işler. Ayrıca yolumdan memnunum ve bu yolu tek başıma da yürüyebilirim. Kimsenin yoldaşlığına ihtiyacım yok. 🙂
Sen tercih etmemiş olabilirsin. Ama insan iradeyle bu dünyaya gönderilmiş tek varlık. Helak olmuş koskoca bir kavim var taş yağdırmış Mevla eşcinsel sapkinliklari yüzünden. Bu da mı hiç umrunuzda degil
Diğer günahlara yasaklara tolerans tanınıyor ise eşcinselliği tek yasak ya da günah gibi algılamak, yorumlamak doğru değil. Alkol, kumar ve diğer günahlar da tepki çekiyor mu hayır. En ufak şeyleri bile eşcinsel insanlara yüklüyorlar. Sanki herkes sütten çıkmış ak kaşık. Bu hayatta öyle insanlar gördüm tanıdım ki eşcinsellik onların yanında çok hafif bir günah kalır ama tabi herkesin gözüne batan yine biziz. 😒
Biri tolerans varsa da bunun dinen taninmadigi gayet açık. Alkol dediğin zina dediğin haram kılınmış. Haramı helal göstermek zaten dinden çıkartır. O bahsettiklerin direkt münafık. Munafıkliğin da hafif bir tarafı yok basit bir şey değil
Helal gösterilmiyor zaten. Ama bunları yapan insanlara kimsenin sesi çıkmıyor ve herkesin kendi özeli deyip kapatıyorlar konuyu. Ama konu biz olunca herkes eline taş alıp taşlamaya pek meraklı.
Neyse konunun dışına çıkmanın bir anlamı yok. Sen kendi fikrini ben kendi fikrimi belirttim, en azından başkası gibi kaba saldırgan tavırlar sergilemedin bunun için teşekkür ederim 🙂
Allah gönlüne göre versin, iyi günler.
Şıpsevdi olmayı bilmem de böyle tüm özelliklerini burçlara bağlamak kötüdür
Geri kalan tüm özelliklerime dair bir burç bağlantısı nerde var soruda göster bi😂
Aykırı fikre sahip olunca farklı görünmüyorsunuz çıkın şu düşünceden 😂 hepiniz bal gibi önemsiyorsunuz
Sakin aşko :d öyle diyorsan öyle olsun
Burca baglamak ne yaa elestirisi yediğim 550. Kişi olunca yükseldim sorry😂
İyigunler:))
İyi günlerr
Burcunu söylemesen meraktan çatlardık iyi ki söyledin
Yaa ne mutlu sana😂
Boğa burcu, sadakatsiz, midesiz, zayıf karakter, kişiliksiz, uçkur sevdalısı... Normaldir
Yürü git kiskaç
Neyi kıskanmışım şimdi ben? 🤔
Ne biliyim durup dururken çamur atan sizdiniz
Yoo boğa burcu özelliğini saydım, tanıdığım kişi böyleydi, sende diyince cuk oturdu.. Cidden açlar boğalar
Eski sevgilim öyleydi ciddi ilişki için kötü bir şey ama normal hayatta erkeklerin daha çok hoşuna gider
şıpsevdi olmak hiç hoş değil.. tercih etmem de öyle olmam da..
Bence kötü değil. Böyle de olmak lazım seni sevmeyen bir insanı ömür boyu beklenilmez.
Bunun burçla değilde yapıyla alakalı ayrıca kötü bişiy
Burçlara inanmıyorum çok saçma bunu başta söylemek istedim 😂 ayrıca şıpsevdi olmak kötü birsey evet asdfgavs
Bogalar sadik olmazmi bilemedim akrep olmayasin ya da ikizler
Evet çok kötü bir şeydir bu tür tiplerden mümkün mertebe uzak durulması gerekir.
Bende akrep 🦂 burcuyum. Nerede yaşıyorsun sen bakayım 🙈😅😂
Napacan
Yok ya sen şıpsevdi flörtoz değilsin kendini kandırma
En İyi Görüş