Güzel gidiyorsun ama çok resmi gibi. Sanki iş görüşmesinde gibi bir hava var. d Biraz daha vurgulu ve gölgen olduğunu göstererek konuşsan daha iyi sanki. şu an cicim ayları, hazırlıklara başla sen
0
5 Yorumla
Soran
2 ay
Her gün mü yazayım kıza kaç gündür bir yazayım nasıl davranmalıyim? :)
Her gün yaz tabi, posta güvercini ile hafta da bir mesajlaşma. Bu şimdiki ilişkileri yaşayan ve taktık uygulayan kimseyi de dinleme. İçinden geldiği gibi konuş kızla. Etki altında kalma akışına bırak
"😊" baba şu tarz emojileri kullanmayı bırak, hoşlanacağı varsa da geri itersin. Kırk yılda bir kullansan neyse de sürekli sürekli öğk geldi. Çok da üstüne düşme ilk defa kız görmüş gibi ağırdan al
Hergün mesaj atabilirsin tabiki de. Mesela sabah günaydın yazabilirsin, akşam iyi akşamlar yazabilirsin, ona nasılsın diye sorabilirsin, Kibar espiri yapabilirsin.
bence çok güzel gidiyorsun. Her gün yazabilirsin aslında ama dediğin gibi içinden geldiği gibi olunca zaten güzel oluyor. Sıktığını hissettiğinde yazma zaten bir süre sonra o senin yokluğunu hissedip yazcakmış gibi geliyor. Sana karşı boş değil belli
Sizin aranızdaki muhabbet yapmacık midir gerçek midir bilemem. Gerçekse iyi bir şey tabii. Nereden tanıştın?
0
3 Yorumla
Soran
2 ay
Ortak arkadaş diyelim hani yapmacık değil aslında çok samimi ve sıcak geçti ilk buluşmamiz güzel ayrıldık şimdi bu şekilde hergun yazıp sık boğaz etmekte istemiyorum napsam ki
Sen de mümkün olduğunca yaz ondan da beklediğini dile getir olumlu tepki verirse konuşmak istiyordur vermiyorsa istemiyordur ona göre duruma bakarsınız
Hayır şöyle diyebilirsin mesela "canım sürekli ben mesaj atıyorum sana rahatsızlık vermiş gibi hissediyorum sen de benimle konuşmak istiyorsan arada yaz ki birbirimize hislerimizin karşılıklı olduğunu anlayabilelim"
Mantıklı açıklama ama sohbetim biraz ilerlesin öyle diyeyim çünkü dün buluştuk numarası buluşurken aldım hani ilerleyince demem zaman geçince daha anlamlı olur
Sana iyilik yaramaz ne yaparsan yap. Kadın seni tek kelime ile geçiştiriyor sen de 10 kelime yazıp yolluyorsun yazık valla enerjinin sömürülmesine hazır ol.
En İyi Görüş