Yeni tanıştığım kızla durum ne sizce?

3 gün önce benden yaşça küçük bir kızla tanıştım bir mekanda aynı ilçede oturuyoruz kızla akşam tanıştık 11 30 a kadar muhabbet ettik muhabbet kız hayat hikayesini anlatti bana işte anne baba ayrı illerde olduğunu kendisinin de burada babannesi ve amcasiyla yaşadığını söyledi çok iyi birisine benziyorsun dedi bana sonra kendini bana anlattı nasıl birisi olduğunu sonra oturduğumuz sırada yoldan gelip geçenlere gözü kayıyor insanın kız da istemsiz olarak bakıyor ve bana dediki yoldan geçenlerr bakmıyorum beni diğer kızlar gibi olduğumu düşünme lütfen dedi sonra bir sessizlik oluştu masada bana ne düşünüyorsun dedi dalmışım dedim kızda benim gibi bir arkadaşınin olsa keşke diye mi düşünüyorsun dedi evet dedim sonra geç oldu kalktık Instagram istedim ama vermedi dün de mekana gelmiş mekan sahibine beni sormuş bir tane csgirsana diye arkadaşta beni aramış tel tabimda olmadığı incin duymadım tesadüfen gittiğimizde kiz ve arkadaşı orada oturuyordu selam verdim beni gördü ve utandı ve kalktık bir cafeye gitti arkadaşım ve onun arkadaşıda var bir içecek söyledi kızlar benim hoşlandığım kız tadını beğenmedi bana uzattı bir baksana tadina dedi bende ilk önce bakmadım ama sonra baktım ama biraz yürüyüş yaptık dolaştık ama instasini vermiyor numarada yeni tanıştığımiz için mi acaba sizce durum ne?
Yeni tanıştığım kızla durum ne sizce?