Yeni tanıştığım kız?

Biraz önce Snapten tesadüfen bir kızla tanıştım kız Van'da yaşıyor 19 yaşında ve bende 21 yaşındayım kızla o kadar güzel seviyeli komik bir sohbet ettik ki anlatamam yani ama daha sonrasında yarın seninle konuşmayacağım dedi benim derslerim var onlara bakmam lazım egere seninle konuşmaya devam edersem hayatımın merkezine alırım seni odaklanamam derslerime dedi bende saçmalama seni dersinden alıkoymam bende işte olurum zaten dedim yok öyle bişey değil dedi odaklanamam işte sürekli aklım sende olur dedi bende söyledim gerekirse ben calistiririm derse seni falan diye ama ne yapsam ikna edemedim çıkarmadı arkadaşlıktan falan ama doğru kişi sanırım bu kız ya ne kadar mesafem uzak olsa da o kadar iyi geldiki bana uzun zamandır hatta hayatımda ilk defa böyle hissettim bu kızı kaybetmemem lazım biraz taktik verin
Güncellemeler
1 yıl
Sizde yani insan bir hoslanmizsin bırakma falan der gaz verir bu ne yaaa okudum ben de okuyan bişey mi oluyor sanki gidin bakın kpss alımlarına full lise alıyorlar okuma dedirteceksiniz en sonunda bana böyle hissetmedim kardeşim seviyorum kızı aşık oldum lan 1 saate
Yeni tanıştığım kız?