Diğer Küçük bir kızla tanıştım ara sıra yanıma geliyor sohbet ediyoruz sorun olur mu sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Pastacıyım ben, bazen yanıma geliyor sana yardım ediyim mi falan diyor hatta skdsjsj çok sekerr Güncellemeler1 yıl Siz ne yapardınız? Güncellemeler1 yıl Etiketi seçmeyi unuttum Küçük bir kızla tanıştım ara sıra yanıma geliyor sohbet ediyoruz sorun olur mu sizce? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gereksizisimbakma Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Ailesinin izninin olmasi daha iyi olur bence. 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Haberleri yok muhtemelen Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Bence gorursen bi soyle. Riske atma. Yorumla Soran 1 yıl Garip kısmı da o ailesini görmedim hiç Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Hmm anladim. Yorumla Soran 1 yıl Napiyim sence 👀 soğuk mu davranayım artık Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Soguk davranma uzersin cocugu. Biraz daha mesafeli ol ama. Yorumla Soran 1 yıl Aynı şeyi söyledin yapma deyip 😁 Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Mesafe derken fiziksel olarak Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Soran 1 yıl Profilin çoksel bu arada 😄 Yorumla Gereksizisimbakma 1 yıl Sag ol 🙃 Yorumla Soran 1 yıl Sen de sağ ol 🫠 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaa ne tatlıı neşe olur işte 🫠 1 14 Yorumla Soran 1 yıl Evet 🫠 ama ailesi bilmiyor o yüzden endişelendim. Yorumla moonlight012 1 yıl Ailesine söyle de sorun olmasın sonra Yorumla Soran 1 yıl Tanımıyorum ki Yorumla moonlight012 1 yıl Hiç görmedin mii Yorumla Soran 1 yıl Hiç görmedim kız kendisi geldi Yorumla moonlight012 1 yıl Sen kıza hiç sordun mu ailen nerde diye Yorumla Soran 1 yıl Sordum bir şeyler söyledi yakındalar diye üstelemedim ben de Yorumla moonlight012 1 yıl Sen kızla beraber ailesinin yanına git desem olmayacak yanlış anlaşılabilir hiç mi gelmiyorlar ya Yorumla Soran 1 yıl Evet saçma olur jsjds hiç görmedim ben..Belki de farklı zamanlarda geliyorlardır 😄 Yorumla moonlight012 1 yıl Evet jdnfh olabilir ya aklıma başka bi şey gelmedi jdbdh Yorumla Soran 1 yıl Neyse sjjsdj tanışırız herhalde bir gün Yorumla moonlight012 1 yıl Evett umarım tanışırsınızz 🙃 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürlerr 👉❤️👈 Yorumla moonlight012 1 yıl Ricalarr 😌 Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 546 cevap paylaştı. Küçük derken yaşı kaç 1 6 Yorumla Soran 1 yıl 7-8 falan galiba Yorumla Mehmettthhhh 1 yıl Sen ne olarak görüyorsun onu? Yorumla Soran 1 yıl Ben değil o beni görmeye geliyor Yorumla Mehmettthhhh 1 yıl Senin niyetin ne peki? Yorumla Soran 1 yıl Hiçbir şey Yorumla Soran 1 yıl Yani küçük bir arkadaş işte Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Sen ne diye görüyorsun çocuğu 1 12 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bizim binada kardeşime gel sana şeker vereyim diye dokunuyormus çok iğrenç umarim öyle biri değilsindie Yorumla Soran 1 yıl Ben sapık değilim, çok üzüldüm şikayet etmişsinizdir umarım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ettik tabi. İyi o zaman senin yaptığında yanlış bir şey yok Yorumla Soran 1 yıl Ailesi bilmiyor o yüzden endişelendim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zmaan sıkıntı olabilir Yorumla Soran 1 yıl Ne yapsam ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bilmiyorum ki mesela kız ssnin yanındayken ailesi hiç mi gelmedi söylersin onlara kızınız ne kadar tatlı Allah bağışlasın fslsn Yorumla Soran 1 yıl Gelmedi ilginç.. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence ailesi bir an önce öğrensin sonra birden görürlerss yanlış anlayabilirler Yorumla Soran 1 yıl Evet haklısın teşekkürler Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Rica ederim Yorumla
Sarplaoooo Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Ne güzel işte bir tane sevimli dostun olmuş 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Ailesi sorun eder diye endişelendim Yorumla Sarplaoooo 1 yıl Olabilir çünku dünya cok pislik dolu ailesinede güzel iyi kalpli biri olduğunu gösterirsen sorun olmaz Yorumla Soran 1 yıl Görsem göstercem jsjsj Yorumla Sarplaoooo 1 yıl Tamam jaja Yorumla
Omurgasız Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 502 cevap paylaştı. Küçük? 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Küçük evet Yorumla Omurgasız 1 yıl Sorunun kategorisi aşk ilişkileri? Değiştirmeyi unuttunuz mu? Yorumla Soran 1 yıl Ha evet öyle olmuş Yorumla Omurgasız 1 yıl Kalbime indi.. Yorumla Soran 1 yıl Hiç bakmadım ki etikete 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ailesinin izninin olmasi daha iyi olur bence.
Haberleri yok muhtemelen
Bence gorursen bi soyle. Riske atma.
Garip kısmı da o ailesini görmedim hiç
Hmm anladim.
Napiyim sence 👀 soğuk mu davranayım artık
Soguk davranma uzersin cocugu. Biraz daha mesafeli ol ama.
Aynı şeyi söyledin yapma deyip 😁
Mesafe derken fiziksel olarak
Anladım
Profilin çoksel bu arada 😄
Sag ol 🙃
Sen de sağ ol 🫠
Yaa ne tatlıı neşe olur işte 🫠
Evet 🫠 ama ailesi bilmiyor o yüzden endişelendim.
Ailesine söyle de sorun olmasın sonra
Tanımıyorum ki
Hiç görmedin mii
Hiç görmedim kız kendisi geldi
Sen kıza hiç sordun mu ailen nerde diye
Sordum bir şeyler söyledi yakındalar diye üstelemedim ben de
Sen kızla beraber ailesinin yanına git desem olmayacak yanlış anlaşılabilir hiç mi gelmiyorlar ya
Evet saçma olur jsjds hiç görmedim ben..
Belki de farklı zamanlarda geliyorlardır 😄
Evet jdnfh olabilir ya aklıma başka bi şey gelmedi jdbdh
Neyse sjjsdj tanışırız herhalde bir gün
Evett umarım tanışırsınızz 🙃
Teşekkürlerr 👉❤️👈
Ricalarr 😌
Küçük derken yaşı kaç
7-8 falan galiba
Sen ne olarak görüyorsun onu?
Ben değil o beni görmeye geliyor
Senin niyetin ne peki?
Hiçbir şey
Yani küçük bir arkadaş işte
Sen ne diye görüyorsun çocuğu
Nasıl yani
Bizim binada kardeşime gel sana şeker vereyim diye dokunuyormus çok iğrenç umarim öyle biri değilsindie
Ben sapık değilim, çok üzüldüm şikayet etmişsinizdir umarım
Ettik tabi. İyi o zaman senin yaptığında yanlış bir şey yok
Ailesi bilmiyor o yüzden endişelendim
O zmaan sıkıntı olabilir
Ne yapsam ki
Bilmiyorum ki mesela kız ssnin yanındayken ailesi hiç mi gelmedi söylersin onlara kızınız ne kadar tatlı Allah bağışlasın fslsn
Gelmedi ilginç..
Bence ailesi bir an önce öğrensin sonra birden görürlerss yanlış anlayabilirler
Evet haklısın teşekkürler
Rica ederim
Ne güzel işte bir tane sevimli dostun olmuş
Ailesi sorun eder diye endişelendim
Olabilir çünku dünya cok pislik dolu ailesinede güzel iyi kalpli biri olduğunu gösterirsen sorun olmaz
Görsem göstercem jsjsj
Tamam jaja
Çok tatlı
Evet
Küçük?
Küçük evet
Sorunun kategorisi aşk ilişkileri? Değiştirmeyi unuttunuz mu?
Ha evet öyle olmuş
Kalbime indi..
Hiç bakmadım ki etikete 😅