Birkaç aydir konuştuğum kız ilk başlarda yüzyüze görüşürüz vb diyordu birsure geçti birara yüzyüze goruselimmi dedim ben oda?

Aynı şehirde değiliz vb bahaneler uydurdu niye öyle yapmıştır ki bende bilerek görüşmek istemiyorsun bahane arıyorsun önceden görüşürüz demiştin dedim sonra daha yazmadım birkaç hafta sonra o whatsapptan yazip mesajı silmiş ne yazdin dedim yazmıştım öylesine sonra beni tersledigin aklima geldi geri cektim dedi bende ben terslemedim ama sende yüzyüze görüşmek istemedin filan dedim mesaja kalp atti sonra özür filan diledim gene kimsenin kalbini kırmayı çünkü sevmiyorum ben benim kalbim kirilsada sonra konuştuk biraz bir iki gun daha daha konuşmadık 1 haftadır yaklaşık özledim gene yazsam yanlış anlarmiki of keşke beni sevicek benimde sevebilicegim doğru kişiyi bulabilsem ama çok zor maalesef çok mutsuz ve üzgünüm ne yapicam gerçekten bilmiyorum bıktım artik gerçekten
Güncellemeler
1 yıl
İstemiyorsun sen dedim yüzyüze görüşmek oda Allahım tamam istemiyorum ileride olur dedi yani istemiyor
Birkaç aydir konuştuğum kız ilk başlarda yüzyüze görüşürüz vb diyordu birsure geçti birara yüzyüze goruselimmi dedim ben oda?