Amiyane tabirle m. a. l. s. ı. n buradaki çoğu görüş yaş önemli değil kafa diyor veya benzer bunu ancak cahil cühela bir kesim söyler ki şaşırmıyorum ben yurtdışına götürebilecegim birini arıyorum bulamıyorum kaç yıldır tek sorunun buyduysa yani ekonomik ben bulamadığım için hala bekliyorum keza bilim yalan söylemez senin ki ruhsal bir hastalık tabi bunu anlamayacak inkâr edeceksin en belirgindir semptomlardan biri de bu sonu çok güzel olmayan iki sonuç ile karşılaşacaksın ama çok saçma bir durumun içindesin
#Hükümdar03 Yorumla- +1 yıl
Biraz ağır konuşuyorsun yazık kıza. Oda geleceğini düşünmüş
En İyi Cevaplar
+1 yılBu Boşan diyen kesim size ne oluyor pardon yangına körükle gidiyorsunuz
Çevresi böyle olduğu için kızın kafası karışmış neden yapıcı olmak varken yıkıyorsunuz hayret bir şey ya...
Yaş farkı var yok diyemem çevren o zaman karşı çıkmış belki senin çevrende olsaydım bende karşı çıkardım ama iş işten geçmiş evlenmişsin sırf yaş farkı yüzünden evliliğini bitirmeni doğru bulmuyorum
Eşinle aranızdaki bağ ilişki her neyse bilmiyorum eşin Sana değer veriyor mu? seviyor mu? Hiçbir fikrim yok bununla alakalı ne yaşadığını sen biliyorsun o yüzden çevreni dinleme kulaklarını kapat
Şöyle düşün şu an ben mutlu muyum eğer bu sorunun cevabı evetse sırf yaş farkı yüzünden çevren böyle diyor diye ayrılma
Hadi diyelim ki ayrıldın yaş farkı yüzünden zaman geçti yaşına uygun bir partner buldun ama sana değer vermiyor onun hayatında var mısın yok musun belli değil pişman oldun geri dönüşünde yok
Belki de senj çok sevebilir hep kötü örnekler verdim ama bu çok küçük bir ihtimal bu devirin insanlarını biliyoruz ben bekarım mesala ama evlenmek çok zor iyi dürüst birini bulmak zor o yüzden iyi düşün aklını değil kalbini dinle...24 Yorumla- +1 yıl
Yahu o iş öyle düşündüğün gibi olmuyor ben bosanmasin demiyorum iyi düşün sırf yaşlı diye boşanma diyorum bana çevresi aklını celiyor gibi geldi çevresine göre yaşlı olabilir belki adam çok iyi bir eş kıza nereden biliyorsun belki aldatması Yok değer veriyor karısına genç olup aldatan yakışıklı olup şerefsiiiz olan çok kişi var hele ki böyle bir zamanda ha deyince ideal eş bulunmuyor
+1 yılYani bunu düşünmek için sence de çok geç kalmadın mı? Kendi yaşın kadar aranda yaş var eşinle sana boşan demem fakat senin de dediğin gibi arkadaşlarının genç eşlerini görürsen kendi eşin sana yaşlı gelecek yapacak bir şey yok 🤷 eğer aranızda sevgi varsa Güven varsa yuvanı bozma bence Ama eğer gelecekte bu durumun sana sorun çıkaracağını düşünüyorsan karar sana kalmış.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSevgili kardeşim mutluysan yaşının bir önemi yok ve Bir buçuk yıl olmuş hala bile eşinle alakali böyle bir soru soruyorsan emin ol sen sevmiyorsun sevdiğin insana böyle yaşına bakarak sevmeyeceksin kalbine bakarak seveceksin karakterine bakarak seveceksin ayrıca doktor olduğu için mi sevdin sen onu neden mesleğini söyledin ki demek ki sen onun parası için sevdin kusura bakma
011 Yorumla- +1 yıl
Bence direkt sevmiyor eğer sevse böyle bir soru sormazdı bile. Parası için evlenmiş yazık adama
- +1 yıl
Kesinlikle bir insan evliyken neden evlendim diye soru sormaz bu adama şiddet gördüğün zaman ya da geçimsizlik yaşadığı zaman bir fikir alabilir fakat böyle düzgün bir yaşam varken bir anda bu adam benden yaşlı ne yapmalıyım diye düşünür mü o zaman niye evlendin diye sorarım
- +1 yıl
Yani yazık ne diyim bazı erkekler de böyle parasını yiyen kadınları seviyor ben de bunu anlamıyorum
- +1 yıl
Adama yazık diyorum gerçekten böyle bir insanla nasıl evlenmiş olabilir hatta bence olgun kadınlar bana daha iyi geliyor sonuçta olgunca konuşurlar ne yaptıklarını bilirler ama böyle ergen tiplerdeki kızlar ne yapacaklarını şaşırırlar hep sorgulamaya başlarlar ben ne yapıyorum diye al işte
- +1 yıl
Yani apaçık para var diye adama dişiliğini kullanmış sonra da parayla gerçek mutluluk olmadığını görünce de acaba boşansam mı cart curt diyor çok saçma
- +1 yıl
Evli hazır değilsen bence evlenmemelisin evlenmek için de evlenmemeli insan baksana genç yaşta evlenmiş doktor diye parası çok diye evlenmiş şimdi yaşını bahane ederek boşanmak istiyor ee yazık değil mi bu adamın hayatına yazık değil mi emeklerine
- +1 yıl
Öyle tabii ki Allah sabır versin adama ne diyim
- +1 yıl
İnsanlar olgun insanlarla daha iyi anlaşır genç yaşta evlilik maalesef bu zamanda tutmuyor ruhen değiştiği için boşanmaya yöneliyor hemen bu da iyi bir şey değil
Soran+1 yıl@sessizcedönermisin parayla alakası yok
- +1 yıl
Sebep ne peki?
Soran+1 yıl@sessizcedönermisin olgun olmayan erkeklerin ciddi olmadığını anladım diyelim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSevmiyorsanız ayrılın zaten çok fazla yaş farkı var onun kızı gibi durursunuz
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılSırf para için evlendiğin adamaı, bu gün başkarının hayatlarına özendiğin için terk etmen senin eksikliğin ve beceriksizliğin diye düşünüyorum. Çocuk oyuncağı gibi hevesini aldıktan sonra ilişkindeki varsa sorunlara düzeltmek yerine boşanmayı düşünmen de senin olgunlaşmamanın bir göstergesi. Yarın öbür gün kendine denk birini bulduktan sonra da "zengin değil, yakışıklı degil" gibi sebeplerle de onu boşarsın sen. Bence sorun kendindeki yetersizliği ve aç gözlülüğünü giderecek birini bulman veya bulamamanda.
23 Yorumla
Soran+1 yılPara için değil ! şu an psikolojik süreçten geçiyorum iyi hissedemiyorum. Saçma sapan yorumlar yapmaya ne meraklı olmuşsunuz
- +1 yıl
"Ama ekonomi çok kötü kendimde de gelecek göremedim." cümlesi bütün herkeste bu fikri uyandırdığından emin olabilirsin. Ayrıca psikolojik sorunların olduğu doğru çünkü evlilik hayatını başkalarının fikirleri üzerine sorgulaman ve evlilik için aldığın erken kararın pişmanlığını eşinden boşanarak çıkarman hiç adil değil. Bu kararı umarım daha olgun, yapıcı yollarla ve özellikle birlikte alırsınız. Aile büyüklerine danışarak!
Soran+1 yılO cümleyi o an ki ruh halime göre yazdım doğru. Ama mantık olarak çoğu erkek çalışmayan kadınla artık evlenmek istemiyor. Ekonomi gerçekten kötü benim durumum iyi , eşimin iyi bu sebeble bir sıkıntı yaşamadık. Ama maddiyat için evlenmedim zaten para derdim yoktu. Psikolog ile görüşme yapacağım burada ki insanların yorumlarına göre pek hareket etmem.
Akıl veren çok olur burada..
dediklerin çelişkili.
Birincisi ekonomi olarak kendimi garantiye aldım diyorsun sonrada kendi maaşım, kendi evim ve arabam var parası için evlenmedim diyorsun..
gençsin deli dolusun ani karar verme derim, yaş ilerledikçe anlayacaksın bulunduğun durumu şu an idrak edemiyorsundur… tamam iki üç arkadaşının eşi genç diye boşamak olmaz bana göre , şu an burada biz ne desekte sen yine kendi bildiğini yapacaksın. Mutluluklar😊 herkesin gözü keşke kendi evliliğinde olsa..10 Yorumla
+1 yılsaçmalama be ne boşanması sokim arkadaşlarıyın genç eşlerine hatta nerde genç eş varsa onlarada sokim aamına kodumunn kpeklerine hepsi karısını aldatan ddümbüğün teki onlar genç erkekden hayır gelmez hele şu çağda 35 yaşın altındakilerle muhatap bile olunmaz evine yuvana sahip çıkıyorsun çocuğunuda yapıyorsun ve bir daha bu siteye soru dahi sormuyorsun şu dakka itibariyle profilinde kapatıp hayatına devam ediyorsun senin burdan öğrenceyin bişey yok sen zaten hemşiresin burdaki davarlar sana bişey veremez
kapat profilini yuvana sahip çık00 Yorumla
+1 yılKaraktersizlik bunu düşünmek. Hatayı, adamla parası için evlenirken yapmışsın. Aşık olup gerçekten sevip evlensen burada gelip bu soruyu bile sormazdın. Ve kızlar size sesleniyorum, eğitiminizi ekonomik özgürlüğünüzü elinize almadan sakın biriyle bu ciddi yola başvurmayın. Öncelik iş para eğitimdir.
22 Yorumla
Soran+1 yılEğitimimi ve ekonomik özgürlüğümü gayet aldım. Para derdim yok benim
- +1 yıl
Ekonomi çok kötü kendimde de gelecek göremedim demişsiniz. Ondan sebeptir ki böyle yazdım.
önemli olan yaş değil kafa uyuyor mu sen ona bak ayni yönde hayata bakip ayni seye gülüp konuşabiliyor musun ona bak sen... başkasının gençliğine vs bakarsan ooo... bazen genç olup da. o kadar boş insan varki böyle olsa inan daha mutsuz olurdu. onun için elindekine bak.. ama çocuk düşünme derim şimdiden
30 YorumlaEvlense senin yaşında çocuğu olurmuş herkesin karşı çıktığı kadar var. Bir ortama girdiğinde insan eşi yanında iyi dursun ister. Yaş tip meslek olarak uygunluk önemli o yüzden. Öyle bir niyetim varsa çocuk yokken düşün. Çok gençsin 30 olduğunda o 50 olacak o zaman daha çok gözüne batar
13 Yorumla
Soran+1 yılAslında genç duruyor ama yaş olarak takılmaya başladım
Soran+1 yılYapacak bir şeyim yok
- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılEn başından böyle sağlıksız bir ‘ilişkinin’ başlaması saçmaymış. Adam hakikaten boş bir insan olmalı ki okuduğu, yaşlandığı halde gencecik bir kızla ilişki kurabilmiş. Şimdi düşününce sen otuz sekiz yaşındayken o altmış yaşında yaşlı bir insan olacak, daha da berbatlaşacak durum. Bunu en başından düşünemediniz mi gerçekten?
18 Yorumla- +1 yıl
Neden negatif yönden bakıyorsunuz? Neden herkes hesabına geldiği noktadan bakıyor? Burada aşırı bir karaktersizlik var, para diye evlenirsen yarın öbür gün de ayrılayım diyemezsin hakkın bile yok! Sağa sola bakıp da mı anladı kendisinden büyük olduğunu? Para gözünü kör etmiş galiba. Herkes para ister fakat herkes hayatını paraya değişmez.
- +1 yıl
@Mervan4747 Yorumumda kadının para, statü için evlenmesini savunacak herhangi bir cümle yazmış mıyım, dön bir daha oku önce. ‘Bunu en başından düşünemediniz mi?’ yazmışım zaten.
Ama şöyle ki ortada aşırı miktarda bir yaş farkı varsa ben burada yaşlı olanı daha önce eleştiririm. Çünkü yeterince olgun düşünemeyen genç bir kızı manipüle edebilir. Ondan daha fazla sorumluluk sahibi olmalı ve kızı yaşında insana bakmamalı. Kadına karaktersiz diyorsan aynı eleştiriyi adama da yapacaksın.
Kadının, parası ve statüsü için adamla evlendiği de çok açık tabi. Öncesinde bu düşüncelerle evlenip sonra ‘Aman ne yaşlıymış meğer.’ demesi de onun karaktersizliği. Ama ayrılmak onun en doğal hakkı. “Ayrılayım diyemezsin hakkın yok” demişsin de kıza, sen kimsin de onun yerine karar veriyorsun?
Son olarak da tek taraflı baktığımı ‘sanarak’ eleştiriye başlamışsın ancak sen sadece adamın gözünden bakarak gülünç bir tutarsızlık yapmışsın. - +1 yıl
Hakkın yok demekten kastım bir insanın hayatına parası için girip de çıkamazsın demek istedim yani kötü bir şey yapmamalı ki zaten yapan çok belki de sinirlendim diye üslubum ve açıklamam yanlış oldu, bu tür şeyleri kadın olsun erkek olsun kaldıramıyorum. Mesela bundan dolayı kadınların paracı olduğu genelleştiriyor genellemekten hoşlanmayan bir insanım ben. Kusura bakma zaten derdim yeter bana kalbinizi de kırdıysam hakkını helal et.
- +1 yıl
@Mervan4747 Yok, önemli değil. Kendimi açıklayamadığımı düşündüğümden öyle uzun uzadıya yazdım. Ama dediğim gibi benim gözümde iki taraf da haksız. Paracı kadınları savunmuş durumuna düşmek istemediğimden sert çıkıştım aslında biraz..
- +1 yıl
Sorun yok kıymetli kardeşim, bu tür durumlara sinirlenince pek mantıklı yazamıyor olabilirim, bir insanın para için sahte sevgi sergilemesi beni çileden çıkarır. Bu sevgi 1 kere değil ki her gün her hafta belki de yıllarca bu sahte sevgiyi sergileyecek işin en kötü yanı ise kız hiç bir zaman sevmeyi düşünüp akıl edemeyecek çünkü kendisini de kandırmış.. Son olarak herkes hayattan şikayetçi ve şikayetlerden bahane çıkarıp rahatlığa düşkün olan kimselere kızgınlığım.
- +1 yıl
Bu arada benim vicdanım asla kabul etmezdi bu kadar küçük bir kızla evlenmeyi, çünkü insanlar eskiler kadar değil tamam cahillik vardı ama özenti vs yoktu, yıllar ilerledikçe eskikeri daha çok özlüyorum..
Soran+1 yıl@Mervan4747 para için evlenmedim. Öyle bir şey de sorumda belirtmemişim. Sadece doktor dedim. Anlamayacak bir şey yok
- +1 yıl
Ben bu dünyadan değilim
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNe desem, ne desem bilemiyorum. Yahu bu benim hayalim.
Eşinin yaşını duyunca dahi "ne şanslı" dedim içimden senin için.
Evlendiğinizde sen eşinin yaşını biliyordun.
Bir tanıdığıma 42 yaşında bir öğretmen talip oldu, kız da 29 yaşında, istemedi yaştan ötürü. Şimdi kendinden 4 yaş küçük bir çocukla evlenecek.
Bana 42 yaşında ya da 45 yaşında bir kişi talip olsa diğer kriterleri de uygunsa bana seve seve isterdim onu, olgun erkek çekiciliği diye bir şey var.20 Yorumla
+1 yılSen evlenirken de vardı sanırım o yaş farkı. Bazı kızlar özellikle bu kadar yaş farkı olsun istiyorlar. Bazen avantaj da olabilir. Sen boşanma kriterini sadece buna bağladıysan sanırım gerçek bir evlilik değil seninki. Yani laylaylom. O yüzden boşan git biraz da başkasını dene sonra biraz başkasını derken belki bir gün tatmin olursun
00 YorumlaSiz ne yiyip içiyorsunuz ya , bu nasıl düşünce? Napalim o zaman ekonomi kötü diye gidip babamız yaşında adamla mı evlenelim? Hatayı başda yapmışsın, şimdi ekonomi iyileşti mi? Yoksa genç kızların genç eşlerine bakıp özeniyorsun? Ekonomi için evlenen de , yakışıklı genç için boşanır. Kusura bakma amma senin sorunun var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılO adamın duyguları ne olacak peki? Bunun ikiniz içinde sorun olup olmadığını öğren. Adamda senle aynı düşüncedeyse ayrıl. Ama hiç bir şey yokken yurt dışı havası alıp boşanmak bana çok kandırmaca geliyor. Adamda aynı şeyleri hissedecek. O yaşta adamların genç, aklı daha ergin olan biriyle evlenmelerinide anlamıyorum
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMaalesef
Cevap sahibi+1 yıl27
Soran+1 yılEvlenmeden önce de yurt dışına gittim zaten. Sadece evlendikden sonra beraber daha fazla vakit geçirdik. Ne para ne farklı bir durum yok ortada
+1 yılEşin eğer sana değer veriyorsa, seviyorsa, cinsel anlamda da mutlu ediyorsa hiç kimseden etkilenme, kimseyi takma kafana. Bir evlilikte yaş farkından çok anlaşabilmek, mutlu olabilmek, huzurlu yaşamak önemli.
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇoğu kişi sizin gibi kendilerinden yaşlı erkekle oluyorlar, yaşta sorun yok ki, seni memnun ediyorsa harika, 40 yaşındaki biri 60 yaşındaki biri ile gayet normal mutlu bir beraberlikleri var, Her yönden mutlu sorunsuz.
Sana kalmış, istedikten sonra mutlu olunur.00 Yorumla
+1 yılyani saçma bir durum.
1. niye evlendin
2. ş elalemin kocasından evlilğinden sanane
3,. adamı banka olarak kullanmışsın belli yani amacın evlilik değil kendini kurtarmakmış.
diyeceğim YUVA YOK ZATEN ORTADA. ne yaparsan yap01 Yorumla
Soran+1 yılParası için evlenmedim
+1 yılEğer bunu düşünüyorsan sen ekonomi için evlenmişsin eşinle sevdiğin için değil. O da çalışıyor ben de sırtımız yere gelmez kafası yaşıyorsun. Adamı sevmiyorsun yazık üzüldüm
12 Yorumla
Soran+1 yılAdama kötü mü davranıyorum? Gayet mutlu benimle
- +1 yıl
Sen değilsin ondan dolayı dedim
+1 yılsen oyle deme de ben parasını yedim kendimi toparladim cünkü kendi ayaklarimin ustunde duracak kadar vizyonu bulamadım o yuzden daha genc birine giderim desene
03 Yorumla- +1 yıl
Ama ekonomi çok kötü kendimde de gelecek göremedim bu sözü söyledikten sonra 10 milyar maas aldiğina zerre inanmıyorum
Soran+1 yılNeye inanmak istiyorsanız ona inanın.
- +1 yıl
zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirken aklın neredeydi yani. Bu senin hayatın. Bir şeyden mutsuzsan devam edemeyeceğini düşünüyorsan karşındaki insanı da daha fazla mağdur etmemek adına anlaşarak boşanabilirsin. Çünkü boşanmanın maliyeti erkek için çok ağır oluyor.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 361 cevap paylaştı. Bu nasıl bir düşünce ya, yazık adama neymiş ekonomi kötüymüş, para icin evlen sonrada o yana bu yana kıvırın kendi hevesleriniz için insanları gelecgi ya da umutlariyla oynamayin
04 Yorumla
Soran+1 yılPara derdim yok benim.
Soran+1 yılKendimde gelecek görmüyorum ilerde ne yapacağım belli değil doğru. Koskoca hastanede benim yaşıma yakın doktorlar dururken neden 45 yaşında ki adamla nikahlandım o zaman? Derdim para değil. Ekonomi zaten herkese kötü bana Özel değil
+1 yılBu konu da anlatılacak çok şey var bunu uzun uzun değerlendirmek lazım. Tabii ki bu konuyla ilgili birkaç yorumum var. Dediğim gibi uzun uzun konuşmak lazım bunu. Tek kelimeye sığdırmak saygısızlık olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılArtık acaba demek için çok geç, yaş farkının önemi yok diyen apt. llar bu soruyu detaylı okusun hatta KS bu soruyu sonsuza kadar vitrine sabitleyin... Tek yapacağın şey asla çocuk yapmamak kararın ne olursa olsun...
00 Yorumla Merhaba ben 25 yaşındayım eşim ise 35 yaşında dediğin gibi benimde ailem istemiyordu ama çevrene bakma bence önemli olan kalbiniz helalin kocan kokunu içine çek bir daha düşün derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBunu boşarsan yaşıtından önce seni haketmeyen daha büyük sorunlar çıkartan sorumsuz daha beter biri gelebilir her zaman gelen gideni aratır bence rahatını kaçırma çok nadir bu devirde gideni aratmayan
10 Yorumla
+1 yılEvlilik olgunluğuna gelmeden evlenmişsin demekki ve eşine cidden aşık olsaydın gözün görmezdi bir şeyleri ama belki baştan aşıktın şimdi gözün açılıyor olabilir her neyse sende kabahat yok var da daha çok sende değil bence. Eşin kaç yaşına gelmiş doktor olmuş yok mu çevresinde yaşıtı biri ! Bence çift terapisine gidip bir şeyleri açıklığa kavuşturun yolun başındayken eğer bir hataysa dönersiniz.
13 Yorumla- +1 yıl
Yaş durumunu evlenmeden önce düşünmen gerekirdi. Eğer eşin sana iyi davranıyorsa millete muhtaç etmiyorsa yuvanı bozma. Yaşlı diye boşarsın genci seni başkasından 1₺ istemek zorunda bırakır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılsevmeden evlenmissin zaten sadece parasi için senin icin ayrılmak pek bir anlam ifade etmez yoksa yaşın sevgiyle alakası yok
11 Yorumla
Soran+1 yılPara için evlenmedim. Bunu her yorumda belirtmekten yoruldum :)
+1 yılYa ben kizlara degilde bu sekil evlenen erkeklerin akillarina akil erdiremiyorum hicmi karekterleri yok sirf s2ki icin bir baskasinin hayatini bu denli karanliga itilitmi kizim ayril tabi git az olsun kendine yakin birisi ile ask yasa bukadarmi bitiksiniz baban la yasittir adam ya sen daha citir sin adam sana oranla bitiklerde resmen huzur evine giris yapmissin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 658 cevap paylaştı. evlenirken bunu öngöremedin mi? tamamen mantık evliliği olmuş seninki ve sonrasında büyük bi pişmanlık. Yan yana geldiğinizde baba-kız sanıyorlar mı?
00 Yorumla
+1 yılİnsanların kafalarıyla düşündüğün sürece hayatında hep bir karmaşıklık olacaktır bu ikinizin hayatı nasıl mutlu hissediyorsanız nasıl uygun oluyorsa öyle yapın
00 YorumlaGençsin ve Cahilliğinden dolayı acele edip evlenmişsin. Mutsuzsun bunu dile getiriyorsun bu iyidir güzeldir. Eğer anlaşabiliyorsan anlaş ayrıl. Tabi bu eşine koymaz umursamaz. Ona göre zaten çocuksun.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu yaş farkı hiç bir durumda normal değil ama olan olmuş evlenmişsin çoktan. Şimdi de başkalarının genç eşleri tek başına boşanma nedeni olamaz. Evliliğiniz yolundaysa aksiyon arama.
00 Yorumla
+1 yılBunu önce eşinle konuşmalısın. En doğru kararı birlikte verirsiniz. Başkalarına sorduğun anda herkes o anki ruh haline göre cevap verir.
Seviyorsan kimseyi umursama mutlu olmana bak. Bu senin hayatın, hayatını başka hiç kimsenin ve sebebin bozmasına izin verme. Eğer gerçekten mutlu değilsen önce eşinde konuşman çok daha sağlıklı olur. Kompleks haline getirirsen bir süre sonra evlilik yıptarıcı olmaya, eşinle birlikte görünmemeye çaba göstermeye başlarsın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Yani yaşlı geliyor diyorsan belli ki sevmiyorsun sevmediğin biri ile evli kalmana gerek yok çocuk yoksa zaten tam anlamıyla yuva kurmuş da sayılmazsın. Gönül işlerinin yaşla bir alakası yoktur bence
00 YorumlaKesinlikle boşanmalısın. Adama yazık olmasın dicem dicem.. Olmuyor. Ona da müstehaksın aslında. Kızı yaşındakini eş diye hayatına almış. Çıtır seven kocaman işte.
00 Yorumla
+1 yılbeyler işte kadınların şeytan olduğunun bir kanıtı daha yemin ediyorum hesap günü şeytan ceketini ilikler hoşgelidiniz sultanlarım der bu yaratıklara
03 Yorumla
Soran+1 yılFazla saçmaladiniz. Aksi bir durum söylemedim
- +1 yıl
bakın hanfendi bende sizin eşinizin yaşadığı durumun tıpa tıp aynısını yaşadım tamam mı umarım dünya adaleti sizede yaşatırda... ben diğerleri gibi para mevsunu açmıyacağım orası beni alakadar etmez ama beni alakadar eden toplum huzuru olur ve bu bizi bozar yaptığınız kabul edilir bir şey değil bunu bi bilin isterim ve bi nebze eşinizle empati kurun derim ama baya bi empati... çok zor durum değil mii anlamışssınızdır umarım
Soran+1 yılSiz benim eşimin ne yaşadığını nereden biliyorsunuz ki aynısını bana transfer ediyorsunuz anlamadım. Sizin hikayenizi bilemem. Derdim bana yeterli. Yanlış bir şey yaptığımı da düşünmüyorum. Fikirleriniz için teşekkürler
Aşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Kendinizi veya eşinizi bir başkasıyla kıyaslayarak sadece evliliginize kötülük yapıyorsunuz. Mutlu musunuz? Gerisi teferruat.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılbende 45 yaşındayım senin yaşında manitam oldu. ne diye kocanı boşacaksın ki ? canım mısın. adam sana yetersiz ise o ayrı. senin yaşında kocası olmayan bir sürü kadında var. onlara bak o zaman
00 Yorumla
+1 yılYuvami bozmak istemiyorum boşanmayı düşünüyorum bu nasıl bir çelişki böyle..
11 Yorumla
Soran+1 yılHem boşanmak istiyorum hemde beni düşündüren sebebler var demek.
+1 yılAbla evlenmeseydin o zaman? Evlenip düzen kurup sıkıldın da boşanmak için bahane mi arıyorsun gözünü seveyim? Evlenmeseydin!
00 Yorumla
+1 yılcanım evlilik dediğin kurum bir ortaklıktır bence cebini düşün bu zamanda parasın genç koca neye yarar
00 YorumlaEvlenirken aklın neredeydi? Biz burada boşuna mı bas bas bağırıyoruz yaş farkı çoksa olmaz diye. 10 yıla ölür dul kalırsın zaten merak etme
00 Yorumla
+1 yılAslında bunu daha en başında, evlenmeden önce düşünmen gerekiyordu. Bu saatten sonra boşanırsan yuvanı yıkmış olduğun için günaha girmiş olursun.
00 Yorumla
+1 yılAnladigim kadariyla mantik evliligi yapmissin ve bu biyere kadar idare etmis seni, mutsuz bir evlilik her iki tarafa da haksizlik olur gibime geliyor. Yine sen bilirsin tabi ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYuvanı bozmadan nasıl boşanmayı düşünüyorsun? Ya canım biz boşanalım ama yuvamız dağılmasın mı diyeceksin sdjsfdfsd
00 Yorumla
+1 yılMutluysan kimse karışamaz ve eşin yaşından küçük gösteriyorsa neden kafana takıyorsun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılMutluysan eişini seviyorsan çevrene yaşa takılma bence
10 Yorumla
+1 yılBekara kari bosamak kolaydinr. Elaleme bakma sen ne istiyorsun knu soyle?
00 Yorumla
+1 yılEvlenmemeliydin geç kalmışsın bunu sormakta, ayrıca mutluysanız boşanma.😊
00 Yorumla
+1 yılMutluysan derdin güzellik mi? Mutluluk varsa düşüncen saçma
00 Yorumla
+1 yıldogru diyon sana genc lazım beyin olmayan biri lazım sana beyin agır gelmıs
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenirken arada 22 yaş olduğunun farkında değilmiydin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılNafaka tazminat almiyacaksan adamın yakasindan duseceksen ayrıl gitsin
01 Yorumla- +1 yıl
Boşan ama nafaka tazminat isteme boşan gitsin gerek yok genç biri ile evlen
Aşk İlişkileri konusunda 620 cevap paylaştı. Eşin mi baban mı benim pederle aramda 22 yaş var da
Bence boşan hayatın, boşa kürek sallama00 Yorumla
+1 yılşu an istememenin sebebi nedir nerde eksik kalıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 788 cevap paylaştı.
+1 yılGenc olur anlasamazsin, yasli olur ama cok iyi anlasirsin💆♀️
00 Yorumla
+1 yılHata yaptın ama artık bitti eğer seni mutlu ediyorsa, seni seviyorsa değer veriyorsa boşanma..
00 Yorumlaçok büyük yaş farkı varmış düşünsene sen 40 olduğunda
00 Yorumla
+1 yılArtık olan oldu
Umarım kuş ötmeyince aldatmazsin00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılMutsuzluk huzursuzluk uyumsuzluk gibi şeyler yoksa boşanmak akıllıca değildir.
00 Yorumla Evlenmiş arada mutsuzluk yoksa boşanma derim. İleride bugünleri de arayabilirsin düzenin bozulursa
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar