Çekişmeli bosaniyoruz tam olarak kaç yaşında bosaniriz biz anlasiyoruz hala arayınca tartışmadan konuşuyoruz 1.5 ay surdu annesi yüzünden bosaniyoruz ve hamileyim kendisi yurtdışında ve sigortasız 3 gün gidiyor 5 gün gitmiyor ise :) tekrar evlenirmi biz ne zamana bosaniriz tam olarak :))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
evlenebilir
Ona ragmen tebessüm😊 iste istenilen kadin tipi
allaha kalmış sizin iş :)
Yaa ceksimeliye bakıyorum 11 yıl süren var yaslanacaz Boyle evlilik yaşamadan haahh
Sizin kia rtik acik evlilik ahahshsb
O nasıl ya :))))
uzun hiaye boş ver dassadsadsa
araştırmacı ol azcık merak et armut piş ağzıma düş yapma çabala biraz :)
Ahahahaha yoruldum valla
adsahdsa ben bilmem azcık daha yorul :)
Boşanırsanız ikinizde evlenirsiniz birkaç yıla
Çekişmeli bir kaç yıl sürebilir
hayatın bitmiş
ikimizin de bence
Erkek için sıkıntı yok başka kadın ile evlenir geçer gider ama sen dulsun artık herkes seninle cinsellik yaşamak isteyecek işte dışarda binada her yerde gözler üzerinde olacak ailen bile kötü gözle bakacak
Yok be çok şükür ailwm öyle değil onunda kızı olacak zaten ayrıca tannindik bı ailem var ve boşansam görücü usulü gelmek isteyenler var bence o çocuğu kimse almaz işi yok gücü yok kalitesiz birini bulur ya da bide arayıp ağlıyor sahip çıkamadım diyeb
Bide boşanmaya heralde 30 yaşında oluruz sjjss
Niye gülüyorsun onu anlamadım
Tebessum ediyorum yapım öyle :)
oyuncak yapmışsınız evliliği
Ben değil o çocuk gibi zaten ailesi de öyle benimle bir yarış içinde annesi
boş ver o halde onu
Sen de yurt dışına gitsen çözülmez mi sorun
Doğru düzgün işi. Olmadığı için götürmüyor zaten bakamam diyor ailem olmasa diyor yani enteresan valla
Gerekirse beraber çalışırsınız öyle iş mi olur
Dedim ben ama yok annesi otur çocuğuna bak bize. Muhtaç kal demeye getiriyor gerekirse Türkiye'ye gel ev var ben bakarim coxugunun başında dur dedim ama ne gezer
Çocuk mu var bide
Evet hamileyim kızı olacak onuda zorla yaptı çocuk istiyroum diye
Nasıl zorla yaptı. Çocuğun günahı ne peki yapmayı biliyordu
Ben vajinimus hastasıydım yapamazdım ama o istiyorum diye yaptı işte zorla çocuğa bakarım diyor doğumda gelecek yanınızda olmak istiyorum diyor kızımın evlendiğini hayal ediyorum her gün bende çok kötüyüm ise gidemiyorum diyor anlamıyorum gerçekten pskolojimi bozdular ailecek
Vajinismus geçen bir şey sonuçta. İlginç tipler nerden buldun bunları seni de çocuğuda rezil edecekler
Valla bugün arastik dil biliyorsun gelebilirsin dedim iki hafta önceden gelip alcam ihtiyaclarini dedi eğer evde çalışırsın dedim Flemenkçe evden çalışıp yüksek maaş alanlar var sonuçta çocuk olunca bakarız dedi bilmiyorum artık napcak burada evleri herseyleri var zaten
Bilmiyorum iyi düşün
Nedenki
Annesi istemiyor
Neden evlendiniz
Annesi başta istiyordu ahahha kadın dengesiz oğlu da anneci
İşin zor yani dengesiz biriyle
Aynen ağlıyor sahip çıkamadım kızım evlenecek 25 yaşında felan onu hayal ediyorum diyor ama çaba yok şaka gibi
Baya şaka gibi şaka ya çocuk var mı
Hamileyken bıraktı zaten1.5 ayliktik şimdi 5 aylık oldu kız olacak birde
Baya zor duurm ya
Aynen bide annesi durmuyor karakola felan uyduruk seyelr soyleyip şikayetçi oluyor hasta kadın
Bu durum baya zor senin için
Umarım çocuğunu görmeye geldiğinde bırakamaz ve burada kalır yanınızda olmak istiyorum o gün tek hayalim bu diyor
İsallah
Severek mi evlendiniz
Görücü usulü sonra sevdik benim hayatımda sevgilim olmadı çok sevdim onu oda beni ama annesi ayırdı
Annesi neden ayirsin
Valla beni karakola vermiş hasta kadın polis bana diyorki kaynananın pskolojik sıkıntısı var mı var dedim ilaç uyku ilaçları biseleer daha kullanıyor sebep yok Almancı iste biri gider biri gelir diyor hasta valla hasta
Sen hala kocanla berabermisin
O yurtdışında ben Türkiye'de ama telefonla görüşüyoruz arada hamileyim zaten bebek hakkında gelecek planı yapıyoruz oda ise gidemiuor çok kötüyüm diyor öyle işte nolacak bilmiyorum doğuma gelecek yanınızda olmak istiyorum diyor
Yurt disinda nerde
Hollandanin bir köyü orada da iş güç yokmuş kendisi anne baba parası yiyor
Sen niye gitmiyorsun
Vize gerekli ayrıca annesi bana kötülük yapar abisi uyuşturucu kullanıyor durumları iyi fakat normal hayatları yok içlerinden tek temizi benim kocamdi onuda aldirlar
Sen hic gitmedinmi
Yok bana 3 ist çalışıyorum görürüriz dedielr sınavlara girdim son bir sınavım kalmıştı shengen vize cikardiyoruz dediler sonra kocam yurtdışına gitti ailesiyle anlasamiyorsuk o zmn ayrılalım dedi önceden söz verdi birsürü bırakmam diye :( bende hiç gidemedim o yüzden
Hamilesin yalnizmisin
Ailemleyim
Kac yasindasin
23
Avrupa guzel yer ama mutlu olsan tabi
İşte :(( evlenir tekrar diye uzuluyorum sadexe seviyorum çünkü oda seviyor ama dul kalacak değil ama dava çekişmeli olduğu için uzar diyorlar
Cok uzar evet avrupda uzar
Avukat tuttular ama genede sürekli saçma sapan iftiralar şikayetler bide baktım 11 yıl süren var ikimizin de ömrü gidecek
Onu özlüyormusun
Cookkkk özlüyorum hatta bazen aramak için bahane arıyorum
şu an da bile :))
Ara tabi ne varki bunda görüntülü bile ara
Aynen snnsnssj zaten çocuk olunca gelecek yanınızda olmak istiyorum tek hayalim bu diyor annesi izin verirse bide görürse her gün arar zaten çocuğunu seviyordu ve çocuğu çok istiyordu bide kız istiyordu gözüm gibi bakarım ona diyor
Sen nasil dayaniyorsun kocasiz
Hamileyim çok üzülüyorum evet. Dayanamıyorum kocasız değil ama onsuz sadece ama başka çarem yok üzülüp gelmesini beklemekten başka kpss calisip kafa dagitiyoeum
Istegin olmuyormu
Hayır
Eminmisin
Evet
3 5 sene konuş 1 ayda boşan mis
Evlenebilir
Üzucu
Eşinden mi hamilesin
Evet