1 ay
En İyi Görüşler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Görüş
17Görüş
u
s
s
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Yeni evliydim eşimle kavga ediyorduk arabada bir kamyon arkası yazısı görmüştüm biz eskiden de yalnızdık kavgayı unutup o yazıya saatlerce ağlamıştım zamanla oturdu her şey şimdi de arada sırada yalnız hissettiğim oluyor ama genel olarak yalnız hissetmiyorum.
Oldu tabiki. Bir ilişkide olmak, illa yalnız olmadığın ve yalnız hissetmeyeceğin anlamına gelmez. Bazen hayatımıza yanlış kişileri alırız ve bunun bedelini öderiz. Hayat zaten böyle bir şey. Doğrularımızın ve yanlışlarımızın toplamı.. Daha kaliteli ilişkiler için önemli olan; yanlış yapmaktan korkmamak ve yaptığımız doğruları da referans almak..
Görüş
17Görüş
Hayır hiç öyle ciddi bir ilişki içine girmedim
Yalnız hissedeceğim bir ilişkiye başlamam.
Bu bir ilişkinin bitmesi gerektiğine işarettir. Geçmiş ilişkilerimde bu duyguyu hissettiğimi anımsadım. Sizin için her şey yerli yerinde olsa da karşı taraf ilişkiyi kafasında bitirmişse, kuma gömülmenin bir faydası olmuyor. Daha fazla zarar görmeden vazgeçmek gerekiyor
Öyle olursa, ilişkiyi bitiririm. İlişki benim için kankalık ve aile samimiyeti, aşk her şey içeriyor.
evet hissettiğim oluyor ama bunu hissediyorum diye kendimi anlatmakya çalışmak bile bir saçmalık
Bi'Bilen sensin sen söylesene bayan çokbilmiş
Kendimi terapide gibi hissettim. d
Oluyor zaman zaman. Varken yokluk yaşatıyor
E bir evli olarak tabiki de yani. Gayet normal.
Çok üzücü bir durum. Hayır neyseki böyle bir şey hissetmedim hiç.
Öyle bir ilişkim olmadı yalnız hissettirmiş olabilirim belki
Yanlız hissettigim ilişkide kalmam.
Kendi değerini bilmezsen değersizleşirsin.
Hayır, erkek arkadaşımdan uzakta bile olsam, kendimi yalnız hissetmiyorum. Birbirimizi geri tutuyoruz. SMS ile bile birbirimizin ruh halini öğreniyoruz. Her zaman sıcaklık hissediyorum, yalnızlık değil
Sevgiline karşı maalesef artık bir şey hissetmediğinin kanıtı bu. Maalesef o seni anlayamıyor ve bu ilişkideki en önemli etkenlerden bir tanesi. Düşün taşın baktın olmuyor uzatma boşuna derim.
sevdiğin yemeğin yanında başka şeyler yesende doyamazsın bazen
Evet çok kez yaşandı bu. Genellikle ilgisizlikten oluyor bu his. Karşı taraf senle ilgilenmeyince ve ya çok umursamaz davranıyorsa hissedilir bu
Hep öyle oluyor zaten hiçbir ilişkimde ilişkim varmış gibi olmadı. Öyle işte
Evet hissettim
olmuştu, devam etmedim.
Hayır öyle hissedersem biter benim için
Kendimi sürekli yalnız hissediyorum
En İyi Görüş