Artık delirmek üzereyim lütfen tavsiye verin? Sorusunun devamı? İlk kısım profilde?

O vaçayı attıktan sonra sevgilim ihanete uğramış hissetti ve sürekli kuzenin haklıymış tarzı şeyler söyledi. Ben o zaman vaça dışında kötü bir şey yaptığımı düşünüp nedenini sorsam da sana ne sen kim oluyorsun falan dedi ama bunları sinirden söylüyordu.

Ertesi gün sınırı geçti ve barışmaya karar verdik. Onun yanına gittim ve konuştuk sarıldık barıştık.

Her ne kadar barışsak da bu kavga ufak yara izleri bırakmıştı o yüzden eskisi gibi tüm gün konuşmamaya başladık ve sevgilim bundan hiç rahatsız olmuyor gibiydi.

Onun ailesi bizi ziyarete gelmişti ama o hastalığı bahane ederek dedesinden kalıp vedalaşmaya gelmemişti. O aksam yine kavga ettik ve dedesini ne kadar sevdiğinden ve hastalığının çok kötü olduğundan bahsettim. Annem o gün bana ondan ayrılmam için tavsiyelerde bulundu ve ben sessiz kaldım ama ayrılmadım.

Sonra yine barıştık ama işte o günden sonra çok nadir konuşmaya başladık. İlişkimiz 10 günde bir iki üç mesaj atmaktan ibaretti. Meşgul bile değildi okula gitmiyordu çalışmıyordu. Bu süreçte kuzenim biraz daha sakindi çünkü sevgilimle az yazışmamız Onun işine geliyordu ama benim içimde çok kötü bir ateş yanıyordu.

Okul zamanı geldiğinde benim 1 yıl önce kendisine bahsettiğim bir kızın numarasını istedi. Bahanesi de hiç kız kankasının olmamasıydı. Ben tabi ki buna çok sinirlendim ve işte o büyük kavgayı yaptık. Ben ona içimi döküp durdum ama onun tepkisine inanamadım! Ben ona nasıl o kızla konuşabilirsin yazdım o da "başka kızlar varsa onların numarasını da ver onlarla da yazışıyım xd xd) gibi bi de mal gibi gülme emojisi koyuyordu sonuna. Beni resmen takmiyordu ve o gün son konuşmalarımı yapıp engelleyip ondan ayrıldım. O gece hiç uyuyamadım ama o hem kuzenimle hem de okuldaki kızla konuşmaya devam etti ve beni hiç takmadı.

Bu da yetmezmiş gibi kuzenimle arkamdan konuşuyorlardı. Ayrılık kuzenimin işine gelmişti ve keyfi yerindeydi. Ondan yazışmaları istedim. Benim kuzenime ve kendisine kötü davrandığımı söylüyor ve kuzenimle daha çok yazışmak istediğini söylüyordu.

Aradan 2 ay falan geçti yani bu günler.

Son durum şöyle, A beni tamamen unutmuş ve kuzenimle konuşmaya devam ediyor, okuldaki kızla iletişimi koparmış. Kuzenimin bu kadar dengesiz olup da A ile hiçbir şey olmamış gibi konuşması ve benim sessiz kalmam psikolojimi alt üst ediyor. Moralim çok bozuk ve kimseyle konuşamıyorum çünkü öncesinde heo bu konuyu açtığım için herkesi bunalttım. Resmen hiç doğru dürüst arkadaşım yok ve beni önemseyen tek arkadaşımı (A'yı) saçma sapan durumlar yüzünden kaybettim ve dengesiz kuzenime yenik düştüm. Ne olur bana çıkış yolu gösterin...

Artık delirmek üzereyim lütfen tavsiye verin? Sorusunun devamı? İlk kısım profilde?