Düğününüz olduğu gün aşka olan inancınızı kaybetseniz ne yaparsınız? Ben düğünden kaçardım.

Düğününüz olduğu gün aşka olan inancınızı kaybetseniz ne yaparsınız? Ben düğünden kaçardım.
Yine de evlenirdim: Beklediğimin çok dışında -örnek: aldatma- gibi bir durum olmadıkça evlenirdim; çünkü, öncelikle, evlilik ile aşk arasında bağlantı yok -ki aşk diye bir şey var mı, tartışılır. Kimi aşık olmadan evlenmek istemeyebilir ve öyleyse, ilişkilerini ona göre kurmalı. Ben ölçüp biçmeden bir ilişkiye başlayayım, onu da düğün gününe kadar getireyim, sıkıya gelince de kaçayım... Bunun tek karşılığı, dönekliktir.
Görüş
35Görüş
Düğünüm olduğu zaman en mutlu ve aşk dolu günüm olur
Sırf kendi duygularım için böyle saçma bir şey yapıp düğün günü eşim olacak insanı bırakıp gitmem. O an aşka olan inancım gitse bile sonuçta ben ona bir kere aşık olmuşum yeniden denerim eğer olmazsa düğünden birkaç ay sonra ayrılırım.
Böyle erken ergen triplere girmeM.
Aynen devam ederdim. Aşka olan inancım kaybolmuşsa, sevgime sarılırdım, saygım da mı uçup gitmiş, sözümde mi söz değilmiş, kendime ve karşımdakine olan inancım, sevgim, saygım da mı gitmiş, aşk gitmişse insanlığım mı gitmiş. Kaybolan aşka inancım belki bir gün geri gelir, belki gelmez ancak insanlığımı kaybedersem aşk ve diğer hiç bir şeyin bir değeri yoktur, sıfırdır!
Ne zor sorular soruyorsun öyle ya 😃😂
Düğün üm olacak vay anam vay , ölme eşeğim ölme :) bana evlilik çok uzak:)) çünkü evlenmek istemiyom ama öyle olsaydı vazgeçerdim
Dönüş Yok bende toplum içinde kendimi rezil edemem böyle, söyle kendimi teselli ederim bu yüzden geç evlenmek istiyorum ya
O güne kadar aklım nerede derdim. Zararın neresinden dönersen kardır
Kalbimin ve hisslerime güvenim evlenmekten vazgeçerim😏
Gerçekçi olursam eğer hiçbir bök yapamazdım aptllığımla gurur duyardım
Düğünde onca insana rezil etmezdim ya bir süre sonra sessizce boşanırım
Sevgi ve saygıyla dewam hadi Bismillah der imzayı atarım
Ben yine evlenirdim zaten şimdide asla inanmıyorum.
O işler öyle olmuyor adama düğünde gerdeğe girerler
Bugüne kadar aklın nerdeydi kızım der imzayı atar çıkarım
O kadar insanın içinde bırakıp gidemem herhalde sanırım kıyardım nikahı
Bu durum karşı taraftan kaynaklı ise bırakır giderim, eğer kendi pişmanlığım ise karşımdaki insanın da en güzel gününü zehir etmeye hakkım yok evlenirim.
Yinede kıyardım nikahı sonra boşanırdım. Çünkü birini nikah masası bırakmak çok onur kırıcı bir durum.
Kesinlikle o kadar geçirilen zamana ayıp yani öyle yapmak
Tabi öyle üstelik zamanı manı bırak o kadar kişi içinde terk edilmek hemde nikah masasında bu durum yıllarca yüzüne vurulur. Üstelik adamda evlilik fobisi oluşur. Belki de bu durumdan intihar eder. Ailesine bir şey olur. Vebali çok ağır olur. İki yakam bir araya gelmez. oysaki boşanmak artık normal bir şey ama nikah masası terk edilmek hem kişi için hemde toplum için hoş görülmez.
Ulan levent. Aklina simdi mi geldi lan aska inancinj kaybetmek edebiyat yapma asabımı bozma derim.
Evlilikler aşka dayalı değil, sevgiye, güvene ve mantığa dayalı yapılır.
cut.
Aşk bitebilir ama sevgi daimidir
En İyi Görüş