Sevdiğiniz insanla evleniyorsunuz ama evliliğinizi sevmiyorsunuz yani insan sevdiğiyle evlilikte mutlu olacak diye bir kaide yok sonuçta 🤪

Sevdiğiniz insanla evleniyorsunuz ama evliliğinizi sevmiyorsunuz yani insan sevdiğiyle evlilikte mutlu olacak diye bir kaide yok sonuçta 🤪

Öncelikle ben evliliğimi neden sevmiyorum ona bakarım. Sevmediğim nokta neresi? Sevmediğim noktayı evlendiğim insanla paylaşırım. Ve bu konuda beraber çözüm aramaya çalışırız.
Hani öyle kestirip atıp ben boşanacağım ayrılacağım düşüncesine kapılmam.
Her şey konuşarak çözülür mü
Ben bağırmadan çözemiyorum 😅
Tamam işte ben yüksek sesle konuşuyorum o bıkıyor tamam sen haklısına dönüyor iş tatlıya bağlanıyor konu kapanıyor
Yoooo haksızsam o bağırıyordur bende tamam haklısın diyip kapatırım 😅ya ben bağırmadan bir sonuca varamıyprum bilmiyorum öyle bir ortamda yetişmediğim için mi veya başka bir şey mi sinirliyken sakın kalan sakın sakin tatlı konuşanlara sinir oluyorum abi sinirlisin nasıl sakın davranıyon
Ben sevdiğim insan ile evleniyorsam zaten aşık olmuşum demektir ve aynı şekilde güveniyorum demektir bu yüzden sevdiğim insan ile bir yola başladıysam bundan hiç bir şekilde pişmanlık duymazdım ayda bundan vaz geçmezdim. tabi ki anlaşmazlıklar olabilir ama bu bahane olmazdı benim için. çünkü aşk güven ve karşılıklı sevgi gerektiren bir duygudur
Bence bunun sinyalleri kesinlikle gelir. Böyle bir evlilik te çok erken yapılmış bir evlilik olur.
Aşk insanı rezil duruma da sokabiliyor. İlle de o olacak kafası geçimsiz ve uyumsuz biri ile evliliğe de itebiliyor insanı.
Benim arkadaş ta böyle bir evlilik yaptı, 3 ay sonra boşandı.
Cevap
5Cevap
Insanlar ayna gibidir sen aynada hangi sıfatla bakarsan aynada onu görürsün. Yani gülumsersen gülumseme somurtursan somutma görursün bundan kendine örnek almak lazım.
Evlenelim mi seninle ya çok ponçik kızsın umarım karakterinde öyledirr
Boşanırım
Bosan
Öyle bir saçmalık olmaz ya
Niye insan aşık olduğuyla evlendiğinde mutlu olacak diye bir şey mi var
Haklısın aşık olduğu kişiyle evlenip birbirini dövenler, öldürenler var
Bosanirim canim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?