Sevgiliniz size talibim var deyip kıskandırmaya çalışırsa nasıl tepki verirsiniz😂?

Kıskandırmaya çalışmak sevgiyi test etmek mi?
İnsanlar bu tarz saçma kıskandırma çabalarına girip sevgililerinin güvenlerini sarsıyorlar. Hiç akıl kârı bir eylem değil. Yapanlar zararlı çıkar. Böyle bir test yapılırsa gönül testisi kırılır insanın
Çok teşekkürler
Kabul etmeyeceğim, tolerans göstermeyeceğim konulardan birisidir yani bunu dediği an hadi o zaman o tarafa doğru yol al, kaybol der yapmam gerekeni yaparım yani her şakanın bir düzeyi olmalı.
Eig için teşekkürler.
Görüş
39Görüş
Senin talibin olmasa şaşardim zaten hem yakışıklı hem de zekisin çokta saşirma tatlım bak bende de çok var talipli lafını yapıyor muyum,.. derim 😼
Ben bunu yaşamıştım, çok büyük arıza çıkmıştı. Aman diyim yapmayın, geri dönüşü olmayan bir güvensizlik yaratabilirsiniz istemeden
O sırada benim
Kalp: hakketiysem eyvallahh😂
Beyin: Beyaz masa kuruldu acil toplantıya beyler🤭
Gözler: pıt pıt 😪
Bacaklar: yıkılmadım ama ayakta da değilim🙃
Hormonlar: 9.1 şiddetinde deprem+ Tsunami+ Yanardağı patlaması+ Asit yağmuru yaşar 😂
Kiskandirmak hoş bir durum değil. Sırf kiskandirmak uğruna kötü şeyler yapabileceğin düşünebilir karşındaki insan. Öyle birbirinin sevgini anlamak yerine güzel şeyler söyleyerek de test edebilirsib
Beni test etmesin bu konuda daha önce tartışmışlığım var. Ben test makinesi değilim deneme tahtası değilim. Güvenmiyosa buyursun kapı orada
Bu konuda 3 kere yaptı 3 kere uyardım. O yüzden olabilir. Ama sinirli veya kızgın değilim. O zaman da sinirlenmedim sakince uyarmıştım
Hatun kişi bana dese "aceleci davranıp hemen geri çevirme, bi bak bakalım kimdir nedir, bi tanı öyle karar ver" derim. Kıskandırmaya çalışıp test ediyorsa alacağı tepki bu olur.
Buna shittest deniyor bence yapılmaması gerekenlerden şeylerden biri eğer gerçekten öyle bir durum varsada bunu sevdiğinize söylemeden önce ailenize bir sevgilinizin olduğunu söylemek ve sevgilinize söylememek veya söylerken bunuda belirtmekte fayda var
Engellerim onu hakkında atıp tutarım ama bende başkasını takip ederim mesela başka erkeklerin görüşlerini beğenirim 😂sonra karşı tarafı suçlayıp engellerim
Geçirebiliyorsa akıllıdır ama güven zedeler, akli değil ama kalbiyse geyiğe sardırım üzülür, ama bu sefer o benden korkmaya başlar.
başka söze ne hacet
🤣🤣 Bunu yiyen kadın olur mu hangi kafa yapısı ile bir kadını bu kadar saf sanabiliyor
Çok büyük kavga çıkar iyi varsa git madem ona derdim
Böyle kıskandırma olmaz ama.. Ne diye böyle şeyler yaparki.
Mutluluklar dilerim de umursama ortadan ikiye ayrılır 😄
Buyur onunla evlen diyip o an kalp krizi geçirmesini sağlarım 😂😂
Saçmalamak. Başka bir şey değil. Bana derse hasi o zaman ona der uzaklaşırım
Bunu hoş bulmam böyle şakaları da sevmiyorum :D
Çok s. alakça bir kıskandırma taktiğiymiş git mutlu ve mesut ol derdim
Ooo hayırlı olsun ne zaman istemeye geliyorlar derim 🤷🏻♀️😄
Yani? Falan derdim sanırım zaten sevgiliye de karşıyım yanımda durduğuna şükretsin
En İyi Görüşler