Son zamanların modası bilerek kıskandırmaya çalışmak var bir de. Yapılmaması gereken şeyleri yapıp ilgi beklenilmesi 😂

Son zamanların modası bilerek kıskandırmaya çalışmak var bir de. Yapılmaması gereken şeyleri yapıp ilgi beklenilmesi 😂
Eşim böyle bir şey yaparsa kendisine dinen dörde kadar evlenme hakkı olduğunu ve buna saygı duyduğumu söylerim. Abuk subuk hareketlerin bir işe yaramayacağını görünce yapmaz artık.
Kendisinin hem yaş hem de karakter olarak olgun biri olduğunu düşünüyorum. Böyle hareketleri şakasına bile olsa yapmaz eminim. Yaparsa da karşısında eski ben olmam konuyu ayrılığa bile getirebilirim çünkü böyle çocukça hatta direkt olarak aptalca davranışlara tahammülüm yok.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Şu an o kelimeleri buraya yazamıyorum, görüşüm kalkar ama sen anladın 😁 onun ben taaa... sonra...
Bilerek kıskandırması beni otomatikmen soğutur. Bunu bir iki kere yapması sıkıntı değil tabii ki ama sürekliliğe bağlarsa sıkıntı.
Bilerek yapması çocukça gelir. Ben zaten kıskanç bir adamım, kıskanmam için bir şey yapmasına gerek yok. Kıskanacak bir şey bulurum.
Çünkü tahammül seviyesi kalmadı. İnsan fevrileşiyor. Bir de artık tek hareketle ilerisinde ne olacağını ezberlemiş durumdasın.
Bana göre çok basit ve ucuz bir hareket. Böyle bir şeyle karşılaşırsam tepkim çok sert olur. Hatta ayrılığa kadar gidebilirim. Beni böyle çocukça şeylerle manipüle edemeyeceğini bilmesi gerekiyor.
bunu fark ettiğimde kendimi geriye çekiyorum
üzerime düşmezse beni kaybeder mesele biter
Soğurum
Ciddi misin? Hemen yol veririm kendisine, bu kadar küçük şeylerle uğraşan insanla işim olmaz benim. Bir hatam, eksiğim ya da göremediğim bir şeyi bana rahatlıkla söyleyebilmeli sevgilim olacak kişi. İlişkiye başlamadan konuşurum bunu, kırmızı çizgilerimden biridir.
Bunu yaşadım ben ya valla dkdjjd. Beni kıskandırmak için instagramda baya kız eklemişti dksmdmsn. Nedenini sordukta "sen diyorsun ya hani kıskanç drğilim , kıskandırmak iç yaptım" demişti🙄Allah akıl fikir versin yani... E ben dedim işte bu öküze benden başka kimse bakmaz diye, ne diye kıskanayım bunu dhhdhdhd
Ya şimdi düşünüyorum da, ben harbiden m*lmışım o zamanlar ya... Herkes bradd pit le falan sevgili olurken, ben tüpçü fikretle berabermişim djdjdjnd
Bunu yaşadım zaten. Ama burnundan da fitil fitil getirdim. Beni kıskandırmak için başka bir kıza canım dedi. Bende canından bezdirdim. Engelledim her yerden onu. Sonra farklı hesaplarla gelmeye başladı aradı engelledim. Arkadaşının telefonundan aradı onuda engelledim. En son faceden yazmış baktım yalvarıyor açıdım. Aşkım kurban olurum sana kıskandırmak için ilgi görmek için yaptım falan dedi. Dedim bunu bir daha bana sakın yapma ergenmisin sen kaç yaşında adamsın kendine gel dedim. Bir daha yapamaz yaparsa bu kez kesin biter. Kafaya koymuştum aslında bitireceğim ama içimde azda olsa sevgi var içim titredi kıyamadım. Ama bir daha olursa içimi yakar yine de affetmem.
Çok çocuka bir düşünce bu yüzden tepki gösteririm. zaten seviyorsam ila bir şey yapmasına gerek yok ben onu her türlü kıskanırım 🤭
Böbreklerin deşeceğimi bildiği için yapmaz öyle şeyler
canım buluyorum bu davranışları ve bunu karşı cinsten birisi ile yapıyorsa ne sevgim ne saygım nede ona verdigim degeri kalır gözümde silerim direk sevgimden aşkımdan gebersemde umrumda olmaz ne halt ettigi
Neden böyle yaptığını sorarım çünkü ilgisizliğimden dolayı bunu yaptıysa buna gerek olmadığını dile getiririm. Kıskançlığım kişiye göre ve nedene göre fazlasıyla değişiklik gösterir ama bence kıskançlık birnevi güvensizliklede ortaya çıkar. Bende böyle uğraşıcağıma yol verirdim sonuçta böyleyse daha ne yapabilirim.
Bilerek kıskandırmaya çalışırsa anlarım ve tepkisiz kalırım. Zaten pek kıskanç değilim normalde. Takılmam öyle geçmişiymiş yok takipçi listesiymiş ne yaparsa yapsın. 🙄
Sinirlenirim. Çoluk çoluk işleri bunlar. Olgun biri bir ilişkide nasıl davranması gerektiğini gayet iyi bilir. Bilmiyorsa demek ki yanlış kişiyi seçmişim.
Benim asla kıskanmadığımı bildiği için sınırlarımı test ediyor heralde derim ve bir sey yapmam 😂
Flörtümse kendini kapının önünde buluverir, sevgilimse güzelce uyarırım bir daha yaparsa üzücü şeyler yaşanır
Bu durumlarda sadece karşı tarafın sabrımı sınadığını düşünüyorum. Gerek böyle çocuksu hareketlere insanı soğutan bir durum.
Hiç bir tepki vermezdim. O soğukkanlılığımı görünce zaten kendisi bu sefer tam tersi sinirlenecektir.
Soğurum ve çoluk çocukla mı sevgılı oldum acaba diye düşünürüm
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş