Selam ✨ Tanımadığınız birisinin sizi sürekli kıskandığını ya da çekemediğini fark ederseniz nasıl bir tepki verirsiniz. sizi taklit etse ya da sizinle uğraşsa mesela

Selam ✨ Tanımadığınız birisinin sizi sürekli kıskandığını ya da çekemediğini fark ederseniz nasıl bir tepki verirsiniz. sizi taklit etse ya da sizinle uğraşsa mesela

Ben bunun sadece filmlerde olduğunu düşünürdüm hep ama gerçek hayattada varmış. Ben hep kendimi aciz sanardım ama asıl aciz onlarmış.
Başkasının iyi özelliklerini özenmek iyi bir şey bence misal ben yakın arkadaşımın sorgulayıcı tavrını örnek alırım kendime veya ünlü oyuncuların salaş giyim tarzını. İyi davranışları örnek almak ve kendi tarzınla sentezlemek çok hoş bir şey.
Ama bu mahlukatlar resmen seni kendileriyle durduk yere kıyaslıyo.
Sebebini anlamadım belki ileride anladım.
Lisedeyken aynı kıyafetleri giymemize rağmen bana kıyafetten laf atmaya çalışan mal vardı. Tek farkımız benim ondan daha kalıplı olmam ve uzun olmam. Galiba bu özelliklerimi kıskandı.
Kendisini beğenmediği için ve kendisinde olmasını istediği fiziksel özelliklerin onda da olmasını arzuladığı için bana kötü davranıyor.
Çünkü tanrı bana bu özellikleri verdi ona neden vermedi benim ondan ne farkım var?
Bence böyle düşündükleri için.
Yani aslında kıskanılmak güzel bir duygu bu duruma sevinirim ama beni tanımayan bir insanın kıskanması açıkçası benim elimdekilerin onda olmasını istemesi güzel bir duygu belki mücadele eder ama haset etmesi onda olmasın bende olsun demesi bunu çok doğru bulmuyorum
Bir tepki vermem kudurmaya devam etsin...😄
En güzeli bu abla eğlenceli oluyor :D
Teşekkür ederim. 😌🥳
Rica ederim abla 🤗🥳
Tepkisiz kalırım 😂
En iyisi abla 😂
Cevap
14Cevap
Bir tepki vermem. Kendi kendine kıskanmaya devam edebilir.
Görmezden gelirim, kudurmaya devam etsin💅
Bence de :)
Ihalelere giderdim eskiden son dönem gitmedim yerime giden muhendis arkadasim, bana uzun suredir beni kiskanan bir kadinin oldugunu söylemisti. Kaynak o sirkette calisan kadinin muhendisi benim muhendisime soylemesiydi. En sonunda o kadina ortak oldum. Cünkü baska kulvarda at kosturmasi gerekiyordu.
Nazarı değip beni hasta etmesin de gitsin ötede kıskansın valla.. taklite edebilir sonuçta güzelim zevkim güzel ki taklit ediyor sıkıntı yok.. sadece nazarı değmesin yeterli 😃
Nazar deveyi kazana insanı da mezara koyarmış 😢
@Çiçekpplikız vallahi öyle.. beni soyleseler eve geliyorum migrenim arşa çıkıyor
Dimi abla :D
:)
Neden tepki vereyim ki.. Olduğu yerde kıskanmaya devam etsin.. Kıskandığına göre baya dert olmuşum ona.. 😄
Yaa şey kıskanmasa olmaz mı hiç uğraşamam 🙄 ötede kıskansın içinden kıskansın vallahi beni bulaştırmasın :D benimle uğraşırsa ben de onunla uğraşırım tersim pistir ona yazık olur..
Evet buradan başkalarına güzel mesaj olmuştur umarım :D
Umarımm :D burada kıskananım yoktur ya olması çok saçma olur nalaka yaniii
Yani olur mu olur :D durduk yere kıskanan çok
Haklısın gerçi belli olmuyo hiç :D
Kıskançlık duygusunu direkt sevgiye endekslemek yanlis olur. Çünkü kiskanclik duygusunun zemininde sahibiyet yatar ve bu sahibiyet her zaman duygu bazlı olamayabilir
Bende de oluyor bazen soruya hızlı girdiğim için tam okuyamıyorum :D
Tanımadıgım? Afedersin barış tebiyemi bozacam... s*******sin gitsin... benim yükselenim kova ben darlanmaya gelmem😅😅
Evet buradan duyurulur :D :D
🙈😳😅
Önce bi gel tanışalım sonra daha iyi taklit edersin derim 😄
Kesinlikle :D
Önemsemem. Zaten böyle insanlar olabiliyor hayatımızda ve herhangi bir tepkiyi haketmiyorlar. Kendi kendilerine istedikleri düşünce içine girebilirler bana zarar vermedikleri sürece..
Ego olarak algılamayın ama girdiğim her ortamda dikkat çeken birisiyim kuzenlerimde dahil olmak üzere kıskanılırım. Kıskançlık kötü insanların özelliğidir o yüzden uzak dururum
Uzak durmaya çalışıyorum. Şeytanı şeytan yapan kıskançlığı zaten o yüzden kıskanç insandan mümkün olduğunca uzak durmak en mantıklısı
Kötülüğümü isteyecek kadar hasetlenip nazar etmeyecekse umursamazdım uzak dururdum diğer türlü o kişinin bulunduğu ortama girmek istemezdim
Kıskanmaya devam etsin pek umrumda olmaz. Kıskanılıcak neyimiz var ki ömrümüzün sonuna gelince herşeyimiz arkamızda kalıyo.
Bunu yaşamıştım. Psikolojim bozulmuştu. Öyle insanlarla uğraşılmıyor ruh hastası oluyorlar. Şimdiki aklım olsa o kadar tolerans göstermezdim.
Fazla kafaya takmam. Benimle ben ona bir şey yapmadığım halde uğraşıyorsa demek ki bende olup onda olmayan bir şey var.. Sevinirim..
Eskiden taklit edilmek çok canımı sıkıyordu ama artık umursamıyorum o yüzden hiçbir şey yapmazdım 😄
Tanımayan biri beni nasıl kıskansın ya anlamadım kdkdjd gider konuşurum nazar etme ayakta zor duruyorum derim kdkdkd
Çok hoşuma giderdi ama uzaktan kıskansın lütfen! 😅
Öyle biriyle karşılaştığım zaman onu birdaha hayatımın içerisinde göreceğimi hiç zannetmiyorum
Görmemezlikten gelirim hayatım yeterince aksiyonlu bir de onunla hiç uğraşamam derim😃
Çevremden uzaklaştırırım baktım uzaklaşmıyo galesiz davranırım
Hiçbir şey yapmam ama sebebini anlamaya çalışırım kendi içimde
Gururum okşanır ama yine de kıskanana üzülürüm. Ne gerek var, herkes özel sonuçta!
Tanıdıkta olsa umrumda olmaz benim, uzaktan kiskanmaya devam eder.
Neden kıskandığını merak ederim. İlla ki bir sebebi olmalı
Karsına geçip amacını sorarım neden böyle davrandığı için
Hayatımı taciz derecesinde değilse umrumda olmaz. Ozel hayatıma ihlal varsa polise giderim
Bir tepki vermem kıskanmaya devam edebilir
Ne diyo la bu değişik derim 😂😂
Benim tepkim 😂😂
😂😂😂
Ne kıskanıyorsun olum derim.. 😄
havalara girerim demekki bana karsi birsey hissediyor cunku basima geldi :)
Kıskandığı şeyi yapmaya devam ederdim. İstediği şekilde kudurabilir 💅🏻
Ben orjinalim başlı başına.. umrumda olmaz ki 😊
Çok gülerdim
+1
Gürlerdim diye okudum🤦♀️ alimin fikri neyse zikri o olurmus🤷♀️
Hahah benim umurumda olmaz ki. Ben önüme bakarım arkamda kimler var diye bakmam
Arkamda dediğinle aranda dağ yoksa tam arkanda kulağının dibinde fısıfısı yapıyosa... valla sabırlıyımda negatif insanlara karşı malesef😅
Kaplumbağa ile kaplumbağa olursan fısıldar. Tazı olman lazım 😃
Vay güzelmiş.. sen benim kalbimi kırmıstın denk gelmişken bi sitem yapayım.. sonra tazı olacağım😅
Oha ben senin kalbini nerde ne zaman nasıl kırmış olabilirim 😂
KS de daha yenidim ve beni yorumlarda gömmüştün bir kadın asla unutmaz🤣🤣
Hahah sen yeni değilsin ki bilerek öyle yazdım espri yapmıştım 😃
Bu soruyu sorduğumda yeniydim🥺ÜSTÜNDEN GEÇELİ 5 AY OLDU BELKİDE 6😂😂😂
Ben seni yıllardır burdasın sanıyorum ajdd
O ne demek be? Yıllardır tanıyormussun gibi mi hissettin? Allah allah?🤔😇😅🤣🤣🤣
Hayır yahu göz aşinalığı çok 😃
Her soruma bakıp her yormumu okuyorsan dogrudur😅 neyse uzatmıyacagım aslan bey😄
Maraş dondurmasına benzedi konu zaten 😃
Bu benzetmenden sohbetten sıkılmadıgın sonucunu çıkarabilir miyim?🙄😅
Hahah evet
Daha cok kıskandırırım 😂