Neden sevilmiyorum anlam veremedim?

Aşırı güzel bir kız değilim ortalamayım. Karakter olarak da erkeklerle mesafeli , neşeli güleryüzlü naif biriyim makyaj yapmam aslında gayet normalim ama girilen ortamlarda çok dikkat cekiyorum ya neden ben de anlamıyorum normalim aslında. Üniversteye yeni başladım bugüne kadar hiç sevgilim flörtüm dahi olmadı. Geçen aylarda okuldan bir çocukla konuşmaya başladık. Gözlerinin içine baktığım tek erkek oydu sonra neden bilmiyorum yazmayı kesti kafası karışıkış kafa dağıtmaya bir arkadaşının yanına gitti. Eski sevgilisi bunu aldatmış kızlara hiç güveni yok gibi bir şey aradan 5 sene geçmiş o süreçte hiç başka biri olmamış. Oysa ben ondan başka erkek görünce parmak uçlarıma bakıyorum. İşte anlam veremiyorum neden beni sevmedi? Beğendiği relleslere bakıyorum sürekli aşk hakkında beğeniyor ama olmamış aşklar hakkında bence aklı hala eski sevgilisinde beni sadece onu unutmak için denemiş. Eski sevgilisi benim tam zıttı olan biriymiş böyle ağır makyaj yapan havalı kızlar olur ya ondan. Off bilmiyorum sıkıcı miyim acaba ben ya da güzel mi değilim benim neyim var da durum böyle oldu?
Neden sevilmiyorum anlam veremedim?