Neden hiç sevilmiyorum sevilmedim?

Küçüklüğümden beri sevilmiyorum hatta ilk okul ve orta okulda zorbalık gördüm lisedede dışlandım bu nedenler özgüvenim vardı o da gitti arkadaşım yok sadece bir tane var o da bugün seni özlemedim falan dedi eskiden onunda tek arkadaşı bendim ama şimdi yenisini bulunca daha yakın olmuş onunla ailemde beni seven yok ben kimsenin benim gibi birisini hakketmediğini düşünüyorum herkesi üzüyorum sıkıcı konuşuyorum hayata sanki yanlızlık için gelmişim gibi hissediyorum annemle babamı çok üzdüm çok pişmanım onları üzdüğüm için ama sinirime engel olamıyorum her gün yeni hastalık çıkıyor şunun gibi başım dönüyor gözüm kararıyor bazen beynime ağrı giriyor gözüm kararıp yere düşüyorum kalbim ağrıyor dışarı çıktığımda fenalaşıyorum doğruyu söylemek gerekirse ben pek yaşıycağımıda düşünmüyorum ama en azından arkadaşlarım olsun beni sevenler olsun istiyorum okulu açıktan okuyorum napıcam ben çok yanlızım en ufak şeye duygulanabiliyorum insanların yanında sessiz bir insana dönüşüyorum bununla dalga geçiyorlar sıkıldım artık

Neden hiç sevilmiyorum sevilmedim?