İkisi de seviyor fakat bir taraf ilişki içindeki sorunları çözüme kavuşturmak için uğraşıyor. Diğeri ise bu konforun rahatlığından faydalanıyor.
Bu ilişki uzun sürer mi bilemedim siz cevap verin...

İkisi de seviyor fakat bir taraf ilişki içindeki sorunları çözüme kavuşturmak için uğraşıyor. Diğeri ise bu konforun rahatlığından faydalanıyor.
Bu ilişki uzun sürer mi bilemedim siz cevap verin...

Hayır mümkün değildir, zaten bir ilişkide tek taraf çözmeye çabalıyorsa o ilişki bitmiş demektir. çünkü güven ve sevgi karşılıklıdır sağlıklı ilişkiler böyle olur. genelde tek taraf çabalıyorsa karşısında ki kişi yeterince sevmiyor ya da değer vermiyor demektir. ve bu ileride takıntıya kadar gidebilir. kişi kendini yıpratır ilişkiyi kurtarmak için ama sadece kendine zarar verir. yani aslında konfor veya rahatlık alanından çıkmak istemiyor olabilir. ya da nasıl olsa bir şekilde düzeliriz düşüncesi de olabilir. belki o kişiye göre ilişkide sorun yok gibi geliyordur.
"nasıl olsa avucumda" diye düşünüyor da olabilir...
Katılıyorum.
Teşekkürler görüşün için barış : )
Rica ederim abla : ) evet haklısın tabi ki.
Ne sorunlar tek taraflıdır ne de çözümü tek taraflı olur. İlişkilerde itidalli olmak lazım. Empati kurulmalı karşıdaki insan dinlenmeli kendi fikrini de dayatmadan anlatmalı. Başka türlü çözümden ziyade sorunlar artacaktır.
Cevap
8Cevap
hiçbir şey tek taraflı yürümüyor ben bunu çok net gördüm
Tek elle alkış olmaz...
İkili ve karşılıklı çaba yoksa, biri tükenirken diğeri sadece suçlar..
Bu şekilde bitirmek şart olur tabiki.
Valla bişey söyliyim biri takmıyor diğeri fedakarlık yapıyor ya bu ilişkiler sonsuza kadar sürüyor daha aksini görmedim.
Fedakarlık yapan kişi daha çok seviyor diyebilir miyiz peki?
Evet, çok seven vazgeçemiyor, kıyamıyor, az seven her haltı yiyor bırakmicağını bildiği için.
Anladım.
Teşekkürler görüş için.🌻
Her zaman 🌷
Zor. Akıntıya karşı yüzmek gibi. Bir taraf iletişimden yana, çôzümden yana. Diğer taraf kendini kapatmaya çalışıyor. Şizofrene bağlar insan bir yerden sonra ☺️
Asıl soru şudur ki ;
Nereye kadar gider bu ilişki?
İpler nereye kadar dayanır,, incelmeye yakındır..
Belirli zaman sonra uğraşan taraf bıkar. Ve bu durum onun çekip gitmesine sebep olur.
Kısmen mümkün aslında.
Yükü bir kişi omuzlar ve sesini çıkarmazsa mümkün evet
Yükü bir kişi omuzlayamaz. 1 kişi çabalar ve karşı taraf bunu gerçekten fark ederse o’da çabalar.
Amaan nasıl olsa olacağı yok diye salarsa 2 taraf zaten bir halt olmaz. Olacağına inanç varsa birinin illa ki bunu dürtmesi gerekır.
Bu da çıkar yolu olması için bir seçenek diyebiliriz o halde.
Dürtmek lazım diyorsun.
Teşekkürler görüşün için.
Rica ederim lotus.
Yürümez tabi, karşı taraf daha az sever ve partneri sürekli cepte görür
İlişkide sorun yoktur. Sorun varmış gibi davranan kadın vardır. Çünkü kadın hep sorun çıkarır ve buda doğasındadır
Iliski iki kişilik tek taraflı çabayla olmaz yorar
Düğüm atmak daha mantıklı...
Hayır
Hayır mümkün değil
Çözemez sin
Son yakın
Değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?