Türkiyede ilişki açlığı var?

Bugun yaşadığım iğrenç bir duyguyu nasıl aşacagim bilmiyorum. Normalde böyle ilişkim olsun, sevgilim olsun diye sürekli bir erkek arayışında olmayan birisiyim.2 hafta önce otobüs yolculuğunda çakmağım olmadığı için birinden çakmak istedim ve böylelikle biri ile tanıştım. Düşündüm tesadüftur, belki böyle hayırlısı olacak diye. Daha sonra nazik bir şekilde konuşmaya başladık hatta oturup böyle ilişki konusunda uzun uzun konuştuk ve ben ilk önce arkadaşlik istedim çünkü tanımıyorum. Tanidikca soğuma yapım olduğu için arkadaş kalmak en iyisi diye düşünüyorum. Boyle bir şekilde ilişkimiz devam ederken bugün beni arayıp bana daha önceki ilişkisine dönmek istediğini söyledi ve hatta kızla görüşmüş benimle konuşurken bile. Kız benim kendisine attığım mesjlari bile görmüş hatta kavga etmişler. Bu nasıl bir igrenclik. Ve beni arayıp bana bunlari söylüyor. Beni aradığı, söylediği için hem sinirlendim hemde bu açıksözlülüğünden dolayı takdir ettim ama beni bu iğrenç seviyeye düşürdüğü için çok sinirliyim. Oyle böyle değil zor sakinleşmeye çalışıyorum. Yani eski iliskine döneceksen neden yani Eşsek kadar 27 yaşında adamsın sen ya, ne istedin benden yani. Bu yüzden ciddi anlamda erkeklerden tiksinmeye başladım. Gram kimseye güvenim ve tanışma hissim kalmadı. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum ama Akrep burcu damarim intikamımi öyle böyle değil çok fena almak için sabahtan beri senaryolar kuruyor. Olgun davranmaya çalışıyorum ama bu erkekler beni katil edecek seviyesizlikleriyle

Türkiyede ilişki açlığı var?