Onu kötü birisi olarak görmeye başladım?

3yıla yakın sanal ilişkim var. ben onunla sürekli vakit geçirmek isterim konuşmak ve ilgi alıp ilgi vermeyi isterim, sevince böyle oluyorum. Okula gidiyor gün içerisinde yazışıyoruz hep ama bu bana yetmiyor. haftasonu geldiğinde birkaö haftadır oyuna giriyordu sed etmiyordum tabii ki kendine de vakit ayırsın diye ama bu haftasonu dayanamadım ve artık dizi/film izleyelim mi dedim hiç izleyesim yok uzun süre ders ve pc baktım dedi. ben de tamam o zaman izlemeyiz dedim sonra tamam izleyelim vs dedi onda bir aksaklık çıkınca o zaman gece konuşalım mı eskisi gibi gecr yazışmayı özledim dedim ne konusucaz ya dedi çok kırıldım ve ağladım ben onunla vakit geçirmek isterkrn bunları demesi beni çok üzdü oyuna girdiğinde eskiden ona asılan bir kızla vakit geçiriyor kıskandığımı belli etmemek için dile getirmiyorum bunu bana geçen gün darlama derslerim bitmiş takılıyım falan dedi ama ben haftalarca zaten ses etmiyordum ki? bu dediklerine üzüldüğüm için boş trip atıyorsun falan diyor şimdi ise mesajlarına geç bakıyorum yazasım gelmiyor seviyor muyum bilmiyorum ama kopamıyorum defalarca denedim anlarsınız ya... yapamıyor insan korkuyor okuduğunuz için teşekkür ederim umarım bana yardımcı olabilirsiniz 💖
Onu kötü birisi olarak görmeye başladım?