3yıla yakın sanal ilişkim var. ben onunla sürekli vakit geçirmek isterim konuşmak ve ilgi alıp ilgi vermeyi isterim, sevince böyle oluyorum. Okula gidiyor gün içerisinde yazışıyoruz hep ama bu bana yetmiyor. haftasonu geldiğinde birkaö haftadır oyuna giriyordu sed etmiyordum tabii ki kendine de vakit ayırsın diye ama bu haftasonu dayanamadım ve artık dizi/film izleyelim mi dedim hiç izleyesim yok uzun süre ders ve pc baktım dedi. ben de tamam o zaman izlemeyiz dedim sonra tamam izleyelim vs dedi onda bir aksaklık çıkınca o zaman gece konuşalım mı eskisi gibi gecr yazışmayı özledim dedim ne konusucaz ya dedi çok kırıldım ve ağladım ben onunla vakit geçirmek isterkrn bunları demesi beni çok üzdü oyuna girdiğinde eskiden ona asılan bir kızla vakit geçiriyor kıskandığımı belli etmemek için dile getirmiyorum bunu bana geçen gün darlama derslerim bitmiş takılıyım falan dedi ama ben haftalarca zaten ses etmiyordum ki? bu dediklerine üzüldüğüm için boş trip atıyorsun falan diyor şimdi ise mesajlarına geç bakıyorum yazasım gelmiyor seviyor muyum bilmiyorum ama kopamıyorum defalarca denedim anlarsınız ya... yapamıyor insan korkuyor okuduğunuz için teşekkür ederim umarım bana yardımcı olabilirsiniz 💖
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kene gibi yapismissin, boguluyor kimse.. Su yazindaki psikolojine bakiyorum, hastasin sen, yani onun duygulari, zevki rahati önemli degil, sadece seni oyalasin, seni memnun etsin, seni oyalasin, senin egonu tatmin etsin. Iyi duruyor diycem ama zaten iliski catlak vermis.
Öyle zaten
alapsşwğrowğwldğ açıklayıcıydı güldürdü...
Amaç o zaten
teşekkür ederimm 🙃
Rica balım.
Yani umursamıyor gibi geldi bana
ben de aynı şeyi söylüyorum ona ama hep haklı çıkmaya çalışıyor
Bide herhalde uzak mesafeli ben olsam uzak mesafe ilişkilerinden uzak dururdum yani bana göre pek sağlıklı değil zor oluyor çok
orası öyle evet kişisine göre de değişir aslında ama bu durumdan nasıl kurtulucam bilemiyorum
Yani ben olsam uğraşmazdım bi rdahaki ilişkidede yakın mesafe olmasına özen gösterirdim yapıcaksam eğer ve beni umursayan biriyle olurdum gerçi başta anlaşılmaz ama baktın umursamaz deişmio artık kendini zorlamaya değmez ben zorlamıştım çok acıttı zorlama bence yani yol ver gitsin bence yani
istediklerim sizce abartı mı? ya da bunaltıcı vs... darlamak açısından
Ne alaka niye bunaltıcı olsun her ilişkide olması gereken tamam her dakka olmaz tabi iki tarafında kendine zaman ayırması gerek ama bi taraf öbür tarafa zaman ayırmaz sa artık bu onun hatası suistimal etmemek lazım
kendine zaman ayırma kavramı da o kızla oyuna girmek ya... can yakıcı onunla olduğu için benimle dizi izlemek istememişti ekrana onunlayken baktığı için
Bak işte senin bu yaptığı yanlış hemde baya yanlış bana olsa çoktan bay bay demiştim abi benm sevgilim benimle vakit geçirmektense nie başkasıyla flört eder gibi vakit geçirsin hadi arkadaş neysede dediğine göre seni çounlukla es geçmiş
yani eğer gün içinde okuldayken yazıyor ama yeterli mi bilmiyorum
Davranışları nasıl
Souk yapmıyo dimi umursamaz değil
soğuk yapmıyor ama bence genel anlamda insanlara karşı umursamazlığo var ve meseleleri ayırt edemiyor
Hm ozaman bilemedim şu an
soğık yapmasa da davranışını sevmiyorum ağlayıp üzüldüğümde umrunda olmuyor asla
Ooo ozaman yani benm sevgilim ağlicak ben umursamicam kusura bakmada bu olmadı be bundan olmaz bence yinede sen bilirsin ama
bence de olmaz umursamaz insandan olmaz...
Yani boşuna kasarak kendine yazık etme sal gitsin sende rahatla
biraz uzaklaştım şimdi rahat ettim iyi geliyor.
Tamam böyle devam tamamen kes gitsin sonrası Allah kerim iyi biri çıkar illa karşına
ben de o kişiyi bekliyorum
Haydi kendine iyi bak umarım yardımım dokunmuştu
evet dokundu teşekkür ederim sen de kendine iyi bak
Rica ederim saolasın görüşürüz ozmn
boş ver takılma yeni birini bul
tahmin edersiniz ki o kadar kolay olmuyor...
Tahmin edebiliyorum kolay değil ama sanal bir ilişki sonuçta
orası öyle ama gerçekten sanal gerçek bakmaksızın çok bağlanan birisiyim aşırı zor oluyor
Bende sizin gibi birini arıyorum
böyle biri olmak iyi mi kötü mü tartışılır ama canı o kadar çok yakıyor ki her şeye korkar oluyorsunuz...
Haklısınız böyle olunca herkesi onun gibi düşünüyorsunuz
pek öyle düşünmüyorum aslında ama beni çok şüphe ve kuşkulara sürükledi güvenmiyorum kendisine yani nr denir ki bilmiyorum
Sana yaşattıkları yüzünden güvenemiyorsun
evet tam olarak o yüzden ısındım ısınıcam derken tekrarlıyor hep
Beni tanımanı isterim
yorgun hissediyor insan
Tabi ki yorulur insan
öyle işte
Nerede yaşıyorsunuz
paylaşmamayı tercih ederim (:
Belki sanal değil reel arkadaş oluruz diye sordum
buluşma imkanım yok maalesef
Sanalda olur
Reelde olur
Kiskancmisin
hayır normal arkadaş olsa sorun uok eskiden ondan hoşlanan bir kız.
Kimden kiskaniyordun
işte oyunda vakit geçirdiği kişiyle eskiden ona asılmıştı kız
Hmmmm o zaman sen haklisin
8,9 aylık sevgilisi var diyordu ama bilmiyorum kız da sürekli onunla
O zaman sen ona neden takiliyorsun vaz gec ondan kendini üzüyorsun
kolay değil ki benim için uzun süredir deniyorum olmuyor
O zaman kendini bosuna üzüyorsun
neden ki
Nedemek nedenki seninle ilgilenmiyor ya
ha ben de farklı anlamda anladım pardon. of
Öyle degilmi
Kac yasindasin