Sizce beni kötü biri olarak mı biliyor?

arkadaşlar 10 aylık ilişkim var ilişkimiz başlamadan bi ay önce başka biriyle buluşmuştum ama o çocuğun bana hiç yaklaşmasına izin vermedim hiç temas olmadı yani ama mesajdan yazıyordu buluştuğumuzda yarın öpebilir miyim falan diye bende sıkıp konuşmayı kesmiştim sonra şuanki sevgilim karşıma çıktı ve ondan sonra yine yazmaya başladı beni çok sevdiğini anlatan mesajlar attı ama ben istemedim birazda düşüncelerim değişmişti ama sevgilimin geçmişinde çok kız vardı ve ilk buluşmamızda yakın temas olmuştu ama o çocuk daha masum geldi onunla da konuşmayacaktım ama yine de sevgilime ilk haftamızda ayrılık konusu açmıştım neyse barıştık tekrar bir günde 2 buçuk ay geçti ve yolda kızlarla yürürken o seven çocuk denk geldi akşamdı sahile mi gidiyorsunuz dedi uğrarım dedi. sonra sahile vardık bir erkek arkadaşım daha geldi sonrasındada denk gelen cocuk uğradı ileriye çağırdı beni yanına bile oturmadım yabancı mıyız dedi yanıma oturdu mesafe koydum utangacımda zaten ileriye doğru bakıyodum gözüme bak dedi bi anda yapıştı bende aniden napıcağımı bilemedim bi kaç saniyede çekildim hemen bir daha da telefonlarını açmadım sadece konuşup kaçarız diye tahmin etmiştim bana hiç yaklaşmadığı için ama o gün cıvıktı bir kaç bira içmişti. ve birazda arkadaşlarım var diye cesaret buldum sanırım normalde hayatımda biri varken başkasıyla görüşmem yine planlı bi buluşma değildi ama kötü hissediyorum hep aklımda. o gün yanımdaki en yakın kız arkadaşım sevgilisine anlatmış böyle böyle sevgilisini aldattı demiş erkek arkadaşı ise yüzüne nasıl bakıyor demiş bana da bunu anlatınca daha çok sıkıntı bastı ve sevgilisini aradım hepsini anlattım kötü hissettiğimi ve sevgilime anlatsam mı dedim o da yanına oturmaman iyi ama öpmesinden sonra kötü ayrılabilir yani dedi sen karar ver anlatıp anlatmaman gerektiğini dedi ben olsam anlatırdım dedi sizce benim ve ilişkim hakkında kötü mü düşünüyor ben çok sıkıntı ediyorum
Sizce beni kötü biri olarak mı biliyor?