Takıntılı oldu bana ne yapmalıyım aslında kötü birisi değil ama abartmaya başladı?

Benim bi sınıf arkadaşım vardı ismi berat. İlkokuldayken baya zorbaydı hani kore dizilerinde okulun zorbası denen klişe varya işte tıpkı onun gibi. Beratı okuldan herkes tanıyordu zaten berat zor bir çocukluk geçirdiği için soğuk arada da baya kafa dengi bazen de çok dengesiz oluyordu. Bu ilkolulda bana aşıktı hatta olula mikrafon getirip "Ben yağmura aşığım o benim" diye herkese bağırmıştı ben o gün sinirlenip okul değiştirmiştim.

Ortaokul zamanımda yine aynı sınıfa okula, aynı sınıfa denk gelmiştik. Hâlâ aynıydı. Bu sefer ortaokul zamanlarında pek bişey olmamıştı ama arada bişey olmamış gibi konuşuyorduk. Yani klasik arkadaş gibiydik ortaokul zamanlarımda. Ortaokul mezunu olduktan sonra bu sefer lisede de denk geldik valla yalan söylemiyorum resmen lisedede aynı sınıfa denk geldik. Bu artık benimle hep denk geldiği için iyice cesaretlenmeye başladı beni evime kadar takip etmeye falan başladı. Arada çetesiyle geliyo binanın önünde oturuyo "birisi falan gelirse biz halletmek için geldik" falan diyo. Ben artık abime falan söyledim ama çocuk pes etmiyo.

Zaten sigara bile içiyordu ortaokul 6. Sinifta. Hâlâ kullanıyomu bilmiyorum. Hâlâ da çok zorba bana zorbalık yapmıyo karışmıyo ama sürekli aşk mektupları yazıyo. Bu bir süre böyle devam etti en sonunda bir not daha gönderdi notta şu yazıyordu "yağmur sen Sınıfta kal bir şey konuşalım" yazmıştı ama ben korkup beklemeden eve gitmiştim. Yine bişey olmamıştı ama kısa süre sonra yine bir olay oldu bu sefer arkadaşları bana "yağmur sakın sınıfta bekleme berat baya sinirliydi sana bişey yaparsa dikkat et" diyolardı. Zaten biraz korkuyordum daha da korkmaya başladım

Müdüre gittim ailemle falan görüştüm ama annemle babam şirkette oldukları için gelemiyorlardı. Mecburen ben idare etmeye, kendim halletmeye çalıştım. Aslında berattan ses soluk çıkmıyor ama arkadaşları falan öyle şeyler diyorlar ne yapmalıyım?
Güncellemeler
1 yıl
İnanıp inanmamak size kalmış. Ben başımda ki belayı anlattım yardım istemek için ve siz inanmıyorsanız bu sizin sorununuz. re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Takıntılı oldu bana ne yapmalıyım aslında kötü birisi değil ama abartmaya başladı?