Eski sevgili Neden 2 yıl boyunca telefon numarasını silmez ve tekrar yazar?

Aynı lisedeydik ve ikimiz de 10 sınıftık o zamanlar benden hoşlanıyordu kendisi Hatta arayı arkadaşlarımı falan sokuyordu benimle konuşabilmek için Neyse biz Flort döneminden sonra sevgili olduk güzel zamanlar geçirdik ama bu uzun sürmedi çünkü benim canım sonucu ayrıldık her şeyi ben yaptım yani onun bir suçu yok ama biz ayrıldıktan sonra o bana yine yazmaya devam ettin yine çok peşimden koştu Ama ben bu sefer de onun numarasını silmiştim komple numarasını silmeme rağmen bile bana yazmaya devam etmişti Neyse Aradan çok zaman geçti Biz karneleri aldık ama o karne alma sürecinde de sürekli bakışıyorduk karneleri aldıktan sonra ben ona bir veda Mesajı yazmıştım bir daha birbirimizle konuşamayacağımız ve görüşemeyeceğiniz için, O da buna cevap verdi Teşekkür ederim falan diye hiç çabalamadı bizi geri getirmek için zaten böyle bir şey yapmasını da beklemiyordum Yani biz en son karneleri aldığımız zaman yani 6 Eylül'de konuştuk, 2 yıldır numaramın onda durduğunu fark ettim durumlarıma baktığı için O benim durumlarıma bakıyor Ben de onun durumlarına Bakıyorum bu şekilde hep devam ettin Ben de iki gün önce akşam kendimi atmıştım durum olarak buna da cevap verdi O şekilde konuşmaya başladık Ve her gün sabahtan akşama kadar aralıksız bir şekilde konuşuyoruz arkadaşlarım ve ablam Beni yedekte tuttuğu için numaramı silmediğini ve Aslında istemediğini Ama hiçbir şıkkı kalmadığı için sana geri dönmek istediğini söylüyor arkadaşlarım da böyle söylüyor ama ben öyle düşünmeyi istemiyorum sizce gerçekten de böyle midir?
Eski sevgili Neden 2 yıl boyunca telefon numarasını silmez ve tekrar yazar?