Neden silmezsin? Hırs, öç falan almak için mi? Ne yapabilirsin ki ona?
Silerim
de bazilarinda merak var iste bakalim ne yazacak bakalim sevgili fotosu koyacakmi vs. vs.
Sanirim seninle ayrilan seni tam olarak silememis.
Pisman olmus belkide ya da belki ilerde lazim olur dursun nr. si yapmistir :)
Ben silmek yerine farklı kaydediyorum mesela gö. t die kayıtlı
Rehberinde got diye kayitlimi wp de oyle gozukuyor oyle mi 😂😂
Aynen ama engelli :))
Bende mk diye kaydetmistim 1 ay 😂
Arada gördüğünde anıların canlanması hoş bisey ondandir heralde 2 senedir silmedim
SIlmemendeki amaç ne peki birgyn yine konusmak falan mi
Oo sildimi?
Benimkisi biraz farkli durum kısacası aşık olduğum tek kişiydi ve bitirmek zorunda kalmıştık ondan dolayı silesim gelmiyor. Bir daha yazmayacagimi bildiğim halde... Aklindan da silmistir o :D
Hmm Nladim benim dedigim kardeşim. biri sonradan ogrendim meger onunne gelene aziyormus oo yuzden cok agir konustum sil dedim ama silmemis pislik iste nw yapar allh bilir
Belki bir gun mesaj atarim diye silmemis olabilir seni cok seviyormuydu
BEni cok sevdimi bilmiyroum ama bence sevmdi myani hic belli etmedi sevdiysede ama insan sevdigine zyni siniftaki arkadadiyla konustunu kufur edicegini benim ogrendigim eylerinde hic umrunda olmadigini falan soylemez herlade
Nerelisin bu arada? Peki sen niye bu kadar üzerinde durdun seni silmemesinin?
Çünkü ben onu sildim çünkü bana uzucu seyler soyledi sildim tlefondon bende ona dedim ama oo silmiyor mersk ediyorum sen oldan nedrn silmezdi ya da silmeseydi seni ne dusurdun ya da nedne silmezdin
Birini silen insan o beni neden silmedi diye merak etmez... Demek aklindan silememişsin. Aklindan silseydi numarani da silerdi o
Ben onun telefonu sidim aklımdan sildimmi dersek ugrasiyorum çünkü ilkim yani sev. Ask mesk diyince o geliyor tek o oldu çünkü ondn. O neden silmedi peki sence. Oncaa seyden sonra
INtikam olabilirmi? BAk simdi benim eski. sevgilimle kavga ettik fazla ya v sak oldunu ogrrendim neyse duydugum. herseyi soyledim yuzunue bile gormek. istemiyorum drdim. sil telelfonumu arama bidaha dedim aricam dedi arama dedim aricam dedi hyr arama dedim tamam rahatdiz etmicem dedi ama ooda bana birsuru sey soyledi. brnim dusundugum seyleri bir kez bile. arusunmems de hatta sinifimdan biriyle de konumusta baya yok aricakmis ta küfür eycekmiste neyse ettesi gun aradi yapmamas oyle dedi falan. BEn birsey pisman olcakmisim da sonra iste en basta dedim gibi silmesini soyedm direk emir gibi ama gel gor ki silmiyor nedne olabilir soylediklerim min acisi mi cikarcak acaba
Kufur etmek icin silmemis olsaydı coktan arar saydirirdi sana. Belki uzaklasinca tekrar sana karsi biseyler hissedebilirim diye silmemiş olabilir. İlla da bir neden aramak gerekmez. Silmek gelmemiş olabilir içinden bence ne kadar sinirli olursa olsun. Tabi ben karakterini bilmiyorum tahmin etmeye calisiyorum sadece
SAgol
Byby
ben söyliyim bari. numaranın orda olduğunu bile hatırlamazsın
Sabmiyorum kimsenin o kadar duyarsiz olvagini eger oyle olsa bile hic eski sevgilin olmamis hc sevgikin bile olmamistir oo kisi ne ksdsr oyle dese bile aslinda umrundadir ama belli etmes
Oha ln 😂 ama benimkisi baya kotuydu aldatmayla sucladim ve aya agir geldi beni aradi falan sanmiyorum engel attim sil dedim baya koydu ama suçlu unutaz 😂
Hagsv oo eder eder biliyir 😂 farz et farkinda neden peki?
Sanmiyorum ya ona yavssk dedim karaktersiz dedim aviklsdimda neden dedigimi yani haksiz degilim nerden duydugumu sordu doykemedim kudtah kaba rgolu tavir takindi yok fazla ask olmusum ona fakan neyse baa ya agir konustum bana sovcen tekefonda dedi beni kac kere aramis. GOrmedim deyse arafim dondum ona derdini sordum ne ayaaksin falan yPmadini falan soyledi kofur yok ama ben engelelmeistim onu artik onuengele bike almadim telefonu gitsin diye neyse yeni ogendim hayla silmemis beni yani ne iletisim olabilir pisman olussin falan dmeisti ama sanmiyorum olsada nrye yarar bunca seyden sonra
YOo ugrasicam demedi pisman olcaksin dedi ama. ben olmucam dedi numarimi. sil yuzunude girmedk istemiyorum dedim ertesi gun aradi fakan yine dedim faman. oyle sonra rahatsiz etmedi
Lan ben iletisim istemiyorum allah korkusun korkumusta zzaten kardeşim biri allah korusun herkese yaziyor falan ama numarmida silsin istiyorum silmiyor neden diye sorduydum iste
Silmemesinin amaci vardir yani amaci olur indnain ben silmiyorsam ya bir amacim ya umudum vardir ortada umut yoksa amac var iste ne oo jssjjsx allhm ya neyse bisver insana hain sdyler geliyor ışte
Cevap
40Cevap
Sildim yoksa her yazılanı bana laf mı sokuyorlar diye işkilleniyorum 😂
Hahahah bendensin ya cok hukdum ben. sildim ama oo silmedi amaci ne be
Yazamaz onu. la kavga rttim cpk kptu engel attim imkansiz cok ileri gittik oda gitti
benim bir ilişkim vardı ama bitti ama biz arkadaşız tel. numarası var belki geri döner die wahtsup dan mesaj atıyom ama zaten ayrılırkende kaç yıl geçerse geçsin bekliyecegim dedim neyse
Arayanın o olduğunu bilip telefona bakmamak olabilir. Yanlışlıkla telefonu açıp bir de onunla mı uğraşayım?
Acıyor, burada %90 ı mukaatla ayrılmıştır %10u severek, severek ayrılan adam nasıl siler
Anlamadim be abi bidaha yazsan
Ama benden oo ayrildi sebepsiz sevmiyorumda demdi seviyorduama sdbebini bilmiyorum
Bana tefoni ac kufur etem dedi neyon sevgisi bu
Olur da dönerse kim olduğunu bilerek konuşayım diye.
Koyduğu fotolara bakarim kimlerle nerede geziyo görmek isterim
Hala hayatımda olduğu için görüştüğüm için? Kedi köpek gibi kavga bağrış çağrış ederek ayrılmıyor herkes.
ben kiznca sevgilimn numarasni silyrm onun numarasnn ne isi var
Bende silmem isim degisikligine giderim kiz ismi iken artik o rehberimde erkek ismi olur
Aklıma kazımışımdır, silsem de değişen bir durum olmaz ki
eskı sevgılı sevgı bıtınce dostun olurda ondan benbutun eskılerım olmasada coguyla konusurum
Eski dönercimin telefon numarası bile duruyorken o niye durmasın :D
Genelde eski de olsa silmem bazen insanların birbirine işi düşebilir
eskı sevgılım yok ama konusmadıgım kımsenın telefonunu rehberımde tutmam kanks
Kim Demiş Silmiyorum Hemen Siler Internete Ilan Açarım Gördüğünüz Gibi Zararsizim
nereden bılıyorsunkı sılmedıgımız
Whatsapp ta sadece rehberine acik. bana gorunuyir ama ekli. olmayan birine gorunmuyor
la cuma ve bayram mesaji yolluyorum ondan😄😄😄😄
Ama ben kavga ettim silmesini soyledim yuzunu bile gormek istemiyorum dedim
Ararsa açıp açmayacağına karar vermek için.
Oo senin silmeini. bilerken sil diye ozellikle dediyse sana yuzunu girmek stemiyorum diye agir seyler soylediyse sana engel attiysa silmexmiin silmedini goruyor bu sefer
Ben dedim bunlari ona ama silmedi ne diyorsu bana jzjxn 😂
Niye yapilmasin madem beni sevmiyor umurdamiyor ymtininda degil zilsin o zmaan hayatina devzm etsi. Birdeyler ispatlamaya calismasin ne dusunursem duzuniyim dogru degilmi
Bunlari soyleyen birisini neden silmiyor o zman 😂gancik öç mu alcak ln
bir zararı yok numarasının öyle bir kenarda duruyor
deniz dalgalı diye martı denizden vazgecmez yarraaam
Sildim, silmeyen insan seviyordur.
Kavga ettiyseler yaydan cikmis ok gibi geri donulmez laflar soyledikleri halde kiz seviyor erkek silmiyorsa erkegin amaci ne olabilir
Fotoğrafımı görsün diye 😂
Kavga etmissin neler dedim sil dedim gorse nolcak
Kim demiş silmem diye anında siliyorum ben 😂
ben sildimmmm ebemmm telefonuma yazik😊
rehberden silsen ne olacak
ezberindedir bir kere
Sildim. Durması fazlaca gereksiz.
Bağlıyımdır silemem
Nasil yani
ben sılerım eser bırakmam işimde olmaz
Ben hep silerim kiyamadiklarim haric :)
Mına bile korum engeli de basarım çükümde olmaz
Rehberden sildikte , ezbere biliyoruz o noolcak
yapan ancak kendine yapar
kım demıs sılmam dıe :D
Hemen silerim. Sıfır tolerans.
Yokta ondan (sevgili)
sonra ararsa kim olduğunu bileyim diye
Unutmamak için.
INtikam olabilirmi? BAk simdi benim eski. sevgilimle kavga ettik fazla kardeşim. oldunu ogrrndim neyse duydugum. herseyi soyledim yuzunu. bile girmek. istemiyorum drdim. sil telelfonumu arama bidaha drdim aricam dedei arama dedim aricam dedi habirr arama dedim tamam rahatdiz etmicem dedi ama ooda bana birsuru sey soyledi. brnim yaktigim seyleri bir kez bile. xuaunmems de hatta sinifimdan biriyle de konumusta baya kusyHca konumustu yok aricakmis ta küfür eycekmiste neyse ettesi gun aradi yapmamas falan birsey pisman olcakmisim da sonra iste en basta dedim gibi silmesini istedim ama gel gor ki silmiyor nedne olabilir soylediklerim min acisi mi cikarcak acaba
FAzla kardesim degil ya v sak olcak orAsi
eski demem lazım olur :)
Silerim.
kim silmiyor
Oo iste eski sev
unutamamistir cunku
Unutamamistir.
Sevgilim olmadı bu soru pas 😂
sldm ki
Silerim👊
Ben kayıtlı tutmam
Lazım olur diye