Eskiden görüştüğü kızın numarasını silmemiş? Evlenmesine rağmen bunu neden yapmıyor? Yani fark etmeyecek biri değil unutmuş falan desem mümkün değil.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Abla bunu burda sorana kadar kocana sorsana neden diye? Bariz yanlış anlayacağını bilmene rağmen silmiyorsa pat pat şöyle yüzüne
O kadar kolay olsa.. Korkuyorum alacağım cevaptan
Korkuyla yaşanmaz içini yer bitirir kalk sen sor rahatla
Erkekler unutabiliyor , kadın olsa kasıt ara derim ama erkek unutmuş olabilir.
Umarım öyledir. Biz kocamla ailesi istediği için evlendik. Biz düğün hazırlıkları yaparken onlar hala görüşüyordu bana kendisi söyledi kızı tanıyorum. kız her yerden engelledi kocamı. ama kocam numarasını bile silmiyor. anlayamıyorum..
Siz görüştüklerini evlilik hazırlığında biliyor muydunuz? Sonradan mı öğrendiniz?
Ben 9 yıllık evliyim, eşime ilk evlendiğimiz sıralar geçmişi ile ilgili çok soru soruyordum. Sır küpü gibi asla cevap vermiyordu. Bir gün bana akıllı kadın geçmişi sorarak karıştırıp durmaz, aklında bile olmayan adama sorarak hatırlatıp durmaz , sende akıllı bir eş olacaksın dedi. Ne ben ona soruyorum, ne o bana. Sen bu enerjini evliliğini güzelleşitirmek için harcasan daha iyi olmaz mı? İletişimde değiller sonuçta. Hepimizin geçmişinde var birileri. Sebep ne olursa olsun, kim nasıl vesile olduysa olsun, o artık senin eşin. Yuvanı huzurlu bir yuva yap, bu gibi basit şeylerle adamı darlama derim.
Zten dediğin gibi hatırlatmamak adına ona sormuyorum. kimseye bir şey söylemiyorum ona da yansıtmıyorum çünkü kızgın değilim. O yüzden buraya sorma ihtiyacı duydum. Çünkü anlamak istiyorum. Ben olsam silerdim numarasını. Ama silmemiş olması kafamı kurcalıyor çünkü zamanındaki iletişimlerini de biliyorum.
Bildiğini belli etme madem, için rahat etsin diye kontrol edeceksen et ama sorma. Dediğim gibi bu zamanda öncesinde biri ile görüşmemiş olmak imkansız. Seninki de fazla dürüstmüş kızın engellediğini bile anlatmış.
O mu gelcek aklına aramıyorsa rahatsız etmiyorsa sorun yok.
Bilmiyorum arayıp aramadığını ama önemli mi? Ya onu düşünüyorsa hala?
Yani öyle kacta kız var dır o telde ooooo hepsini düşünürse evli olan kız işin içinden cikamaz😅bence aklına bile gelmiyordur
erkeklerin tek eşli olması günah
erkek döllerini kadınların suratlarına fışkırtmaya gelmiştir
Hoş değil bukadar söyleyebilirim
Ne demek istedin...
Eski sevgilinin hala kayıtlı olması çok sağlıklı ve hoş bir durum değil demek istedim
Haklısın çok canım sıkılıyor buna benim de
Neden konuşup rahatsız olduğunu dile getirmiyorsun
Korkuyorum duyacaklarımdan
Yalan yok bende korktum
Açıkçası seni teşvik edip kalbinin kırılmasınıda istemem
Offf ne yapacağımı bilmiyorum çok kafama takılıyor.
Senin bildiğini biliyormu yosa seni bu tel durumunu bilmediğinimi sanıyor
telefon durumunu bildiğimi bilmiyor ama kızı bana o anlatmıştı evlenmeden önce hatta o zamanlar görüşüyorlardı kendisi söylemişti
Telini karıştırıp öğrendiysen pis çatışma çıkar ama eskisinin telini bulundurması nebileyim neresinden baksam olmuyor kötü
Kendisi söylemişti görüştüklerini biz evlilik hazırlıkları yaparken. Sonradan bıraktılar kız engelledi yani kızı kendisi anlatmıştı
Kız bunu bırakmış engellemiş zamanla soğur siler asıl olan senin yakın olman
Umarım öyle olur umarım onu aramaya kalkmaz
demek kalıcı birşeyler bırakmışsın onda..
Ben o kız değilim evli olanım... Hala düşünüyor mudur onu? ama kız engelledi onu. Kızı tanıyorum
yani niyet okuyuculuğu yapmış gibi olmuyayım ama demek düşünüyor çünkü insan unuttuğu veya düşünmediği birinin numarasını neden silmesin ki?
numarayı silmeyi unutmuş olabilir mi? bir ihtimal?
yani olabilir ama.. ne bileyim bir erkek evlendiğinde böyle birşeyi unutması bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası
bir erkek olarak böyle düşünüyorsan haklılık payın yüksek...
ama yargısız infazda yapmamak lazım.. zaten sana karşı hal ve hareketleri normal ise ve sende onun bir şüpheli hareketine rastlamadıysan.. unutmuş olabilir diyelimm
Guven kırıcı durumlar
Demekki hala gözü vat
Gerçekten mi? Ama kız her yerden engelledi onu kızı tanıyorum. Biz ailesinin isteği üzerine evlendik onlar görüşüyorlardı o zaman ama evlenmeye karar verdiğimiz için bıraktılar görüşmeyi. Hala onu mu düşünüyor?
Aynen hala aklı onda bi şekilde ona ulaşır
Belki numarayı silmeyi unutmuştur?
Sanmam bi bayanın tirehberde olması unutulacak bişey değil yani özeldir seninde bir erkeğin nımaeı hala duruyorsa bi beklenti olmalı
Anlıyorum. Ama onunla görüşmez sanırım artık uğraşmaz diye düşünüyorum. O yüzden bunu kaldırabilirim sanırım
Bi gün bi şekilde bir yerde karşılaşıp küller alevlenebilir
karşılaşamazlar çünkü uzak şehirlerde yaşıyoruz
Ben yurt dışına bile gitmiştim oda gelmişti seneler sonra aklımda hayallerinde olmadığı ne malum
Senin başına da mı geldi? sakıncası yoksa biraz anlatır mısın?
Çocukluk aşkı yani ben nişanlandım aile zoruyla oda bana misbet başkasıyla sonra ben nişan attım yurt dışına gittim dönemem dedi evliliğinden sonra bikaç sene sonra geldi hala beni istiyomusun diye üç hafta aynı evi yatağı paylaştık o döndü iki sene önce gelmedi ben gene başkasıyla vs ama hala aklımızdan çıkmıyoruz
Ah.. aile isteğiyle evlenmek zor mu? Bizim olayımız da bu zorla olmadı o da kabul etti vakit geçirdik aramız iyi ve bana hayatında olduğum için minnettar olduğunu da söyledi ama o kızı unutamıyor olma ihtimali beni çok üzüyor
Her erkek kadınon aklında biri olması doğal ya da yapabilirde önemli olan seni mutlu edip sana yetmesi
Onunla görüşmeye çalışmaz umarım..
Bencede öyle bir fırsat eline Geçmez ruhen bedenen seni tadmin ediyorsa o kadar takılma bu konuya
umarım geçmez...
yani kız onu aramaz ondan eminim engelledi de zaten ama kocam ona ulaşmaya çalışır mı bilmiyorum umarım olmaz öyle bir şey
Olursada kendi kaybeder değer veren kendini eşine adamış kadını zor bulur
przrvtf
NE alaka
ilişkiniz yok mu
eşiniz mi
evet eşim
aklının yarısı ondadır
Diğer yarısı da bende mi.. Boşanmalı mıyım
yok boşanma
beni dinleyeceksen konuşalım birsz
yaşlar kaç