Aşk İlişkileri 1 ay Eşim boşanmak istiyor ama ayrılmak istemiyor, sizce amacı nedir? yasinjackson Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Aramızda çok iyi denemez eskiye göre Eşim boşanmak istiyor ama ayrılmak istemiyor, sizce amacı nedir? Görüş Yaz 22 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 21,4b görüş paylaştı. Ne istediğini biliyor mu tam olarak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör Khadimdost 1 ay şu redaya bitiyorum ya tam nokta atışı sorular soruyor Yorumla
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 98% 1 ay bu nasıl bir yaklaşım. Boşanıp ayrılmamak? Bir taraftan seni elde tutup bir taraftan başka fırsatlar aramak derdinde öi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 40 , eig 62% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7b görüş paylaştı. bosanmak isteyip de ayrilmayalim diyorsa borcun cokdur kardesim :) kadinda borclar ustume kalmasin demis Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör yasinjackson 1 ay Doğru bildin Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Yoda Yaş: 32 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,1b görüş paylaştı. Bu nasıl ilişki böyle hem şiş yanmasın hem kebab böyle bir şey olabilir mi boyke bir şeyi kabul etmek insanın kendisine saygısızlık olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kırtyys Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eig 100% 1 ay nedeni annesinden veya babasından maaş bağlanması için olabilir? Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
lunapierre Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 67% 1 ay Çevresine bakacak belirlediği sürede birini bulamazsa senle devam edecek Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 25 , eig 97% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 8,8b görüş paylaştı. Anlamsız bence seni bırakmayı isteyen biriyle devam etme Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör yasinjackson 1 ay Bırakmak istemiyor ama bende anlamadım Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Boşanıp nafaka alacak ama aynı güzel hayatına devam edecek. Ayrılsa kendisi geçinmek zorunda kalacaktı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör yasinjackson 1 ay Çocuk yokki Yorumla Görüş sahibi 1 ay Ayrılırsa geçim derdi olacak Yorumla yasinjackson 1 ay Anladım peki ne yapmalıyım Yorumla Görüş sahibi 1 ay Bosaniyorsa def et. Beleş yaşama alışmış gitsin kendi para kazansın Yorumla
Selen411 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Boşansakta Cinsel anlamda ihtiyacımı gider demek istedi belkide Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör SercanKurt 1 ay Büyük ihtimalle öyle görünüyor adam iyi yapıyorsa demek ki Yorumla
Arsee__ Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Amacı sorumluluklardan kurtulmak sorumluluğu olmayacak kafası rahat olacak ama sizden de kopmayacak size hükmedecek ama sizin ona hükmünüzü sonlandıracak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 2 yorumu gör yasinjackson 1 ay Ne yapmak gerekir peki Yorumla Arsee__ 1 ay Ayrılıp beraber olmamak gerekir yani isteklerini karşılamamak gerekir Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay Kısacası başka gemilere yelken açmak istiyor ama senin gemide oturup yapmak istiyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla 1 yorumu gör SercanKurt 1 ay Aynen öyle en doğru tespit eşi sanirm pek tatmin olmayan bı kadın sanki Yorumla
lockerow35 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eig 99% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,4b görüş paylaştı. karışık bir denklem nasıl olucak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 90% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,8b görüş paylaştı. Kafada bittiyse boşan Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 33 , eig 33% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 7,6b görüş paylaştı. Paraya ihtiyacı vardır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MuzluSoda8181 Takip Et Bilge Yaş: 18 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b görüş paylaştı. Evlenmek büyük hata aww nafaka var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör yasinjackson 1 ay Çocuk yokki Yorumla
MaviVera Takip Et Bilge Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,2b görüş paylaştı. Mantıksız, mantık arama Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tenedos Takip Et Guru Yaş: 34 , eig 54% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,1b görüş paylaştı. paradır ne olacak Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tutkidogru Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 98% 1 ay Aşk İlişkileri konusunda 351 görüş paylaştı. O ne saçma iş öyle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kurşunirenkler999 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 ay O nasıl oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eig 100% 1 ay Ne yönden Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Ne istediğini biliyor mu tam olarak
şu redaya bitiyorum ya tam nokta atışı sorular soruyor
bu nasıl bir yaklaşım. Boşanıp ayrılmamak? Bir taraftan seni elde tutup bir taraftan başka fırsatlar aramak derdinde öi
bosanmak isteyip de ayrilmayalim diyorsa borcun cokdur kardesim :) kadinda borclar ustume kalmasin demis
Doğru bildin
Bu nasıl ilişki böyle hem şiş yanmasın hem kebab böyle bir şey olabilir mi boyke bir şeyi kabul etmek insanın kendisine saygısızlık olur
nedeni annesinden veya babasından maaş bağlanması için olabilir?
Çevresine bakacak belirlediği sürede birini bulamazsa senle devam edecek
Anlamsız bence seni bırakmayı isteyen biriyle devam etme
Bırakmak istemiyor ama bende anlamadım
Boşanıp nafaka alacak ama aynı güzel hayatına devam edecek. Ayrılsa kendisi geçinmek zorunda kalacaktı.
Çocuk yokki
Ayrılırsa geçim derdi olacak
Anladım peki ne yapmalıyım
Bosaniyorsa def et. Beleş yaşama alışmış gitsin kendi para kazansın
Boşansakta Cinsel anlamda ihtiyacımı gider demek istedi belkide
Büyük ihtimalle öyle görünüyor adam iyi yapıyorsa demek ki
Amacı sorumluluklardan kurtulmak sorumluluğu olmayacak kafası rahat olacak ama sizden de kopmayacak size hükmedecek ama sizin ona hükmünüzü sonlandıracak
Ne yapmak gerekir peki
Ayrılıp beraber olmamak gerekir yani isteklerini karşılamamak gerekir
Kısacası başka gemilere yelken açmak istiyor ama senin gemide oturup yapmak istiyor
Aynen öyle en doğru tespit eşi sanirm pek tatmin olmayan bı kadın sanki
karışık bir denklem nasıl olucak
Kafada bittiyse boşan
Paraya ihtiyacı vardır
Evlenmek büyük hata aww nafaka var
Çocuk yokki
Mantıksız, mantık arama
paradır ne olacak
O ne saçma iş öyle
O nasıl oluyor
Ne yönden