üniversitede bir çocuk var kendisi sınıf arkadaşım. Çocuktan hoşlanıyorum çok hoş birisi ve arada bir muhabbetimiz bazen de atışmalarımız oluyor. Ona bir olaydan dolayı yemek sözü vermiştim ve dün dersten sonra boş olup olmadığımı ve gidebileceğimizi söyledi. Yanımızdan gelmeye çalışan başka bir kıza da sen niye geliyorsun ki eve gitmeyecek miydin tarzinda şakalar yaptı bu dikkatimi çekti. Bu arada o arkadaşım da gelemedi ikimiz gittik bu tüm gün gezio bir şeyler yedik. Gün boyu çok centilmence davrandi araba gelirken yolda falan beni sağa sola çekiyor bir yere girerken çıkarken bana yol veriyor çok hoş bir tutum sergiledi çok ilgilendi bilmiyorum. Sürekli şakalaşıp atışmalarimiz da oldu bilmiyorum okadar güzel bir vakit geçirdim ki. Gün sonunda benim otobuse binmemi falan bekledi benimle durağa gelip. Bunu erkekler normal olarak yaparlar mı? Yani şimdi sirf çok nazikti diye onu yanlış anlamak kafamda kurmak istemiyorum bu yaptığı her erkeğin herhangi bir kıza yapacağı şeyler mi sizce? Yoksa bir hoşlanma belirtisi olabilir mi? Onu yanlış anlamak istemiyorum sadece ondan çok hoşlanıyorum ve dünkü aniden gelişen o güzel günün onun için ne ifade ettiğini merak ediyorum.
Özellikle erkeklerden cevap bekliyorum hoşlandığınız kişiye mi böyle davranirsiniz ya da herkese mi?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şöyle uzun yazmayın arkadaş.. neye cevap verelim ki
Özür dileriiimm;( ama durumu anlatmazsam nasıl cevap vermenizi isteyebilirim ki;((
Kısa öz ve tek konu yazmalısın konuyu dallandirmadan
Ya işte çocukla dışarı çıktık yemek yedik ben ismarladım o da çok ama çok nazik ve centilmendi yolda sağda solda ve en ufak ayrintilara karşı bile çok kibar davrandı bu tutumu normal insani mi yoksa erkekler hoşlaninca mı yapar böyle merak etmiştim
Hmm rol kesiyor kesin net
Rol kesiyor derken? Yani ne demek oluyor bu
Yani o erkekten hayır gelmez anlattığın gibiyse. Ama saf temiz bir erkkde olabilir bilemem. Seni de tanımak lazim o erkeğin sana olan davranışlarını analiz edebilmek için
Bana çok samimi gelmişti. Bir de açık sözlüdür de anladığım kadarıyla. Bilmiyorum. Bu arada günün sonunda gidelim mi artık şeyini kız mı söyler erkek mi genel olarak?:D ben hoşlandığım için bir şey demedim en son o dedi ve biraz kötü hissettim ama biliyorum ki birinin bunu demesi de gerekiyordu artık djdjsh
Evet ama kız demeli. Ne için bulustunuz ki
Bir olay üzerinden ona yemek sözüm vardı. Aradan bir iki hafta geçmişti dersten sonra herkes tatil diye eve gidiyordu o da bana müsait olup olmadığımı gezebileceğimizi söyledi ve yemek sözünü hatirlatti
Ohoo o ne lan. Resmen ac gibi. Olmaz o erkekten. Bir kere erkeklik gururu yok ben olsam illan sen ısmarlarım diye soz vermiş olsan bile ben ısmarlarım
Ama okulda bir kaç defa çok yardimi dokundu ve yemek ismarlayacağim demişim zaten niye kabul etmesin ki bir de ucuz bir yere gitmek için usteledi pahaliya götürecektim bir dahakine ben ismarlarken geliriz dedi. Yok ya bence bunda bir sorun yok sence?
Oyleyse tamam
Date sonrasi gidelim artık şeyini kız mı söyler yani genelde:Dd
Yahu bu date miydi date sadeve cinsel amaçla olmaz mı
Hayır djdndkj ya da öyleyse bile bizim duru farklı kaldı ki date bile değil sevgili değiliz.(şimdilik umarım dnsjdn) sadece kız erkek buluşunca gidelim artık şeyini kız mı söyler erkek mi yoksa bir önemi yok mu
Sanırım sen unide farklı sehirdesin ailenden. Belkide kendi evine çağırdi
Neyse ya boşverelim artık:) sağ ol vakit ayırdığın için. Iyi geceler~
Est görüşürüz;)
Ben şahsen her kıza böyle davranırım ama elimsen geldiğince. Ama hoşlanma belirtisi de olabilir tabi
Değil
Neden?
Sıkılır senden
Ne alaka;(
Bilemezsin sımdılık
Peki hoşlandığı bir kıza olan davranışı veya normal olarak kizlara olan davranışları arasinda ki fark nasıl anlaşilir ki madem herkese çok nazik davranıyor?:/
Sana daha çok bakar eder
Sonrasında da öyle yapmaya devam eder mi diyorsun
Bilemem insanlar garip