Sevgilimle mesajlasiyoduk sonra su seninle uyumak istiyorum ama yanımda yoksun dedi , sonra yanında uyuyabilir miyim falan dedi bu dediği laflar sevgi göstergesi mi? ( diğer insanlar gibi eve gitmeler ve daha fazlası olmadı olamazda sadece wpde konuşurken böyle dedi )
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sadece sevgi değildir o, ateş ile barut ne bilim yani😂
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama kendisini uyardım o konuda beni kullanicak kdr yüreğin yok dedim o tür cinsel şeyleri sevmediğimi biliyo hatta eğer bana zararın dokunup üzersen ahimlada yasayamazsin ben sana bisi yapamasamda Allah bi yerden çıkarır dedim ama bi yandan da temas bağımlılığı var gibi buluştuğumuzda sürekli yanağımi öpüyo ( izin versem dudakta olcak ama ben öyle şeye musade etmem ) ya ne bilim garip bi ilişki çocuk insan kullanmayı sevmem dedi öyle bisi olsa sana ztn zarar vermiştim dedi ama bana karşı zararın dokunmadı dedi ki kendiside aldatılmış bi çocuk ve onun 2. Sevgilisiyim yani acı çekmiş biri çözemedim iste
Her sevgilisine sırnaşmak isteyen sapık değilki, bazı erkekler durması gerektiği yeri bilir tabi irade meselesi biraz ve birazda kızın kendine hakim olması var. Eğer ki erkek gerçekten seviyorsa iradesinede hakimse, kızda kendisine hakim olabiliyorsa öyle bir durumda o zaman sıkıntılı durumlar ortaya çıkmaz.
Böyle şeyler hoşuma gitmez bi ara seni öpmek istiyorum falan diyodu ben hyr diyodum o da saka falan yapiyoeum diyodu bende dedim bu tur konhsma falan hosuma gitmiyo yapma dedim Şu an mesela yapmiyo Peki sizce ben ne yapicam ya sinemaya gitmiştik kolunu omuzuma atmıştı göğsünde yattım ve çocuk blm hoşuna gitti snrm sinemaya gidersek snrm omuzumda falan uyumak istio ayh bu erkek milleti ne zor anlaması ya cidden güzel seven insanım ztn soruda da az çok anlaşılır saf ve temiz seven biri olduğum ama hal böyle oluncada ne bilim aklıma takıldı işte
Bu soruyu soracağını biliyordum. Uzun zamandır bu platformda takılıyorum kaç defa gördüm kız erkek arkadaşıyla özel bir ilişki (cinsellik) yaşamadığı için çocuk en sonunda ondan ayrılmış. Yani bence ayrılmak için bir sebep değil, bazı şeyler evlenince yaşanmalı görüşündeyim ama işte dediğim gibi bazen istediğini alamayınca ayrılmaya sonuçlanıyormuş çok gördük orada burda😏
Ama kendisini uyardım o konuda beni kullanicak kdr yüreğin yok dedim o tür cinsel şeyleri sevmediğimi biliyo hatta eğer bana zararın dokunup üzersen ahimlada yasayamazsin ben sana bisi yapamasamda Allah bi yerden çıkarır dedim ama bi yandan da temas bağımlılığı var gibi buluştuğumuzda sürekli yanağımi öpüyo ( izin versem dudakta olcak ama ben öyle şeye musade etmem ) ya ne bilim garip bi ilişki çocuk insan kullanmayı sevmem dedi öyle bisi olsa sana ztn zarar vermiştim dedi ama bana karşı zararın dokunmadı dedi ki kendiside aldatılmış bi çocuk ve onun 2. Sevgilisiyim yani acı çekmiş biri çözemedim iste
Peki sizce ben ne yapicam ya sinemaya gitmiştik kolunu omuzuma atmıştı göğsünde yattım ve çocuk blm hoşuna gitti snrm sinemaya gidersek snrm omuzunda falan uyumak istio ayh bu erkek milleti ne zor anlaması ya cidden güzel seven insanım ztn soruda da az çok anlaşılır saf ve temiz seven biri olduğum ama hal böyle oluncada ne bilim aklıma takıldı işte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadece sevgi değildir o, ateş ile barut ne bilim yani😂
Her sevgilisine sırnaşmak isteyen sapık değilki, bazı erkekler durması gerektiği yeri bilir tabi irade meselesi biraz ve birazda kızın kendine hakim olması var. Eğer ki erkek gerçekten seviyorsa iradesinede hakimse, kızda kendisine hakim olabiliyorsa öyle bir durumda o zaman sıkıntılı durumlar ortaya çıkmaz.
Böyle şeyler hoşuma gitmez bi ara seni öpmek istiyorum falan diyodu ben hyr diyodum o da saka falan yapiyoeum diyodu bende dedim bu tur konhsma falan hosuma gitmiyo yapma dedim Şu an mesela yapmiyo Peki sizce ben ne yapicam ya sinemaya gitmiştik kolunu omuzuma atmıştı göğsünde yattım ve çocuk blm hoşuna gitti snrm sinemaya gidersek snrm omuzumda falan uyumak istio ayh bu erkek milleti ne zor anlaması ya cidden güzel seven insanım ztn soruda da az çok anlaşılır saf ve temiz seven biri olduğum ama hal böyle oluncada ne bilim aklıma takıldı işte
İnşallah çocuk en sonunda ayrılmak istemez senden. Seni çok iyi anladım ama işte bide ortada nefs denilen bişey var işte.
Çocuk benden neden ayrılmak iştesin kk
Bu soruyu soracağını biliyordum. Uzun zamandır bu platformda takılıyorum kaç defa gördüm kız erkek arkadaşıyla özel bir ilişki (cinsellik) yaşamadığı için çocuk en sonunda ondan ayrılmış. Yani bence ayrılmak için bir sebep değil, bazı şeyler evlenince yaşanmalı görüşündeyim ama işte dediğim gibi bazen istediğini alamayınca ayrılmaya sonuçlanıyormuş çok gördük orada burda😏
Hmm anladım
Yani kötü niyetli gibi durmuyor 🤗
Linido göstergesi
Anladım ama yinede erkek
Peki sizce ben ne yapicam ya sinemaya gitmiştik kolunu omuzuma atmıştı göğsünde yattım ve çocuk blm hoşuna gitti snrm sinemaya gidersek snrm omuzunda falan uyumak istio ayh bu erkek milleti ne zor anlaması ya cidden güzel seven insanım ztn soruda da az çok anlaşılır saf ve temiz seven biri olduğum ama hal böyle oluncada ne bilim aklıma takıldı işte
Buradan bişi diyemem samimiyetin ilişki dozunu bilmiyorum
sevgi hep sevgi