Sevme belirtisi mi?

üniversitede bir çocuk var kendisi sınıf arkadaşım. Çocuktan hoşlanıyorum çok hoş birisi ve arada bir muhabbetimiz bazen de atışmalarımız oluyor. Ona bir olaydan dolayı yemek sözü vermiştim ve dün dersten sonra boş olup olmadığımı ve gidebileceğimizi söyledi. Yanımızdan gelmeye çalışan başka bir kıza da sen niye geliyorsun ki eve gitmeyecek miydin tarzinda şakalar yaptı bu dikkatimi çekti. Bu arada o arkadaşım da gelemedi ikimiz gittik bu tüm gün gezio bir şeyler yedik. Gün boyu çok centilmence davrandi araba gelirken yolda falan beni sağa sola çekiyor bir yere girerken çıkarken bana yol veriyor çok hoş bir tutum sergiledi çok ilgilendi bilmiyorum. Sürekli şakalaşıp atışmalarimiz da oldu bilmiyorum okadar güzel bir vakit geçirdim ki. Gün sonunda benim otobuse binmemi falan bekledi benimle durağa gelip. Bunu erkekler normal olarak yaparlar mı? Yani şimdi sirf çok nazikti diye onu yanlış anlamak kafamda kurmak istemiyorum bu yaptığı her erkeğin herhangi bir kıza yapacağı şeyler mi sizce? Yoksa bir hoşlanma belirtisi olabilir mi? Onu yanlış anlamak istemiyorum sadece ondan çok hoşlanıyorum ve dünkü aniden gelişen o güzel günün onun için ne ifade ettiğini merak ediyorum.

Sevme belirtisi mi?