Kiz arkadasimin eski sevgilisiyle yasadiklari. Biraz uzun ama lutfen onemli konu akil verin bana?

Meraba arkadaşlar. Bu sabah yine sevgilime sordum eski sevgilinle neler yaşadin gecmisini merak ediyorum diye sordum. (2-3 ay once yine sormustum yasamadim demisti ama inanmamistim.) " Aşkım nolur geçmişimi birak bundan sonraki davranışlar önemli" dedi. Bende " Biraktim zaten ama öyle birşey yaşadın mı onu merak ediyorum " dedim. Oda arda kapat konuyu diye cevap verdi. Bende soyler misin yasadin diye senden ayrilcak falan degilim dedim. oda aynen su sekilde " Yasamadim tamam? " diye cevap verdi. Sonra bikac mesaj daha bu konudan devam ettik en sonunda kapat konuyu diyip baska konuya gecti. Neden kapatiyoruz dedim. Oda gecmisimi sevmiyorum elimde olsa hayata 6. sinifta devam ederim diye cevap verdi. Bende bisey demedim. Ben şüpheleniyorum sevgilimden. Benden birseyler sakladigina emin gozuyle bakiyorum. Sizce yasamis olabilir mi o tarz seyler? Akil verin lutfen
Kiz arkadasimin eski sevgilisiyle yasadiklari. Biraz uzun ama lutfen onemli konu akil verin bana?