AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben dinlerim buyur
Tamam soruyorum. Kendisiyle 10 senedir sevgiliydik lise aşkı. Neyse çok güzeldi her Şey 2021 de bir şeyler oldu hatalar yaptı bende soğudum ama ayrılmadım intikam almak için bekledim intikamımı aldım aslında bende onu aldatmış gibi yaptım ağlattım yalvarttım neyse yine de gitmedi 2024 e kadar Ekim ayında biriyle tanıştı o kız bunu sevmiş onun peşinde dolandı beni terk etti sonrada yaptığım hataları görmeye başladı soğumuş sevmiyormuş ne yapmam lazım aylardır yalvardım buna. Bu arada kızdan ayrılmış sanırım yani bana öyle diyorlar ama bugünler de barıştı galiba çünkü engelleyip duruyor ne yapacağım bilmiyorum
Vallaha uzak dur bence böylelerinden sana hep zarar gelir üzülüp durursun
Ben çok seviyorum onu ama ilişkimizde hep kötü davrandım adam olur da gitmez diye ama ben suçlu oldum şimdi bir başıma kaldım onu çok özlüyorum sizde bir erkeksiniz ne yapmam lazım aylardır yalvarıyorum
Senn yalvardikca daha çok egosunu tatmin edecek
Sen sen ol yazma şimdilik illaki o yazacak sana
6 aydır yalvardım işe yarar mi ki? 2 ay sonra doğum günüm :( sosyal medya hesaplarımı kapattım Whatsap durumumu da gizledim işe yarar mı
Yarar yarar sen üzme kendini kaçan kovalanir
Yanlis anlama ama seven insan hemen başka birini bulup sevgili yapmaz
Sevmiyor zaten… Peki neden tiktokta acıklı şeyleri özellikle bizim ilişkimizi anlatan şeyleri beğenip paylaşıp duruyor? Ve ilişjisi varken de bana yazmıştı aldattı kızı başkasıyla hem benle de bir başkasıyla da
Başkasına bunu yapan yarın sana da yapacak bunu hiç düşündün mü peki
Yaptı zaten geçmişte beni aldattığı için ben Canını yakacak şeyler yaptım erkeklerle gezdim beraber oldum onu umursamadım ilişji boyunca ama sonradan o ayrıldı şimdi de ben onu çok özlüyorum
Keşke yapmasydin başkasıyla birlikte olmak kötü bisey
Evet kötü zaten hayatım kaydı
Boyle bisey yaptığına vallaha çok üzüldüm
Olan oldu
Hakkımda hayırlısı olsun ama bence uzak dur
Hakkinda
Anlat bende anlatırım
Tamam soruyorum. Kendisiyle 10 senedir sevgiliydik lise aşkı. Neyse çok güzeldi her Şey 2021 de bir şeyler oldu hatalar yaptı bende soğudum ama ayrılmadım intikam almak için bekledim intikamımı aldım aslında bende onu aldatmış gibi yaptım ağlattım yalvarttım neyse yine de gitmedi 2024 e kadar Ekim ayında biriyle tanıştı o kız bunu sevmiş onun peşinde dolandı beni terk etti sonrada yaptığım hataları görmeye başladı soğumuş sevmiyormuş ne yapmam lazım aylardır yalvardım buna. Bu arada kızdan ayrılmış sanırım yani bana öyle diyorlar ama bugünler de barıştı galiba çünkü engelleyip duruyor ne yapacağım bilmiyorum
Sana ne desem de kendi bildiğini yapacaksın buna eminim ama yanlış anlama o adam değilmiş eğer adam olsaydı en başta seni bu kadar üzüp intikam aldıracak duruma getirmezdi bu şimdiden sana bunu yapıyorsa nikah masasına oturunca napmaz bak ben nikah masasına oturdum neyin ne olduğunu gördüm hayat öyle kolay değil inan bana
Nikah masasına oturmak şurada kalsın ben çok acı çekiyorum çok takıntı yaptım ve uyku bile uyuyamıyorum dönmesi lazım sadece dönsğn ben yine ayrılırım ama şimdi çok kötüyüm
Böyle bir saçmalık yok dönsün ben yine ayrılırım ne demek aklını başına topla bence şu an sen ne dediğini bile bilmiyorsun en büyük yanlışın da ona bu kadar takıntılı olduğunu his ettirmissin ama helal olsun ben sevdiğim kız için neler yaptım senin kadar sevmedi keşke birazcık sevilseydim sen onu sevdiğin gibi beni sevip bu saate kadar uyumicaksin varya senin uğruna ölürüm
Eskiden bende umursamazdım.. o çok uğraştı it yerine koyardım onu. Etme bulma dünyası şimdi de acı çekiyorum abi. Seninki de pişman olacaktır emin ol devran döner kendimden biliyorum eski sevgilim senin çektiğin acının yüz katını çekti benim yuzımden.
Dönmesini istiyorum çok özledim sadece dönsün her şeye yeniden başlayalım istiyorum
Hala ne diyorsun sen akilanmazsin bunları şimdi yasiyorsan yarın daha beterini yaşayacaksın senin kendine hiç saygın yok mu bunca acı yaşıyorsun seni gerçekten sevse bunları yapmazdi diyorum yarın karşısına başka kız çıksın umurunda olur musun sanıyorsun keşke varya şu saate benim içinde üzülen birisi olsaydı ve emin ol benim sevdiğim kız beni askerde terk etti askerden kaçtım onun için uzaktan bir baskasiyla el elle gördüm ama ahim hep onunla bunu oda biliyor her neyse
Benim yanımda biraz olur musun
Benim sevdiğim beni başkasıyla yatakta görmüş gibi bir şey oldu görmedi ama ben mesajda öyleymiş gibi yazdım birinin altındayım falan dedim ve yanında olurum ama çok özlüyorum onu dönmesini istiyorum
Onu demissen demek ki seni o konuma getirmiş sende ben gibi saf olma biraz aç gözünü sen ona bunu durduk yere mi yaptın unutma oda senin canını yaktı kendine gel bu ilişki saygısını sevgisini çoktan yitirmiş seninki boşluk sen onu şu an sevdiğini sanıyorsun ama değil saplantı en kötüsü de bunu ne desem diyim farkına varamicaksin bak normalde adama o cümleyi kullansan derim ki tamam ağır cümle derim ama hak etmiş kendini suclama bak abdullah67067 bu benim Instagram hesabım ister yanlış anla ister doğru bende konuşmak dertleşmek istiyorum fake hesaptan da yazabilirsin benim de kimsem yok bende sana derdimi anlatırım ben seni o kadar dinledim sende beni dinlersen sevinirim
Yarın yazarım şimdi uyumam lazım teşekkür ederim
Uyanınca yazarsın insallah
Hayır dinleyemem otobüsüm kaçacak
Viski içiyorum kafa açmayacaksan olur
Sabah sabah boğma milleti.
dinlerim
geçmişi unut geleceğe bak
Adamın dönmesi lazım
dönmesin boş ver yenisini bul
Buyur
Yapacağın tek şey engelleyip uzak durmak ne kadar seversen sev sonu yok bunun
Peki neden tiktokta acıklı şeyleri özellikle bizim ilişkimizi anlatan şeyleri beğenip paylaşıp duruyor
sor bakalım dinlerim
iki tarafta hasar almış bir ilişki uzun süreli olursa bu ayrılık ile sonuçlanıyor
karşına onu al gerçekten durum ne görüş öyle uzaktan olmaz işte orada karar verin.
bence bitmiş bir durum ama konuşulması gerekiyor
Konuşmaktan buluşmaktan kaçıyor benle yüz yüze gelmeye korkuyor galiba
ona ulaşacak bir mesaj yazsan bunu dene birde
Yok artık yazmayı düşünmüyorum çok yazdım çok yalvardım altı aydır ama iğrendiğini söylemekten başka bir şey duymadım
peki neden yazıyosun görüşmek istiyorsun
çok mu sevdin
Çok sevdim ama geçmişteki onun hatası yüzünden soğudum ve intikam derdine düştüm canını yakacak şeyler yaptım şimdi ise it gibi pişmanım
o senin hakkına girmiş sen onun
bir haram durumu olmuş
ve en büyüklerinden biri de sevdiğin için gururunu bir kenara bırakmışsın ama olmaz yanlış
bence unutulması gereken bir ilişki
ama dediğim gibi illaki konuşmak istiyorsan karşısına çık hiç ummadığı bir anda
ve sonrada bekle
İmkansız karşısına çıkmam çünkü hangi şehirde onu bile bilmiyorum ayrılık sonrası şehri terk etti
bu kötü olmuş peki bursya kadar demedin mi
devam mı edeceksin
Nasıl yani
şehiri terk etmesi kötü olmuş
peki sen artık yeter deyip buraya kadar demedin mi
devam mı edeceksin
Ne yapmam lazım
bence zorlamaya gerek yok
Anlatabilirsin
Dinlerim
Dinlerim
Sor bakalım