Simdi biz kisa süreligine kayinvalidemgille birlikte yasiyoruz. Evlendigimizin ikinci gününden beri, dügün Iki Ay oldu. Yakinda gidecekler Ama sorun burada, yurtdisinda yasiyoruz Ve onlar arada Giris cikis yapacaklar. Kasimda gidecekler ocakta yine gelmeleri lazim 😟 Ben bunaldim Cünkü Ilk günden beri birlikteyiz Iki Ay Yanliz kalicaz belki sonra yine.. bir Ay mi kalirlar belli degil. Demiyorlarki yeni evliler erkenden gidelim, Held kayinvalidem 😏 her isimize karusiyor, evi düzicez söyle yapin blyle yapin diyor 🙄 Rahatsiz oluyorum esime söylesem ters tepicek Ama böyle de Ben mutsuzum 🥺
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nasıl yaa bu ne rahatlık boy yeni evlilerin yanında da durulur mu insan onlarida düşünür özel hayatlari var kendi evleri kendi duzenlerini kurmak isterler diye neden düşünmüyorlar acaba
Bir bilsem.. esime söyledim Ilk baslarda ailemi istemiyormusun dedi🙄 Bu durum baska böyle Ilk günden beri birlikteyiz bunaldim.. diyemiyorum
Bunun ailesini istememekle ne alakası var yeni evlisiniz ve cinsel hayatınız yok mu nasıl rahat edicekmissiniz veya ev duzenini kurmya calisiyorsunuz yani daha önce birlikte mi yasiyordunuz
Evlendikten sonra giderler 2-3 ay sonra tatil niyetiyle gelseler tamm derim ama evlenir evlenmez evde de durulmaa olumsuz bir şey olmuştur ona da tamm ama keyfi keyfine sıkıntı olur zaten
Araya bisey girdi maalesef Yoksa hemen gideceklerdi, Ama maalesef isleri uzun sürdü. Ama arada baska yerlere gitseler Azcik Yanliz biraksalar bizi Ama Yok gele kayinvaldiem basimizdayken 😏
Araya ne girdi bilmiyroum ama mantıklı sebepleri varsa yine de göz ardı edilebilir ama bari tatile çıkıp sizi biraz yalnız biraksalarmis balayına gitseydiniz sizde gitmediniz mi
Gittik Cok sükür. iyi ki gitmisiz Yoksa Hic Yanliz kalamiyacaktik
Bari bir tatil falan ayarlasaydiniz kayinvalidelerine başka türlü olmaz bu iş 😅 onların düşünmesi lazım ama ne diyeyim başka rahat edemezsiniz zaten ev ortamında bilmiyroum ama insna rahat rahat duş bile alamaz sonuçta
Yani… dügün yeni oldu diyemem de Gel haftasonu biryerlere gidelim. Bakalim ocakta gelirlerse bende biryerlere giderim
Esin ne diyor peki bu duruma? Gitsende ne kaç gün durucaksin sanki ama yine de git tabi doya doya yapın gelince aramazsiniz yeni evlilerin en büyük zaman geçirme yöntemi belli insan biraz düşünceli olur 😅
Bu durum moralimize herseye yansiyor tabi … Birde esinmin kuzeni var dul. Kayinpeder hergpn olsa Hergün yemege cagiracak. Düsünmüyorlarki Evde yeni evliler var biz variz Birde Onu cagiriyor😏 Rahatsiz olur gelin Ama Yok kimin umrunda
Çok pardon ama ev tek katlı mi doublex falan mı 😀 bu ne böyle maşallah aile ilişkileri çok sıkı ama yeni evlileride bir rahat mı verilse artık 😅 tabi ki onları istemiyorum anlamına gelmiyor bu dediğin ama ne bilim yeni evlisin yük olmak istemez zaten insan
Düsünen olmazsa neyapicaksin. Esime söyleyince ters tepiyor 😟😏
Sende o zamna biraz naz yap duyucaklar duş alamam vb gibi zaten olan olmuş gerçi bu saatten sonra da bir şey yapamazsın sanırım dişini sıkmak dışında tabi ki
Rahatsız oluyorsan bize değil kocana söyle, kaynana söyle. Biz mi çözecez gtk
Okadar aklim yetiyor Cok sükür.. dertlesmek istedim Cok bunaldim …
Asla yaşayamam ve yaşatmam olmaz özel bir hayat alan
Bazen mecbur kaliyor insan
Valla mecbur değilim hiç birşeye su hayatta kendim istersem istediğimi yaparım çünkü hayatım önemli ve değerli
Onlar genelde orada kaliyordu, böyle ilucagini Hic düsünmedim😟
Olmaz ama af edersin akşam donla gezicem evim sonucta benim özel alanım bir bayan olarak sende öyle katlanamam yani hiç
Herseye Dikkat etmek zorundasin. Tv keyfi yapicak salonda olmuyor ya kayinvalide ya kayinpeder hep biri var basinda🙄
Bir yerden sonra bu durum daha da rahatsız edecek sizi.
Ediyor zaten. Esime Dedim baslarda, oda ailemi istemyiormusjn dedi 😟 anlamiyor
Kendine pay çıkarmasın aileyi istememek ile ilgisi yok sarılıp yatmak var TV karşısında af edersin ulu orta sevişmek var bunlar evliliğin parçası aman kimse duymasın demek var birde
Bisey demiyorum artik Bu yüzden. Onun icin hava hos Yarim gün iste calisiyor geliyor yiyip icip yatiyor arada. Ama Ben sabahtan aksama kadar birlikteyim. Hizmet etmek zorundaykm. O erkek rahat
Sabredicez diyor tabi onun icin Kolay
Valla katlanmam hiç kusura bakmasın da
Bisey desem belki Bu sefer Benim aileme karsi soguk davran-cak. Sen Benim ailemi istemiyorsun diyecek
Bahane tamamen bu
Allah korusun ya kaynanayla birlikte yaşamaktan
Iyi kaynanalards vardir. Ama benimkisi hükümet kadin , herkesi yönlendiriyor
İyi de olsa kaynanayla yaşanmaz. Hele hele beni kaynanayla yaşatacak adamla evlenmem
Nebilim böyle olucagini dedim ne Güzel Yanliz olucaz onlar orada kalicak, Benim sansima blyle oldu 😏
Sevisirken inle rahatsiz olsunlar
En başında kabul etmemeliydin
Bir Ay Idare ederiz dedi , Iki Ay oldu …. Kagit kürek icin gelmeleri lazim Yoksa Yarim sene Bir sene sonra gelirlerdi 😟
Peki kendisine sıkıntı olmuyırmu yaşlar kaç
Oda nekadar olsads birsey demiyor tabi ailesi sonucta
Yani yatakta nasıl dayanabiliyorsunuz
Yaşamam
Kahve ismarlayim istersen
Sesinizi duymuyor mu
Onun icin Önemli degil ki
Nasıl değil. Sen utanmıyor musun
Ben utansamda onlar utanmadiktab sonra
Sen önemlisin onları boş ver