Kibarlığınızın iyi niyetinizin karşınızdaki insan tarafından ilgi olarak algılandığı oldu mu? Oluyor mu?
Kibarlığınızın iyi niyetinizin karşınızdaki insan tarafından ilgi olarak algılandığı oldu mu? Oluyor mu?
özellikle bi erkek bi kıza tatlı ve kibar davranınca onu yürüyor olarak algılıyorlar HAYIR YÜRÜMÜYORUZ inanın aklımızdan bile geçmiyor eğer böyle düşünüyorsanız bu sizin sapıklığınız bizim değil tatlı davranmamız tatlı iltifatlar etmemiz sizi istediğimiz anlamına filan kesinlikle gelmiyor rica ediyorum böyle saçma sapan düşünüpte kibar naif insanları pişman etmeyin rica ediyorumm önüne geleni sapık ilan etmeyin herkes size aşık değil herkes sizin peşinizden koşmuyor bunu unutmayın oluy mu evet herkese tatlı davranıyoruz size özel değil sizi beğendiğimiz sizinle ilgili bir şey düşündüğümüz için değil evet bu gerçekten böyle... ay biraz sert anlatmış gibi oldum ama uzun zamandır çok canımı sıkıyordu bu egoistlikten başka bir şey değil ya artık tatlı bi selam versek bile yürüyor olacağız diye korkuyorum...
Niye bu kadar uzun uzun anlattın ki fkfkg
Çok dert biriktirmişsin bu konuda. 😄
Görüş
11Görüş
Ben genel olarak nazik bir insanım. Maalesef çoğu kadın bu tür davranış ile karşılamadığı için hemen olayı kur yapmaya çekiyor.
Bundan 10 sene önce arkadaşımın dedesi öldü. Arkadaşımın ailesi ile tanışıklığımız olduğu için defnetmeye gittik. Arkadaşımın kuzeninin eşini tanımıyordum. Arkadaşımın evinde iki kere yüz yüze geldim, "Merhaba" demek için gülümseyerek kafa salladım, yapmaz olaydım 🤦♂️ Kız, bunu farklı şekilde anladı. O gün bu gündür öyle sanılmayayım diye uğraşıyorum
@Mrtol1453 köy insanı olduğundan pek bir şey bilmiyor. Sonradan üni okuyan kızın babası kanserdi. 2-3 kez sordum diye bana sulandı.
Oluyorsada haklıdır 😅 Ben pek kibar , ormantik, centilmen birisi değilim. Burdan sesleniyorum. Birinize kibar davranıyorsam. Ki bu çok nadir olur kesin ilgim vardır 😂
Sen yine geldin mi 😄
Eminim öyledir 😝
Neeee?
Ahshdjd öyle sıcak kanlı bir insanım ben işte.
Çok saçma nick bee. 😜
Sağdan sola önden arkaya üstten alta donaaat 😄https://media. tenor. com/Kw0zr5fqn5cAAAAM/witchcraft-magic. gif
Uyuyacam ben kaçtım çavvv 😜
En iyi yaptığım şey fkgkh
Yemekte yiyorum fjvhkh.
Ne yiyoz fkglh.
😄 Şalgamda isterim.
Adresi biliyorsun gönder gelsin 😄
Vermiştim yaa geçen gün 🙄
Silindi senin adresin, sen bana yolla hayınn.
İnstadan yazdıydım ama neyse madem pehhh.
Gidiyorum çavv. 🖐️
Bazen oluyor. genelde herkese karşı nazik ve kibar olmayı deniyorum. ama bazıları bunu kişisel ilgi olarak algılıyor sonra diyor işte o şekilde konuşma yanlış anlarlar diye bende bir daha o kişiyle iletişim kurmuyorum :)
Net belirtirim o yüzden kibarlıksa kibar olarak algılar. Ya da algılamaz onun algılama sorunuyla alakalı
Olmuyor. Oluyorsa da karşı tarafın sorunu.
Ahshd bana bakmaz bu kız çok güzel dedikleri sen oluyorsun o yüzdendir fkfkg.
Tam da böyle söylüyorlar arkamdan evet ljlgkgkc
😄 Biliyordum.
😘😘
Başıma birkaç kez geldi, evet.
😄 Şaşırmadım fjfjg.
Bazi kizlar mesela kuyruk salliyo kibarim ayagina bunu fark edebiliyorum
Kibar biri değilim ki 😃
Evet, maalesef oluyor.
Olmuyor çünkü kibarlık kim ben kim
Evet oluyor
Bazıları tarafından oluyor.
Olmuştur kesin