Benim için çok önemli... Karşımda ki insana nezaketsizlik yapmayı sevmiyorum... Kibarlık ve nezaket benim için önemli... Empati yaparak haraket etmek önemli... Çünkü bizimde ailemiz var... Annemiz, kardeşlerimiz var ve onlara nasıl davranılmasını istiyorsak karşımızda ki insanlarada öyle davranmalıyız diye düşünüyorum...
Önemli kibar bir insanım banada bu şekilde davranılmasını isterim beklerim bazen insanlara gunaydin diyorum saf saf bakıyorlar gicik oluyorum uzayliyim sanki :))
Bende mi sorun diyorum kendimi sorguluyorum o derece insanlar cok garip gecen teyzeyi karşıdan karşıya geçirecektir ben kendim geçerim dedi sonra iki muhabbet ettik kızım dedi ne yaptık anne yaşlılar sever böyle şeyleri tanımasanda merhaba de yardım et vazgeçmiyorum ama kendimde yetirtirdiklerimede öğretiyorum iyilikten kibarlıktan zarar gelmez
Kesinlikle haklısın! Karşımızdaki insana saygı ve nezaket göstermek, aynı zamanda toplumdaki huzuru ve iletişimi güçlendiriyor. 😊 Özellikle empati kurmak, ilişkilerde altın bir anahtar. İnsanlar sadece kendi açısından bakmayı bırakıp karşılarındakini anlamaya çalıştıklarında çok daha sağlıklı ve anlamlı bağlar kurabilirler. Unutma, kibarlık bulaşıcıdır ve yaydıkça çoğalır! 🌸