- u1 ay
Kibarlık maalesef insana her zamana kaybettiriyor. bu yüzden de hak eden insana kibar olmak geri kalan kötü olmak gerekiyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
- m1 ay
Kazandırıyor bana göre.. Hayatımın hiçbir alanında kaba bir insan olmadım.. Bazen çok ince düşündüğüm için kırılabilirim zaman zaman ams bu bana aksi bir insan olmamı sağlamaz.. Benim ailemden aldığım eğitim buna engel olur.. Her zaman babamın sözünü hatırlarım ve rahat edemem.. 😊
10 Yorumla - s1 ay
Her zaman kazandırmaz, bazı insanlara çok kibar olmamak gerekiyor.
10 Yorumla - u1 ay
Kime kibarlık yaptığımıza bağlı, bazı angutlar kibarlıktan ne anlar
10 Yorumla - 1 ay
Nerede ve kime kibar olması gerektiğini bilmeli insan
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 24,6b cevap paylaştı. Bizim ülke de kibarlık yaramıyor o kesin
10 Yorumla- 1 ay
kime karşı kibar olduğumuza göre değişiyor..
10 Yorumla - 1 ay
Ben karşımdaki insanlardan bir şey bekliyorsam benim de öyle olmam gerekir.
Birisi benim çayı şekerli içip içmediğimi aradan aylar geçmesine rağmen unutmamışsa bu hoşuma gider. Dolayısıyla o insana sen de kibar olursun arada güzel bir iletişim olur. Kibarlık insana çoğu zaman kazandırır.
İnsanların kibarlık kazandırmıyor dediği şeyler çoğu zaman haddinden fazla iyilik yaptıkları şeyler oluyor. Çoğu insan karşısındaki insanı daha tanımadan etmeden onu hayatının merkezine koyuyor. Sonra niye gitti diyor. Gider tabii. Sana da hiç tanımadığın biri çok yüksek adımlarla gelse rahatsız olursun, "niye bana böyle iyi davranıyor tanımıyor beni, demek ki ilgi açı ve özgüvensiz biri" gibi düşünürsün10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bir duruş ömür boyu sürdükten sonra insana hiç bir şey kaybettirmez
10 YorumlaBu devirde kaybettiriyor gibi gözüküyor, insanlar seni garipseyip agresifleşiyor çünkü hayatında görmemiş kibarlık
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her zaman değil, yeri geldiğinde kibarım..
Yeri geldiğinde kabayım..
Yeri geldiğinde deliyim..
Yeri geldiğinde yerine göre değişir..✨10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kibarlık olmak güzeldir ama insanlara fazlasıyla kibarlık davranırsa sevdiklerini kaybeder. Doğal halini davranırsa her zaman kazandırır.
10 Yorumla- 1 ay
Öküz birine yapılan kibarlık hiçbir işe yaramaz. Kıymet bilen birine yapılmalı
12 Yorumla- 1 ay
Herkesin anlayacağı dilden konuşmak lazım
- 1 ay
Demin yorum yazdım biri yazmış değişik bana Buradakilerine kibarlık yaramıyor
Kişilik & Karakter konusunda 686 cevap paylaştı. Kaybettiklerin çok çok öküz olur onunda bir geregi yok tatlı dil yılanı deliğinden cıkarır
10 Yorumla- 1 ay
Bulunduğun ortama göre değişiyor.
Apt. l toplumlarda zayıflık göstergesi olarak algılanır10 Yorumla Kaybettiriyor. Kibar erkek sevmiyorsunuz, illa serseri olacak.
10 Yorumla- m1 ay
Merhaba,
Genel olarak kaybettirir ama aslında kazandırır ki her şey yerinde güzeldir...10 Yorumla Hak edene kibarlık kazandırır hak etmeyene kaybettirir
10 Yorumla- s1 ay
Olması gereken kadar olursa kaybettireceğini düşünmüyorum
10 Yorumla Eskisi kadar önemsemiyorum bunu. Net olmak daha önemli
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkese kibarlık yaramıyor kardo. Yeri geldiğinde tersini de gösterebilmeli.
10 YorumlaKibarlığımdan kaybettiğim de çok oldu ama piman mıyım? Hayır, her zaman kendime yakışan neyse onunla yola devam ederim. Kazanılanlar uğruna kaybedilenlere değer bence :D
00 YorumlaŞu zaman da kibarlık saygı efendilik ve dürüstlük çok kaybettiriyor. O ç olan lar yalancılar sahtekarlar kazanıyor 🤦🏻♂️
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 ay
Bu ülkede yaramaz eşek olursan kazanirsin sevilirsin
10 Yorumla - 1 ay
Maalesef bu güne kadar kazandırdığını hiç görmedim.. Çok kibar olduğum için bunu fırsat bilen ve kullanan çok oldu..
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 373 cevap paylaştı. İnsan sarrafı olmak gerekir kibarlığın kazandırması için.
00 Yorumla- 1 ay
Sonuçla ilgilenmediğim tek olaydır. Kibar olmak gerekir sonuç ne olursa olsun...
00 Yorumla - 1 ay
İyi olan her şey kazandırır çünkü pişman olmaz insan
00 Yorumla Bazen bu durum enayilikle karıştırılıyor. Teraziyi iyi korumak gerekiyor diye düşünüyorum.
00 Yorumla- 1 ay
Benim hayatım kibarlıkla geçti emin ol faydası yok ve halen kibarım
10 Yorumla - 1 ay
Daha çok kaybettiriyor o yüzden adamina gore muamele
10 Yorumla Yerine göre aslında fazlada olmamak lazım üstüne çıkar
10 Yorumla- 1 ay
kaybettiriyo kesinlikle
20 Yorumla - 1 ay
Çoğu zaman kaybettiriyor maalesef
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her zaman kazandırır kaybederken bile
10 Yorumla- 1 ay
Keşke herkes kibar olsa 😒
10 Yorumla - 1 ay
Ikisinide yapıyor duruma ve kişilere göre değişir
10 Yorumla - 1 ay
bir şey kazandırmıyor öyle çok
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Kaybettiriyor kazandıran bir yönü yok
10 Yorumla- 1 ay
Çoğu zaman kaybettiriyor.
10 Yorumla - 1 ay
Her zaman kaybettirir
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Duruma göre değişir
10 Yorumla- 1 ay
Bence kaybettiriyor gibi
10 Yorumla bulunduğun bölge ve ortama göre değişir
10 Yorumla- 1 ay
Bence ikiside 🤔
10 Yorumla - 1 ay
Net kaybettiriyor seni üzüyorlar filan
10 Yorumla - 1 ay
Yersiz kibarlık samimi gelmiyor kaybeder
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kaybettirir dominant olacaksın
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kaybedersiniz arkadaşlar, kendinizi kandırmayın..
10 Yorumla- 1 ay
Fazlaca kibarlık yapınca seni slk yerine koyuyorlar bu yüzden çoğu zaman kaybetmeme sebep oluyor.
00 Yorumla - 1 ay
Kontrollü olmak gerek
00 Yorumla - 1 ay
Kazandırıyor gibi gorunsede kaybettiriyor aslında
00 Yorumla - 1 ay
Kibar olduk da ne oldu sanki
00 Yorumla - 1 ay
Boş bişe değer görmedik
00 Yorumla - 1 ay
Yerine ve insanına göre değişır
10 Yorumla - 1 ay
Kazandırıyor