Birkaç gündür flört ediyoruz ama buluştuğumuzda pek konuşmuyoruz, sesiz sesiz dolaşıyoruz. Nasıl düzelir?

Merhaba, çok utangaç biriyle bir ilişki yürümez bence. Madem artık bir flörtü var, artık bir tık daha cesur olmalı ve kendini zorlaması lazım bu konuda yani ittirmeli diye düşünüyorum. Tek taraflı bir şekilde yapamazsınız yani bunu nereye kadar gidecek? Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Görüş
12Görüş
Bu olay utangaçlıktan kaynaklı
Çekiniyorsunuz.. Zamanla aşılacak bunlar..
Çekingen olabilir. Ben kendimden biliyorum. Acman biraz zaman alır ama onu yanında rahat hissettir. Rahat edebileceği şeyler söyle öyle yerlere gidin. Uzun uzun sohbet edin açilicaktir
İlk önce sevdiğiniz şeylerden konu açılmalı atıyorum gitar mı çalıyor onunla ilgişi muhabbet aç çaldırmayı öğret de
Dudaktan öp onu sar benimse daha ilgi çekici yerlere görür hoplayın ziplayin bütün gün gülün
Al bir kahve çek karşına sohbetin de pek iç açıcı de canım değilse anlar herhalde :D
Ortak anılar biriktirmeyi deneyin sosyal medya üzerinden yazışmakla ilişki olmaz
Bence bir süre sen elinden geleni yap onun ilgi alanı olan şeylerden konuş ac soru sormak değil de daha çok muhabbet havası oluştur sürekli soru sormak bir yere kadar ve sıkıcı bir durum olur bu
Zaman ver tanıdıkça birbirinizi konucak şeyler artacaktır
sevdiği şeyleri ögren onlar hakkında konus
sen aç biraz onu
Sende utangaçsan işiniz zor
Birbirinize alışınca düzelir
Farklı konular konuşarak
Bshshdh kendimi gördüm
sevdiği şeyleri ögren onlar hakkında konus
ynn ondan kesın alsıır ama zamanla
Zamanla düzelir
Ne gerek var flörte
Adım atmanız gerek
Sen adım at onun rahat olmasını sağla
Hep ben atıyorum zaten soru soruyorum kısa cevap veriyor ama bı arkasima da çok hoşlanıyorum falan demiş
Belki daha rahat olmasını sağlarsin
En İyi Görüş