Yakın arkadaşınız var. Sizin hemcinsiniz. Eşinize çok güzelmiş ya da yakışıklıymış diyor. Ne tepki verirsiniz?
2 ay
En yakın hemcins arkadaşınız, eşinize çok güzelmiş/yakışıklıymış derse ne tepki verirsiniz?

Onu ilgilendirmez bence. İsterse dünya yakışıklısı olsun onun o kelimeyi kullanması çok saçma ve yersiz olur. Sevdiğim adam hakkında kimse konuşsun istemem. Eğer yakışıklı ise bundan sadece ben bahsedeyim isterim. O kelimeyi eden birinden aşırı soğurum. Çünkü aşırı kıskanç biriyim. Hemen şüphe duyarım. Şüphe duyma gibi bir kötü huyum var maalesef.
Tabiki söyleyebilir. Böyle saçma sapan kıskançlıklarım yok çok şükür. Gördüğü şeyi dil ile beyan etmesinde hiç bir sakınca yok.
Göz koyup koymadıgını dilinden değil zaten söylemese de tavrından anlarım. burada ne söylediği değil, nasıl söylediği önemli.
Kızların yorumuna baktım ben sogudum bu nasıl bir psikopatlık, yok benim olana (burada bir insandan değilde bir mall'dan bahsediyor sanki ) kimse öyle bişey diyemez falan. Yani onlarla olana Allah sabır versin.
Ben kıskanç biriyim buna tepki veririm herkes haddini bilecek ağzından çıkanı kulağı duyacak hayatımda olan kişinin hakkına yorum yapmak onun haddi değildir.
Görüş
18Görüş
Mimlerim. Kimseye eşim yakışıklı mı diye sormam.
Biliyorum benim kocam derim
Ne şekilde söylediği önemli. Şehvet hissedersem tuhaf olurum aklıma kazınır o söyleyiş tarzı. Eşime anlatmam belki onunda aklına kazınmasınndiye ama eşimle her sevişmemde bu mutşaka gelir aklıma.
Bunda kötü bir şey yok gayet normal. Ne desin ki? Yakışıklı ya da güzel deyince biri birine yürümüş olmuyor. Kasmayın bu kadar.
Eşime çok yakışıklı dese " kimin koocasıı bu" diye gururlanırdım. Ama erkek olsam eşimi arkadaşlarıma göstermezdim. Çünkü erkeklere güven olmaz :/
Arkadaşlığı bırakırım, eşim elden gidecek ooooo 🤦😱😅
Sevinirim şahsen kötü niyetle kimsenin böyle bir şey diyeceğini düşünmüyorum.
Ya teşekkür ederim derim
yürümüyorsa sıkıntı yok
benzer şeyleri eski arkadaşlarım söylemişti.
hepsi eskide kaldı
Benim eşime diyorlar
Offff erkek işte erkek kokuyor falan filan eşimin hoşuna gidiyor
En yakın arkadaşım yengeninde tipi yerindeymiş maşallah falan der, öyle şehvetli demez.
@LimOncuuu Yok arkadaşım benim öyle sapık fetişlerim yok, asla farklı bir niyetle bakmam o kıza kardeşim gibidir.
@LimOncuuu Abi sen kürtsen yengeni de s... sin zaten takma kafana.
@LimOncuuu bir zencinin başka zenciye zenci demesi ırkçılık olmaz ki, bende kürdüm ve yenge s.. yorlar bunu kabul ediyorum ne var abi. ama herkes aynı olacak diye kural yok.
Saçma ve bir millete yaftalanmayacak bir tespit. Ve bahsettiğim şeyi yapavaksın diye bir şey yok. Sonuçta kankan o sennşn ve zevkleriniz aynı. Bu durumda kankanın sevfilisini veya eşini beğenmeme ihtimalin çok düşük. Aynı ayakkabıya aynı tshirte aşık olan aynı sanatçıya hayran olan iki kankadan birisi bir kıza aşıkken diğeri onu kızkardeşi gibi görme ihtimali çok düşük. Reelde kızkardeşin gibi davranabilirsin ama içinde farklımşeyler yaşarsıın
Bunu kabul etmek mantıksız genişliğe adım atmak olur
Hayırdır oğlum başın gövdene pek bir ağır gelmiş sanki taşıyamıyor gibisin cevabını alır zaten sonrasında kesinlikle kavga eder arkadaşlık falan kalmaz
Ne şekilde söylediği çok önemli ya bi kere senin sevgilin iyi ya vs yaparsa önemi yok sürekli söylerse altında bişey aramak lazım
O kelimeyi kullanan senin arkadaşın değildir dostum kusura bakma.
Ağzını burnunu kırar, arkadaşlığımı bitiririm, o ne öyle..!
Eh positiv olur ama icimde subhede olmaz degil
Ne arkadaşım var ne de eşim. Hayat bana güzel. 😊
Teşekkür ederim ne diyeceğim.
En İyi Görüş