Bir kız arkadaşım eşiyle ve birkac arkadasla tatile gitmişler. Bu kiz arkadasimla eşi oda dışında, tenha bulduklari yerde iliskiye girmisler. Arkadasim olay bittikten sonra eşimin yakın erkek arkadaşını gördüm bizi izlemiş. Belki de bana özellikle gozuktu, kendisini gormemi sagladi bilmiyorum.
Aksaminda da bizim yuzumuze pek bakamıyordu. Bana da bir sey demedi yani bir konusmasi, saygisizligi olmadi tatil boyu ama kotu hissediyorum. Sonuçta her seyimi gördü. Esimle en mahrem anımizi gördü. Eşime desem ayri dert demesem ayri dert sence demeliyim dedi. Bende zor bir durum desen sıkıntı demesen adami gordukce aklina gelecek. Sizce demeli mi? Siz boyle bir durumda eşinize der miydiniz bizi izlemiş falan diye?
Aksaminda da bizim yuzumuze pek bakamıyordu. Bana da bir sey demedi yani bir konusmasi, saygisizligi olmadi tatil boyu ama kotu hissediyorum. Sonuçta her seyimi gördü. Esimle en mahrem anımizi gördü. Eşime desem ayri dert demesem ayri dert sence demeliyim dedi. Bende zor bir durum desen sıkıntı demesen adami gordukce aklina gelecek. Sizce demeli mi? Siz boyle bir durumda eşinize der miydiniz bizi izlemiş falan diye?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ben söylemiştim. Bir sorun olmadı. Hatta başka bir zaman eşim de söylemişti. Sıkıntı olmaz bence
Nasil yani? Sizi esinizle izleyen oldu ve bunu rahatca söylediniz mi? Esinizde size mi soyledi? Sizi kim nasil izledi ki?
Evet söyledik. Farkettiğimiz an olayın akışı ile belli edemedik ama sonrasında birbirimize söyledik. Daha sonra farklı bir şey de olmuştu yani sıkıntı etmedik.
Detayı veremedim buradan
Sizi izleyen kisiler tanıdık mıydı? Yani sonradan karsilasinca sorun etmedin mi mesela sen? Esimi izledi gördü gibisinden. Hani bazisi rahatsiz olabilir yani o açıdan sordum
Evet tanıdık ve hala da görüştüğümüz kişiler. Yok yani alıştım sorun etmedim. İlk başta biraz çekingenlik olmuştu ama
Bu durum hoşuna gidiyor sanırım. Bazi insanlari kadin erkek farketmeksizin birileri tarafindan izlenmek hoslarina gidebiliyor. Sende ve esinde boyle bir durum var sanirim. Boyle bir seyden hoşlanmayanlar sorun cikarabilir eşine falan yuklenebilir. Gerci yanlislikla olduysa ve olup bittiyse yuklenmeye, sorun cikarmaya gerek yok. Kisiler eger izlenmeyi sorun yapiyorsa bir dahaki sefer daha dikkatli olunur, odada ya da ev disinda yapmayalim gibi onlemler olabilir
Yani öyle de diyebiliriz ama kasıtlı olmamıştı. Arkadaşın rahatsız olmuş mu peki?
Daha açık anlatabilirim sana
Evet rahatsiz oldugunu soyledi. Tum bedenini gormesi canını sıkmış. Özelden konusmuyorum kimseyle. Yorumlardan olabildigince detayli olamasa da burdan devam edelim
Şimdi gizliye geçtim. Şimdi şöyle bir şey oldu bizde. Yılbaşı gecesi yakın arkadaşımız geldi eşiyle. Eğlendik sohbet muhabbet derken gece 00 olduğunda herkes eşiyle öpüşmeye başladı. Sonra tabi ilerledi ilişkiye girdik kanepelerde. Böyle bir şey olmuştu
Bunu beklemiyordum gizliden gizliye izleme olmamis baya ortalikta olmus durum. Herkes kendi eşiyle yaptı degil mi?
Aynen herkse kendi eşiyle yaptı. Birbirimize bakmadık bakamadık daha doğrusu öyle detaylı. Aynı kişilerle tatile gitmiştik orada çırılçıplak görmüştük birbirimizi. Oda kapısı açılıyordu kilit bozuktu. Açılmış onlar da görmüşlerdi.
Ilginc. Peki eşin hic sorun etmiyor mu? Kadinlarda biraz daha keske gormeseydi, etmeseydi gibi durumlar biraz daha fazla oluyor bence. Hic demiyor mu keske gormeselerdi ya da ulu orta öpüşmeseydik falan diye.
Öpüşürken yapmayalım demişti ama sonra devam edelim boş ver dedi. Zaten inleme sesleri ve içine sokup çıkartırken çıkan sesleri hepimiz duyduğumuz için alışmıştık rahattık o yüzden.
Arkadasimda soyler mi soylemez mi bilmiyorum. Sen sıkıntı olmaz demissin en bastaki yorumunda. Yani olay olmus kocasinin arkadasi cirkinlesmemis, saygisizlik etmemis sonra eder mi bilmem. Olay kapanmis gibi. Soylemesine gerek var mi bilmiyorum. Krndi bilecegi iş artik
Bence sorun çıkmaz. Söyleyip söylememek tabi kendi bileceği iş ama ortada dediğin gibi aykırı bir durum olmamış.
Onlar tam olarak nerede ilişkiye girmişler. Arkadaşı nasıl belli etmiş kendini. Arkadaşın gördüğü esnada ne yapıyormuş
Tam net bende bilmiyorum. Arkadasim detayli anlatmadı. Sadece iliskiye girerken bizi gördü ve her tarafimi gordu dedi. Bu yuzden buyuk ihtimalle birlesme yasarken ve cirılcıplak görmüştür ikisini. Mekan olarakta dışarda otelin cok yakininda tenha bir yerde yapmışlar galiba. Herhalde elemanda oralardaydı gördü ve izledi. Yani benim tahminim bu yönde. Elemanin orada nasil oldugu, ne işi oldugu bunlarin cevabı izleyem arkadasin kendisinde. Acikcasi ulu orta yerde yapılırsa bu işler her sey olur. Izleyende olur, kameraya alanda olur, belki nete yayinlayan bile olur. Tamam anliyorum fantezi, hayaldeki bir istekti kocasinin ya da kiz arkadasimin ama sonu boyle olunca sıkıntı oluyor işte
Zaten o aksiyona giren herşeye razıdır demektir. Çok büyük sorun etmiş olsaydı adamı görür görmez eşine söyler tepki gösterirdi. Eminim arkadaşının hoşuna gitmiştir o an farklı birinin karşısında eşiyle birleşmek.
Nasıl bir. Mezhep var sizde arkadaşlarımla tatile gidiyorsunuz
Herkesin yaşantısı farkli. Ben bekarlarla tatile gitmem acikcasi hele ki kocamla. Gidersemde kendi cinsimle tek basima giderim. Ama bu ulkede tonla degisik farkli dusunen insan var yapacak bir sey yok. Herkesin dogrusu yanlışı kendine
Gitmiycen sonra böylr izlenir otuz bir malzemesi olursun
Bahsetmesine gerek yok ki olay orada kapanmış zaten.
Yani evet isin bu da dogru ama surekli karsilastiklarinda erkek gördüklerini, kizda elemani girdugunu hatırlayacak. Ha zamanla olayin sicskligi elbet gecer. Kiz beni her seyimle gormesi rahatsiz etti diyor hakli olarak
Orası öyle ama sonuçta iki tarafta birbirine rahatsızlık vermiyor, o anlık görülmenin verdiği rahatsızlık olsa da geçer yani.
İzlediğini nasıl anlamış
Olur olmadik yerde yapmaaaymia onlarda
Bunda bir sorun yok bizde yaptık eşimle
Çok fazla p*rno izlemenin ararları.
kötü olmuş
Güzel bu iste