Ben 3.5 seneden beri birini sevdim ve sevgili oldum o kadar iyi anlaşıyoruz ki uzak mesafe ilişkisi bizimki. Fakat birbirimizi çok seviyoruz ve çok bağliyiz ayni zamanda birbirimize sadığız. Fakat bazı arkadaşlarım (onlar aldatıldı) sen ondan darbe yiyeceksin bence seni aldatır kimse kimse bu kadar sadık kalmaz her an herşeyi yapabilir beynini yikamişlar senin diyorlar bende kendimi savunuyorum. anlamıyorum insanlar neden böyle? siz aldatildiniz diye dogru insanı secmediniz diye benimdemi aldatilacagim anlamina geliyor? Ben bi kere ona çok guveniyorum oda bana. insanlar neden boyle cidden morelimi bozdular onlara karsi kendimi nasil savunurum?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Öncelikle her ilişkinin dinamiği farklıdır. Siz başkasınız arkadaşlarınız başka. Böyle genellemelerle moralinizi bozmayın. İlişkinizle ilgili yorum hakkı vermeyin. Bu ilişkiyi iki kişi yaşıyor ve sadece ikinizi ilgilendirir. Sadakatin mesafeyle ilgisi olsa evlilerin hiç aldatılmaması gerekir değil mi? Kişinin karakteri aldatmaya müsaitse her an yanınızda dahi olsa aldatır. İlişkinize sahip çıkın ve güveninizi sarsmalarına izin vermeyin. Size bunu düşündürerek mutlu anlarınızı mahvetmeklerine izin vermeyin. Herkes her zaman yorum yapabilir dikkate almak sizin elinizde. Eğer etkileniyorsanız net bir tavırla ilişkim hakkında yorumlarınızı duymak istemiyorum diye belirtin. Bu onların söylemlerinin önünü kesmiyorsa bir süreliğine uzaklaşmayı tercih edebilirsiniz. Toksik negatif insanları hayatınızda tutmak her zaman size zarar verecektir. Kendinizi korumak adına minimalist sade bir arkadaş ortamı yaratmak da sizin elinizde. Unutmayın bu sizin hayatınız.
Ağzınıza sağlık içime su serptiniz ♥️🌸