Lütfen bana yardımcı olun niye bukadar taktım bilmiyorum 32 yaşındayım bu yaşıma geldim ilk defa boyle bişey yaşıyorum. yakin zamanda başka bir şehire taşındım eski oturduğum yer bir arkadaş grubum vardı çok yakindik yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyordu bir arkadasimla bazı sebeplerden dolayı tartıştılar diğer iki arkadaşim ve 1arkadasim arasında kaldım ama dengeyi sağlamaya çalıştım küs değillerdi ama barışıkta değillerdi ama nedense ben taşındıktan sonra daha samimi oldular sanki hiç bişey yasamamislar gibi.7aydir taşındım ama ne geldiler ne gittiler çok samimi olmadığım komsularm bile geldiler evime ama onlar gelmedi altlarinda arabaları var 1saatlik bir mesafedeyim isteseneler gelirler ama belliki istemiyorlar. birak gelmeyi eskisi gibi beni aramiyolar sormuyolar geziyolar birlikte cagirmiyolar. hayir en çok neye sinir oluyorum o disladiklari arkadaşımın yanına ben oldum onlar arkalarını döndüklerinde ama o bugün onlarin dibinde dolanıyor. sizcr hesap sormalimiyim yoksa hiç umursamadan devam mı etmeliyim... Acill cevap verin bu durum çünkü beni çok mutsuz ediyor
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çok kalitesiz arkadaşların varmış iyi taşınmışsın yenilerini bul
İnanır mısın ben de bazen öyle düşünüyorum her zaman hakkında hayırlısını diliyordum oturduğum yeri çok seviyordum evet ama bazen taşındığım için kendimi kötü hissetsem de demek ki rabbim böyle istemiş diyorum onlardan uzak kalmam gerekiyormuş diye düşünüyorum gerçekten kalitesizler gerçekten
Aynen önüne bak böylesi daha iyi ama yenileri bulurken eskiler gibi olmasın daha seçici oş
Zaten bu bana bayağı bir tecrübe oldu artık hiçbir şekilde hiç kimseyi hayatımın odak noktasına kesinlikle koymuyorum sadece günümüzü güzel geçirmek için değerlendiriyorum benim için ailem yeter çocuklarım yeter gerisi gerçekten boş bugün varlar yarın yoklar
Yalnızlığınla barış
Yani aslında şöyle de bir gerçek var ben hiçbir zaman yalnız değilim çevremde her zaman iyi insanlar var yani zamanım geçirebileceğim çok insan var ama bunların bu şekilde davranışın mı benim çok huzursuz etti ben mi çok takılı kaldım bilmiyorum ya da konuşamamak mı artık hani bunu kimseyle paylaşmak istemedim sonuçta arkadaşlarım onların hakkında bu şekilde konuşup başkalarıyla paylaşmak istemedim açıkçası ama içime de artık atmak istemiyorum şu an böyle hani bazen diyorum ki arayayım mı sorayım mı sana diyorum ki asla beni aramaya niye arayayım ya bunu bunda çok çelişki yaşıyorum o yüzden buraya yazmak istedim
Ama benim dediğim birazda şey gibi yalnız olmayı kendi ayakların üstünde durup kimseye ihtiyacın olmadığını ilk önce kendine göster sonra etrafına
Ben aslında yalnızlığı seviyorum yani ayakları üstünde duran bir insanım çalışıyorum 2 tane çocuğum var onlara çok güzel bakıyorum yani evinizde mutluyuz huzurluyuz ama oradan işte o eski oturduğum yerden olan arkadaşlarım da var hani onlar kadar samimi olmasam da o ortak olarak olan komşularımız da var onlarla konuşuyorum onlar hala gelip gidiyor onlar beni davet ediyorlar ister istemez oraya gidiyorum ve site olduğu için onlar da orada hani böyle haber vermem gerekiyor mu sonra diyorum ki hayır beni arama yani ben niye arayıp da haber verme gereği duydum ki son zamanlarda öyle yapıyorum ama artık hani bilmiyorum huzursuz ediyor bu durumu beni yani
Sana bişey diyim mi erken yaşlanırsın
Doğru teşhis gerçekten bazen kendi kendime kızıyorum niye bu kadar takıyorum diye bir de değmeyecek insanları için
Bide bu dünyada seni harcarlar :)
Oo sende öldürdün beni ya
Biraz kendimden biliyorum o yüzden öyle dedim ☺️
İnce düşünen çok kırılır bu hayatta desene😌
Onu demeye çalıştım :)
Acımasız olucan bu hayatta valla onların şansı var
Bizi de yetiştiren böyle yetiştirmiş
Bu saatten sonra değişemeyizde en azından ders çıkarıp birdaha aynı hatalara düşürmesin Rabbim
Bişey sorabilir miyim
Tabi buyrun
Sakıncası yoksa diğer taraftan olabilir mi gereksiz yorumlar gelmesin diye
Anlayamadım
Özldn yzablir misin
Gerek yok bence. yorumlarınız icin çok sağolun bazen konuşmak iyi geliyor fikir almak bu şekilde teşekkürler
Fikir almak için demiştim de neyse teşekkür ederim
Zaten çok kullanmayı bilmiyorum bu uygulamayı. bugun sadece aklımı okadar kurcaladı ki bu durum birilerinin fikrini almak istedim
Peki teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim hayırlı geceler.
Hayırlı geceler bide çok takılma kafanı da boş işlerle yorma
Haklısın Gerçi Tatlıcak okadar şey varki hayatta bunlar en sıradan olanı
Kesinlikle