arkadaşlarıma karşı kendimi ezdirmemem için ne yapmalıyım?
Onlara karşı nasıl davranmalıyım?
Onlara karşı nasıl davranmalıyım?
Ezildigini anladığın anda , pılını pırtını topla ortamdan kaybol en güzel cevap olur. Ayrıca dik ve asil bir duruş yürüyüş sergilerden kimse seni ezemez
hangi konuda ezilmiş hissediyorsun
Ya arkadaşlarımla konuşurken salakmsn diye tepkiler alıyorum beni hep arka planda tutuyor ezik görüyorlar yani küçümsüyorlar yani kendimi biraz ön plana çıkarmak istiyorum
İşte bende özgüven eksikliği var biliyorum ne konularda geliştireyim örnek verirmisinz
Ama onlarla arkadaş olmak istiyorum düzeltmek istiyorum kendimi amacım bu
daha çok oku daha çok öğren daha çok dikkat et herşeye
her konuda az çok bilgin ve fikrin olsun
çekinmeden tak tak konuşabilmen lazım, hazır cevap olman lazım
onlar seni kırmaktan çekinmiyorsa sende umursamamalısın sana salak mısın demişse en az senin kadar de gül geç
kavgaya dövüşe gerek yok neşen yerinde olsun
kurslara vs. katılabilirsin hem sosyalleşmiş olursun daha çok insan tanırsın ki bu da seni geliştirir bakış açını farklılaştırır hem kendine güvenin gelir zamanla
kitaplar okuyabilirsin spor yap muhakkak bu da özgüvenine faydalı olur
Ya bilgim var her konuda işte hazır cevap biri değilim kendimi ezdirmek istemiyorum bana da böyle diğerlerin baktıkları gibi eşit bakmalarını istiyorum mesela grupta geziyoruz grupta anlaşma sağlanıyor şunun evinde toplanacağız gruba herkez çağırılıyor ama ben çağırılmıyorum öylece arkalarından takılıp gidiyorum bende böyle ön plana çıkmak istiyorum bunu sağlamak istiyorum
Peki deneyeceğim yeni kişilerle tanıştıktan sonra onlara karşı kendimi ezdirmemek için nasıl davranayım
Sevdirmem için nasıl davranayım?
sen onları böyle takıntı haline getirdiğin sürece ne yaparsan yap seni sevmeyecekler istemeyecekler
dünyada başka insan yokmuş gibi, çaresizmişsin gibi davranıyor ve öyle görünüyorsun
kendini sevdirmek için çabalamanda itici oluyor haliyle
sen kendi hayatını kendini toparla düzelt olmak istediğin kişi olmaya çalış gerisi gelir
Evet kardeşim benim hatam bu sanki onlara muhtacmşm gibi davranıyorum hem böyle peşlerinden gidiyorum
Aslında dünyada insan mı kalmadı başka arkadaşlarmı kalmadı şeklinde düşünsem zaten takıntı haline getirmem en iyisi ben onlara içimden geldiği gibi rahat davranayım hallolur herşey inşallah
Sana çok teşekkür ediyorum gerçektende çok iyi tavsiye verdiniz =)
burdaki ilk ve kesin uygulaman kural seni kücümseyen insanların arasından gitmen gerekirse bir daha muhattap olmaman
Ama benim amacım onlar böyle dedirtmemem onlar aramı düzeltmek olara karşı kendimi ezdirmemek macım bu
seni değerli bulan insanlarn arasında olmalısın seni değersiz görenlerin arasında işin olmamalısın
Ya beni zaten herkes ezik buluyor arka planda bırakıyorlar beni ön plana çıkmak istiyorum kendimi ezdirme istemiyorum bunu nasıl sağlarım
arkadas ortamınıdegıstır diym cunku bir anda olacak bisey değil bu o yüzden baska birileriyle arkadas ol kendi bilgini baskalarıyla paylas kitap oku
Ama ben şehir de yaşamıyorum ki köyde lise 4 teyim mecbur bunlarla takılacağım başka şansım yok şehirde yaşasam her neyse bir de bu açıdan yorum atsanız kendimi ezdirmemek için onlara karşı kendimi sevdirmem için aramı düzelmem için
cevabın var mı
güzel bir kız tavla ya da motor falan al paran varsa birazda sen ez onları..
Kızlarla aram iyi değil ve hiç sevgilim olmadı şu n lise 4 teyim üstelik nasıl konuşmam gerek kızlara
kanka çok gec kalmsın hemen bir tane ayarlaman lazım yoksa cok kafanı vurursun duvara:)
Aynen ya farkındayım özelden mesaj atıyımda şu kız olayını çözelim
Cevap
1Cevap
bence çok konuşma geregince ve anlamlı konuş yani az konuş öz konuş :)
ya zaten çok konuşmuyorumda ezik görüyorlar beni biraz böyle ön plana çıkmak istiyorum ama olmuyor bunu nasıl sağlayabilirm
konuşuyorum zaten ama olmuyor yine ezik kalıyoarum aralarında
haydaa nasıl hiç konuşmayayım konuşmadan hayatın ne anlamı var
lider ol.
İşte bunu nasıl sağlayabilirim? çok ihtiyacım var buna
Kardeşim var mı bir şey söyleyeceğin çok ihtiyacım var buna nasıl lider olabilirim?
cevabın var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar